Anason Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bendede samsung 2232bw var, 1 senedir kullaniyorum iyi bir ekran kartiyla.gayet iyi su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 2232bw mükemmel bir monitör. Bende ondan alacağım 4. samsung monitörüm olacak. Şu anda 1 senesini doldurmayan 997mb var elimde fakat 2232nin performansı çok hoşuma gitti onu alacağım. Tek sorun renk tüpünün çabuk bitmesi sanırım. Yada standartı nedir bilmiyorum ama 3-4 sene kullandım 753s modelini. Renk tüpü bitti yazılar okunmuyo nerdeyse acaip bi blur efekti sardı dörtbir yanını. Ama yinede samsung monitörlerden şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 lcd monitor? tup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 CRT modeli için söylemiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bende de samsung var süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 NeroWarden said: 2232bw mükemmel bir monitör. Bende ondan alacağım 4. samsung monitörüm olacak. Şu anda 1 senesini doldurmayan 997mb var elimde fakat 2232nin performansı çok hoşuma gitti onu alacağım. Tek sorun renk tüpünün çabuk bitmesi sanırım. Yada standartı nedir bilmiyorum ama 3-4 sene kullandım 753s modelini. Renk tüpü bitti yazılar okunmuyo nerdeyse acaip bi blur efekti sardı dörtbir yanını. Ama yinede samsung monitörlerden şaşmam. böyle bir yorumdan sonra zaten sevmediğim samsung u daha bi sevmedim 4. monitörüm ne demek yaw :D noluyo senin monitörlerine? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Ahaha monitörler duruyo. Bende hardware hastalığı var. Çöpçü gibi sağdan soldan parça topluyorum. Eksiklerinide para verip alıyorum artık. 3 tane kurulu Pc var odamda 1 tanede hazır ama yer bulamadığım var. Eski makineler çoğu. Celeron 1000 p4 1.8 felan. İnternet cafe gibi odam ehehe. Bissürü monitör var bazılarını atıyom artık 14'' olanları. Renk tupu biten monitör Crt idi. 753s modeli. Ama samsung kaliteli gerçekten monitör konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 cok alakasiz olacak ama Peder samsung le22 a lcd tv almis aylar once nedense vazgecmis kullanmaktan. Ben bu cihazi pc ye baglasam nasil verim alirim. Istedigim zaman da ps3u baglarim falan, guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 NeroWarden said: Ahaha monitörler duruyo. Bende hardware hastalığı var. Çöpçü gibi sağdan soldan parça topluyorum. Eksiklerinide para verip alıyorum artık. 3 tane kurulu Pc var odamda 1 tanede hazır ama yer bulamadığım var. Eski makineler çoğu. Celeron 1000 p4 1.8 felan. İnternet cafe gibi odam ehehe. Bissürü monitör var bazılarını atıyom artık 14'' olanları. Renk tupu biten monitör Crt idi. 753s modeli. Ama samsung kaliteli gerçekten monitör konusunda. eheh aynı ben :D (geçen hafta böyle gereksizleri ayıklayıp attım, 2 televizyon kutusu kadar kutu dolusu ıvır zıvır gitti ya öeh dedim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 4-5 aydır lg kullanıyorum, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 hepsinde var mıdır bilmem, ama 19" ws bi LG ekran kullandım bi ara, backlight problemi vardı. (üst seviye modellerde olacağını pek sanmıyorum ya neyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 2233bw almayı düşünüyorum ben de, nerden alsam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 KHaRoN said: Samsung 2233bw ve benq x2200 ikiside pisman etmez ama oncelikli tercihim benq olurdu hiz acisindan. benq seçtim ben, hayırlısı olsun =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Sparkcaster said: 2233bw almayı düşünüyorum ben de, nerden alsam acaba360 liraya aldım ben vatandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 samsung kulllananlara sorcam, forumlarda ses çıkarıyo monitör denmiş, böyle bişeyle karşılaşan oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Düzgün topraklanmamış, kalitesiz kablo kullanılmış ve doğru bağlanmamış elektrik tesisatına sahip yerlerde herşey olur elektronik cihazlara. Misal ofiste samsung 22 inç var benim masada, UPS'e bağlı olan yere takıyorum gayet düzgün, diğer hatta takıyorum arada dalgalanıyo çok hafif. Normalde bi ses sorunu olduğunu sanmıyorum yani. Ama yaşayan varsa anlatsın merak ettim yine de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Ses falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Evde 19'' Samsung kullanıyorum, odada arkadaşımda 22'' var, okulda başka bir arkadaşımda 24'' var, kız arkadaşımda 19'' var. Hepimiz memnunuz, şimdilik bir şikayetimiz olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bende t200 samsung var 6 ay oldu alalı çok memnununm ve ses falanda duymadım henüz.Allah nazardan korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Hand in dediklerine ek olarak, eger brightness kasti olarak kisilarak kullaniliyorsa lcd ler yine ote(bilir)r. samsung ile alakasi yok hadisenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 2233bw aldım, şimdilik iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 o değil de, model adını bilmiyorum, 23 inçlik bi tane samsung var. 1920 1080 çözünürlükte bi de. tek eksisi dvi bağlantısı olmaması, ama 24 inçlere göre bayağı bi ucuz model. dikkatimi çekiyo bi süredir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yahu bende alıcam 22" lerden ama ekran kartı düşündürüyor. 8600gt var. çözünürlüğü 1600 lere çekersek oynayabilirmiyiz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 oyununa bağlı, ama genel olarak zor. ben oyunla fazla ilgilenmediğim için, ilgilesem de çözünürlüğü dert etmediğim için düşünmemiştim çözünürlüğün problem olacağını ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/0f5/63a/6ea/349/81a/c91/cb8/17a/b82/cdd/67_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar