Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaplan: Game Designers aren't Shakespeare

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bathory said:
Ben o özellik açık oynuyorum. Oyunu ilk betadan beri oynuyorum. Hala level 57'yim. Saygılar.

Abi o özellik açıkken anca o levellarda olunur zaten :)
Mesaj tarihi:
ben wotlk'e karakter yetiştirmeye calısmadan once o ozellik acık oynuyodum, okuyodum falan.

tekrar kasınca zaten bildiğim icin qları okumadım, wotlk'ınkileri okudum yine
Mesaj tarihi:
simdi quest var quest var

storm peaks de misal lore manyagi yapan questler var ama git tilki kurku topla magaradan mantar topla gibi salak questlerde var
lore questlerini okumadan isaret eden misal unlemi kirmizi yapan birsey yapsalar kelek questleri dailyleri filan skip skip yapsak cok super olucak

thorim in hikayesini merak ederim ama mal gibi gidip cer cop topladigim anlamsiz generic quest benden uzak dursun
Mesaj tarihi:
Green Hills of Stranglethorn'u yaptım valla çok da kötü bi quest değil, bedava exp. STV de quest yaparken zaten hepsi düşüyo, kalan 2-3 sayfayı da AH den temin edebiliyosun kolayca. 17k exp falan veriyo 5 quest.
Mesaj tarihi:
GERGE said:
Bunlar hiç Planescape oynamamışlar galiba.

planescape'ın satışlarına bak. kim iflas etmek ister ki ? aynısı bloodlines için de geçerli. oysa blizzard milyonlara hitap eden bir firma haline geldi.
Mesaj tarihi:
Planescape yapımcılarının o kutsal kitap tadındaki oyunu yaparken kaç milyon satarız diye düşündüklerini sanmıyorum. Merchandise'tan ne kadar kırarız, in-game servislerden ne kadar yolarız hesabı yaptıklarını da sanmıyorum.

Ve zaten Planescape oynamış çoğu insan WoW'la karşılaştırmaz bile, Planescape başka birşeydir.
Mesaj tarihi:
Evet başka bişey, mesela mmo değil. O yüzden tormentla karşılaştırmak mantıklı değil. Zaten hiç bi mmo torment olmaya çalışmasın. Bioware öyle bi saçmalıyo mesela, mmo konseptinden uzaklaşıyor.
Mesaj tarihi:
Planescape MMO in-game video;

http://www.terragame.com/cdgames/pc_action/planescape_torment/screen_1.jpg

Evet video, zira herkes yazı okuduğundan max hareketlilik bu seviyede oluyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
axedice said:
Evet başka bişey, mesela mmo değil. O yüzden tormentla karşılaştırmak mantıklı değil. Zaten hiç bi mmo torment olmaya çalışmasın. Bioware öyle bi saçmalıyo mesela, mmo konseptinden uzaklaşıyor.

Bence yapsınlar, ben şu anki MMO konseptiyle oynayamıyorum mesela. EVE Online oynadığım tek MMO.
  • Yeni Oluştur...