dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Hem pc hem konsol aoc var sabırım, next-gen olmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 AoC'yi MMO'dan saymadığımız için ve büyük ihtimal yeni jenerasyon Xbox farklı olacağı için, sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ama cidden franchise kalmadı, neyin üzerine yapacaklar ki yeni oyunu? yani scde daha bütün ırkların campaigni çıkacak ve allah bilir ne zaman bitecek, storyline olarak sc çıkaramazlar. warcraft daha yeni mmo landı. diablonun da daha expansionu (expansionları?) olcak. eğer 3ünden birine yapıyolarsa diabloya yaparlar herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Ya franchise değildir, yeni Intellectual Property'dir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Jadelith said: ama cidden franchise kalmadı, neyin üzerine yapacaklar ki yeni oyunu? yani scde daha bütün ırkların campaigni çıkacak ve allah bilir ne zaman bitecek, storyline olarak sc çıkaramazlar. warcraft daha yeni mmo landı. diablonun da daha expansionu (expansionları?) olcak. eğer 3ünden birine yapıyolarsa diabloya yaparlar herhalde.. mantikli ama diablo mmorpg'lik bir durumu yok. multi kismina özenmek ayrı bişi, mmorpg demek ayrı bir olay. ama eğer bu 3 hikayeden biri olacaksa diablo daha uygun. oynayabilirlik olarak. ama yani bir de bu görüşmelerin falan amacı allah bilir kaç yıl sonrası için. zaten dediğin projeler hayata geçirildiğinde bile bunların patch'iydi teknik servisiydi pazarlamasıydı reklamıydı ( tamam pazarlama reklama ihtiyacı yokta blizz affetmez hehe) firmayı fazlasıyla meşgul edecek gibi duruyor( diablo 3'ü bilemem ama sc 2 wow bitmeden piyasaya sürülecek ve ikisini de aynı anda firma devam ettirecek sc 2 için episode wow için expansion ve belli bir kaltieyi de korumak zorunda zor bayağı ve büyük firma olmayla tam olarak bağlantılı bir olay da değil bu kadar mühim iki projeyi aynı anda hayatta tutmak. tamam proje ekipleri farklı ama tam olarak bağımsız da değil.ve maliyet işleri var tabi). belki diablo 3 ü x-box adapte etme desek o da next gen mmo olmaz ( zaten ff 11 eski ve konsol+pc değil mi next gen den kasıtları ne olaki ?) diablo tüm platformlara çıksa ve hepsi birbirine bağlanıp oynansa bile bu onu next gen mmorpg yapmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 1 nisan sakasidir kesin sdfg. adamlarin hic bir sayfasinda saka bisi bulamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Gangren said: Ya franchise değildir, yeni Intellectual Property'dir? yeni IP üzerine başka oyun yapıyolar zaten mmo olmayan. ha, yeni IP çıkarıp hem oyun hem mmo çıkarırlarsa.. çüşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Yaptıkları MMO'nun, yeni IP olduğunu söylediklerini hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 "yeni oyun" kelimesi geçmedi ki blizzardda :) *Duyurulmamış Proje için yeni eleman aranıyor. *Gelecek-Nesil çok oyunculu online oyun ise geçen blizzcon da haber verildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Warcraft 4'tur bu ya. Bu arada hala Blizzard'dan 1 nisan sakasi gelmedi refresh refresh bi hal oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bu seneki BlizzCon bomba olacak valla :p Güzide ülkeme küfretmek istiyorum bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Penthesilea said: Warcraft 4'tur bu ya. Bu arada hala Blizzard'dan 1 nisan sakasi gelmedi refresh refresh bi hal oldum. blizzardın 3 oyun dünyasının dışında bir oyun olcağı söylendi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 iki yeni proje icin de yeni/eski demediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Gangren said: Yaptıkları MMO'nun, yeni IP olduğunu söylediklerini hatırlamıyorum. tamam işte ben de onu diyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Warcraft 4 ve yeni mmorpg bence WoW tamamen bitmeden başlamaz. WoW'un bitmesi için ise daha 2 ek paket gerekiyor. 2004'ün sonunda WoW çıktı. 2007'nin ortasında TBC çıktı. 