Bloodless Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Sanki Dial-up ile bağlanıyorum. Izmir Buca'da oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Torrent hızım çok iyi ama günlerdir DNS'ler ile sorun yaşıyorum. Tubitak en sonunda biraz iyi çıktı ama o da yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Bu olay bugun başladı sabah 8'den beri hiç bir düzelme olmadı. Torrent hızında da bir düşüş yaşıyorum açıkccası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 paticikte hiç bişeye iki kez tıklamadan giremiyorum bu da pinglerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 iyi.ama facebuk ve paticikte osrunlar yaşıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bişiler oldu şuan hızlandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ttneti aradım bu gun bakım yapmıslar. bide yurtdışı çıkışlarında problem varmıs. düzeldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 cenx said: ttneti aradım bu gun bakım yapmıslar. bide yurtdışı çıkışlarında problem varmıs. düzeldi şimdi. kullanımın en yoğun oldugu günmü bakım yapılır¿ sabahtan beri bağlantı kopmaları, pinglerin 200 ü vurmaları gibi sorunlar yaşıodum bitti çok şükür şu an şu dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 bitmesinin sebebi saatin 3 olmasi olmasin ?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 var 26mbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 günlerdir çok sıkıntılı internet. Sayfalar zor açılıyor, bağlanmıyor. Rapidshare download yaparken tek dosya bi bağlandı mı hızlı hızlı iniyor da aynı anda 2 dosya indiremiyorum vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 3 Gündür yurtdışı iptal bende . GGNET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ben de bikaç gündür sorunlar yaşıyorum bağlı olduğu zaman aşırı yavaş, kimi zamanda sürekli kopuyor internet. telekomu aradım hattınızda hiç bi sorun yok süper diyolar peh. ha bitek gece geç saatlerde bide sabahları girebiliyorum düzgün, hala nası telekomdan değil sorun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Şu anda bok gibi bağlantı. Yer: Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 benim 2 gündür özellikle youtube ve torrent bağlantılarım rezaletti.Bugun hafiften düzelmiş gibi ama genede eskisi kadar iyi değil.. Yer:İstanbul/beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 İstanbul Quiknet abonesiyim, sözde 10mbit bağlantı var rapidshare'dan 200 kb/sn nin üstünü göremiyorum ne saçmalık. Normalde 1.25mb/sn ile indiriyorum. Ama son bir kaç gündür internet acayip yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 dünden beri intiharın eşiğindeyim internet yüzünden. akşam düzelir gibi olmuştu fakat bugün yine aynı tasa yetti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 digiturk goctu internetten bakmak istiyorum tv lere ama ne mumkun 4mbps parasi oduyorum birde dicek birsey bulamiyorum:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 fittiricam 60 kagıt veriyoruz nete giremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 eh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 cidden ankara'da internet bağlantıları çok kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bitti mi acaba çalışmalar? düzeldi gibin sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Düzeldi gibi, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 O zaman Hepimize geçmiş olsun. Hayırlı Uğurlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 hala yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar