Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

22" Monitör Seçimi

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

2232bw mükemmel bir monitör. Bende ondan alacağım 4. samsung monitörüm olacak. Şu anda 1 senesini doldurmayan 997mb var elimde fakat 2232nin performansı çok hoşuma gitti onu alacağım.

Tek sorun renk tüpünün çabuk bitmesi sanırım. Yada standartı nedir bilmiyorum ama 3-4 sene kullandım 753s modelini. Renk tüpü bitti yazılar okunmuyo nerdeyse acaip bi blur efekti sardı dörtbir yanını. Ama yinede samsung monitörlerden şaşmam.
Sosyal ağlarda paylaş

NeroWarden said:
2232bw mükemmel bir monitör. Bende ondan alacağım 4. samsung monitörüm olacak. Şu anda 1 senesini doldurmayan 997mb var elimde fakat 2232nin performansı çok hoşuma gitti onu alacağım.

Tek sorun renk tüpünün çabuk bitmesi sanırım. Yada standartı nedir bilmiyorum ama 3-4 sene kullandım 753s modelini. Renk tüpü bitti yazılar okunmuyo nerdeyse acaip bi blur efekti sardı dörtbir yanını. Ama yinede samsung monitörlerden şaşmam.

böyle bir yorumdan sonra zaten sevmediğim samsung u daha bi sevmedim 4. monitörüm ne demek yaw :D noluyo senin monitörlerine? :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha monitörler duruyo. Bende hardware hastalığı var. Çöpçü gibi sağdan soldan parça topluyorum. Eksiklerinide para verip alıyorum artık. 3 tane kurulu Pc var odamda 1 tanede hazır ama yer bulamadığım var. Eski makineler çoğu. Celeron 1000 p4 1.8 felan. İnternet cafe gibi odam ehehe. Bissürü monitör var bazılarını atıyom artık 14'' olanları.

Renk tupu biten monitör Crt idi. 753s modeli. Ama samsung kaliteli gerçekten monitör konusunda.
Sosyal ağlarda paylaş

NeroWarden said:
Ahaha monitörler duruyo. Bende hardware hastalığı var. Çöpçü gibi sağdan soldan parça topluyorum. Eksiklerinide para verip alıyorum artık. 3 tane kurulu Pc var odamda 1 tanede hazır ama yer bulamadığım var. Eski makineler çoğu. Celeron 1000 p4 1.8 felan. İnternet cafe gibi odam ehehe. Bissürü monitör var bazılarını atıyom artık 14'' olanları.

Renk tupu biten monitör Crt idi. 753s modeli. Ama samsung kaliteli gerçekten monitör konusunda.

eheh aynı ben :D
(geçen hafta böyle gereksizleri ayıklayıp attım, 2 televizyon kutusu kadar kutu dolusu ıvır zıvır gitti ya öeh dedim.)
Sosyal ağlarda paylaş

Düzgün topraklanmamış, kalitesiz kablo kullanılmış ve doğru bağlanmamış elektrik tesisatına sahip yerlerde herşey olur elektronik cihazlara. Misal ofiste samsung 22 inç var benim masada, UPS'e bağlı olan yere takıyorum gayet düzgün, diğer hatta takıyorum arada dalgalanıyo çok hafif.

Normalde bi ses sorunu olduğunu sanmıyorum yani. Ama yaşayan varsa anlatsın merak ettim yine de. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...