2008'in sonunda WOTLK çıktı. Bu durumda yeni ek paket 2011'in başlarında çıkar. Bu ek paket, WoW'un son patlaması olur diye tahmin ediyorum. Bu ek paketten sonra çıkartacakları ek paket ise WoW'un eski popülerliğinin azalmasının başlaması tarihine girer. Şöyle gözüküyor. TBC, WOW'dan fazla satmış. WOTLK, TBC'den fazla satmış. Bahsettiğim yeni paket WOTLK'den fazla satar veya neredeyse aynı sayıda satar. Bundan sonra yapılan ek paketler ise gittikçe düşüşe geçer. Belki WOW'dan bile az satabilir. Böyle düşünüyorum. Bu da 2012'e denk gelir. Yeni bir proje olacaksa, böyle bir durumu bekleyeceklerdir. Eğer daha erkenden açıklarlarsa, kendi oyunlarına kendileri rakip olmuş olur ve Blizzard gibi tek tük oyun çıkartan bir firma için pek de doğru olmaz kanaatindeyim. Eğer düşündüklerim doğru çıkarsa, 2012'de son WoW ek paketi çıkartırlar. 2012 sırasında da Warcraft 4 ve yeni MMORPG haberleri çıkartmaya başlarlar. Hatta Warcraft 4'ün haberi 2014'e kadar uzayabilir diye düşünüyorum. Bunun nedeni de 2009 ve 2010'un Starcraft yılı olması. En az 3 sene gündemde tutarlar SC2'yi. Hali hazırda SC2 gibi bir strateji oyunu varken pat diye çıkartmazlar WC4'ü. Tabii bu Blizzard, ne yapacağı belli olmaz. SOE veya Webzen gibi bir MMORPG firması olmaya karar verirlerse, aynı anda birden çok MMORPG sunmaları da muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Bone said: TBC, WOW'dan fazla satmış. WOTLK, TBC'den fazla satmış. Bahsettiğim yeni paket WOTLK'den fazla satar veya neredeyse aynı sayıda satar. Ben burayı anlamadım. Her paket için wow gerekirken, nasıl ek paketler orjinalden fazla satabilir ki? En fazla eşit sayıda ya da muhtemelen daha az satmaları lazım oyunu bırakıp ek paketleri hiç almayanlar sebebiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 http://www.wowwiki.com/Expansion_ideas Sıradaki ek paketin Emeral Dream/Old Gods karışımı birşey olması muhtemel. Bu durumda Tanrı katına çıkmış olacağız. Tanrısal karakterlerden emir alırız, onların işini yaparız. Bu şekilden sonra yapacakları ek paketler zaten önceki ek paketlerin etkisini göstermez diye tahmin ediyorum. Herhalde bundan ötesi direk Burning Legion'la savaşmak olur. WC4'te ise Burning Legion'dan temizlenmiş ama iyice karmaşıklaşmış galaksiler arası fantastik strateji oynayabileceğimiz bir oyun yaparlar belki de... dreagloth said: Bone said: TBC, WOW'dan fazla satmış. WOTLK, TBC'den fazla satmış. Bahsettiğim yeni paket WOTLK'den fazla satar veya neredeyse aynı sayıda satar. Ben burayı anlamadım. Her paket için wow gerekirken, nasıl ek paketler orjinalden fazla satabilir ki? En fazla eşit sayıda ya da muhtemelen daha az satmaları lazım oyunu bırakıp ek paketleri hiç almayanlar sebebiyle. Kastettiğim vanilla WoW dönemi, WoW+TBC dönemi, WoW+TBC+WOTLK dönemi... Yani Wotlk ek paketi, tek başına, vanilla WoW döneminde satılan WoW adedinden fazla satmış. Yoksa elbette ek paketi oynamak için WoW'a ihtiyacın var. Kulağı ters terafından göstermiş olabilirim, o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 önce şu diablo 3 ile starcraft 2 yi çıkarsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Blizzard'ın Rock'n Roll Racing diye bi oyunu vardı. Onun devamını yapsalar asdkf http://www.blizzard.com/us/blizzclassic/screenshot.html?ssa=rnr#1.8-16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 lost vikings > all edit:hmm blackthorne da iyiymiş aslında,contra tadı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Anubisath said: lost vikings > all duyururlarsa bittiğim andır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 aha buraya yazıyom Blackthorne 2 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 2010 sc2 2010-11 d3 2011 wow expansion 2012 sc2 ekpaket 2013 wow için son expansion 2013 diablo3 ekpaket 2014 wc4 2015 new gen MMO fsfd. pis yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 sc 3 paket halinde çıkıcak diablo ve sc nin expansionları, orjinalinden 1 yıl sonra çıkar. wow'a expansion tamamen farklı bir departman baktığı için diğer çıkıcak oyunlara etkisi pek fazla olmaz anca bi oyuncunun bütün oyunları aynı anda almak istemeyeceği için pazarlama zamanında değişiklik olur. bide 2009 da sözde bir oyun çıkarıcaklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar