Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatınızın son 24 saati kalsa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yani bunu ben gittikten sonra üzülmesinler diye yapıyorum ancak adam belki bana kıl ve ben seviyorum, o zaman bok yoluna gitmiş olur. biraz komik olur ama çok diil
Mesaj tarihi:
kermit said:
lan insan pazar alanına açar ayıp ha.

aklıma bi yarışmada meşhur olup, kansere yakalanan yarışmacının hayatının son dönemini kameraya çekip bi tvye satıp(ne uzun oldu lan cümle) 4 milyon dolar mı ne para kazanması.

kefenin cebi yok arkadaşlar
Mesaj tarihi:
geçen de rıdvan anlattı. bu futbolcuyken, bi genç gelmiş rıdvanlara ben antrenmana girebilirmiyim demiş, işte kanserim, ölecem son isteğim demiş. iyi bari demişler. sonrada öğrenmişlerki eleman yazdığı kıza ben fenerde oynuyorum demiş, kız da hani göster demiş. filan. anlatınca komik olmadı
Mesaj tarihi:
massive orgy'lere katılırdım.
elime bi bıçak alıp kıl olduğum kim varsa bıçaklardım, yakalanırsam da polise dalardım. böylece 24 saat bitmeden ölmüş olurdum.
Mesaj tarihi:
Gkgokhan said:
Kimse sex yazmamış abi. Ölene kadar seks yapardım. Ölüme son 10 saniyede hayata elveda der ve memeler arasında ölürdüm.

hauahauahauhau kopmak xD aynen abi memeler arasında veda etmek var bu lanet olası hayata xD sevişirim arkadaş sırıtarak ölmek var rahatlayarak adsasdasd
Mesaj tarihi:
valla 24 saati kaldığını öğrenen insan oturup "hmm 24 saatim kalmış. sinemaya gidim, bira içim, arkadaşlardan özür dileyim, sonra da öleyim" diye plan yapamaz ki.
  • Yeni Oluştur...