vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 overdose cakip öle gitmek lazim esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Asteroth said: Paticik'e konu açar dikkat toplardım. kişisele açardın ama dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Eğitim'e açardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 lan insan pazar alanına açar ayıp ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 şükrü'nün yanına da gidebilirdim, ama ben uçana kadar oraya ölürdüm zaten, mantıklı değil kjdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 o da ordan uçardı.ortaya buluşurdunuz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 utopia said: şükrü'nün yanına da gidebilirdim, ama ben uçana kadar oraya ölürdüm zaten, mantıklı değil kjdh. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 o deyil de. ben galiba tüm sevdiklerimi öldürür öyle giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 yani bunu ben gittikten sonra üzülmesinler diye yapıyorum ancak adam belki bana kıl ve ben seviyorum, o zaman bok yoluna gitmiş olur. biraz komik olur ama çok diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 kermit said: lan insan pazar alanına açar ayıp ha. aklıma bi yarışmada meşhur olup, kansere yakalanan yarışmacının hayatının son dönemini kameraya çekip bi tvye satıp(ne uzun oldu lan cümle) 4 milyon dolar mı ne para kazanması. kefenin cebi yok arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 geçen de rıdvan anlattı. bu futbolcuyken, bi genç gelmiş rıdvanlara ben antrenmana girebilirmiyim demiş, işte kanserim, ölecem son isteğim demiş. iyi bari demişler. sonrada öğrenmişlerki eleman yazdığı kıza ben fenerde oynuyorum demiş, kız da hani göster demiş. filan. anlatınca komik olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 tebrikler 280000. post fedenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 aquila said: su an hayatimin son 24 saatinde olsam, oh be der giderim. galiba ben de...ama yanımda götüreceklerim de olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 hdd yine dolmuş dvdye çekip boş yer açardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 massive orgy'lere katılırdım. elime bi bıçak alıp kıl olduğum kim varsa bıçaklardım, yakalanırsam da polise dalardım. böylece 24 saat bitmeden ölmüş olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Asteroth said: Eğitim'e açardım. amaçsız güldüm mahhaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 La 24 saatte de bişi yapılmaz ki. Pazarlık yapsak hiç yoktan bir hafta verseler de bir işe yarasa olmamı he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 kayseriye giderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Kiev maçına gitmek lazımmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Bilgidim bütün sirlari bilmemesi gereken kisilere anlatirdim. Denemedigim herseyi denemeye calisirdim. Ölüm saatimi bildigim icin dramatik bi sonla hayata veda ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 vaniLLe said: overdose cakip öle gitmek lazim esasen. yaşasın yalnız değilmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Gkgokhan said: Kimse sex yazmamış abi. Ölene kadar seks yapardım. Ölüme son 10 saniyede hayata elveda der ve memeler arasında ölürdüm. hauahauahauhau kopmak xD aynen abi memeler arasında veda etmek var bu lanet olası hayata xD sevişirim arkadaş sırıtarak ölmek var rahatlayarak adsasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 cünüp gitmeseydin öteki tarafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 BloodyBeast said: cünüp gitmeseydin öteki tarafa yok baktım ben mezar nakil hizmetleri arasında yıkama vs şeyler gömerler iken var abdest mabdest xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 valla 24 saati kaldığını öğrenen insan oturup "hmm 24 saatim kalmış. sinemaya gidim, bira içim, arkadaşlardan özür dileyim, sonra da öleyim" diye plan yapamaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar