Boci Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bathory said: Ben o özellik açık oynuyorum. Oyunu ilk betadan beri oynuyorum. Hala level 57'yim. Saygılar. Abi o özellik açıkken anca o levellarda olunur zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ben wotlk'e karakter yetiştirmeye calısmadan once o ozellik acık oynuyodum, okuyodum falan. tekrar kasınca zaten bildiğim icin qları okumadım, wotlk'ınkileri okudum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bathory said: Ben o özellik açık oynuyorum. Oyunu ilk betadan beri oynuyorum. Hala level 57'yim. Saygılar. yalancıyı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ya git ot topla bok kes questlerinde texte gerek yok ama sırf çoluk cocuk okumuyo diye adam gibi lore text questleri olmazsa ben bu işin ak haaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 aileler çocuklarına yasaklamasın diye adam gibi kan bile yok oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 simdi quest var quest var storm peaks de misal lore manyagi yapan questler var ama git tilki kurku topla magaradan mantar topla gibi salak questlerde var lore questlerini okumadan isaret eden misal unlemi kirmizi yapan birsey yapsalar kelek questleri dailyleri filan skip skip yapsak cok super olucak thorim in hikayesini merak ederim ama mal gibi gidip cer cop topladigim anlamsiz generic quest benden uzak dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Green Hills of Stranglethorn'u yaptım valla çok da kötü bi quest değil, bedava exp. STV de quest yaparken zaten hepsi düşüyo, kalan 2-3 sayfayı da AH den temin edebiliyosun kolayca. 17k exp falan veriyo 5 quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Bunlar hiç Planescape oynamamışlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Planescape oyun değil, destan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 "Yapamıyoruz, çünkü yapılmıyor." Mal herif ya. Yapan yapıyor dimi? Mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 GERGE said: Bunlar hiç Planescape oynamamışlar galiba. planescape'ın satışlarına bak. kim iflas etmek ister ki ? aynısı bloodlines için de geçerli. oysa blizzard milyonlara hitap eden bir firma haline geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Planescape yapımcılarının o kutsal kitap tadındaki oyunu yaparken kaç milyon satarız diye düşündüklerini sanmıyorum. Merchandise'tan ne kadar kırarız, in-game servislerden ne kadar yolarız hesabı yaptıklarını da sanmıyorum. Ve zaten Planescape oynamış çoğu insan WoW'la karşılaştırmaz bile, Planescape başka birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Evet başka bişey, mesela mmo değil. O yüzden tormentla karşılaştırmak mantıklı değil. Zaten hiç bi mmo torment olmaya çalışmasın. Bioware öyle bi saçmalıyo mesela, mmo konseptinden uzaklaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Planescape MMO in-game video; http://www.terragame.com/cdgames/pc_action/planescape_torment/screen_1.jpg Evet video, zira herkes yazı okuduğundan max hareketlilik bu seviyede oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Sddfsdsfss Bunu iphoneda yapmak cok anlamsizmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 axedice said: Evet başka bişey, mesela mmo değil. O yüzden tormentla karşılaştırmak mantıklı değil. Zaten hiç bi mmo torment olmaya çalışmasın. Bioware öyle bi saçmalıyo mesela, mmo konseptinden uzaklaşıyor. Bence yapsınlar, ben şu anki MMO konseptiyle oynayamıyorum mesela. EVE Online oynadığım tek MMO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 xunn said: Planescape oyun değil, destan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar