Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kamer Genç... Ve boş bir meclis günü...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

O, tek başına muhalefet. Bence, tek gerçek muhalefet, gerçek bir siyasetçi, bir ekol...

Ve bugün o, tek başına mecliste...

Hakkında söylenecek çok şey var aslında. Verdiği ayarlar, yaptığı yorumlar, tek başınada olsa duruşu...

Hatta çiçek sulayışı.

Seviyorum bu adamı.

Boş meclis olayı ise ayrı bir konu. Şahsen ben işe gitmeyince bana para ödemiyorlar. Nerde bu adamlar? Seçim için haftalarca etrafta gezmek, ülkeyi yönetmek ve bizleri temsil etmek görevinin sınırları içerisinde midir?

Mesaj tarihi:
gecen cok guzel bı konusma yaptı tv de, akp ye oyle inceden ayarlar verdiki, boyle deniz baykal gibi agzı kopurerek degıl.

bu beyaz esya dagıtılması konusunda, super laflar etti eheh komik adamdır ve gene bunlardan iyi siyasetcidir.
Mesaj tarihi:
eskiden 50 akp'liye bedel derdik,şimdi level atlayıp tüm meclise bedel olmuş :)

seviyoruz kendisini,meclisin parti fark etmeksizin,%70'indan daha iyi bir adamdır rahatlıkla söyleyebiliriz,hatta %80 olsun hehe
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
adamınbiri said:
mecliste en az bilmem kaç kişi olmalı hatta

Bu insanların kaçının zeki* olması gerekiyo diye sormuş şükrü sdf

*:minimal derecede

fasfa okadarını bilemem ama zekilik arıyolarsa yasa falan geçmemesi lazım şuan yeterli miktarda adam yok:D
Mesaj tarihi:
1961 anayasını akademisyen çoğunluklu bir grup hazırlamış ve hiç biri politikacılara güvenmediği için onların elini kolunu bağlayacak şekilde yazmışlar. ekstrem bir bakış açısı ama ben olsam ben de öyle yapardım sdf
Mesaj tarihi:
aquila said:
2010 anayasasini imamlar heyeti hazirlicak.

Penthesilea said:
yazilmisi var abi 1400 senelik

Cons said:
hurmacı yazmış onuda.

Size en iyi konu saptırma ödülünü veriyorum, tebrikler.
Mesaj tarihi:
varan 1 , hoppa =)

basit yani bu kadar , polemik nedir ki güzel arkadaşım .sen iste yeter.

bu arada hakikaten onun varlığıyla da yokluğuyla da o meclis boş benim gözümde .
Mesaj tarihi:
egemenligin halka ait oldugunu sembolize eden meclisin ne kadar tirt oldugunu gosteriyor

hukumet yasa onersin
indir el kaldir el

hoppaaa gecti cogunluk onda cunki ve vekiller parti baskani ne derse onu yapiyor hic cekinmeden

muhalefet bisey onersin kaldir el indir el reddet hatta epic fail oldu gecen, muhalefetinde destekledigi kendi onerdigi yasayi reddetti iktidar partisi sirf muhalefet evet dedi diye yanilip

butun guc tek adamda
yurutme yasamaninda yargininda ustunde etkili
yurutme su anda tek adamin elinde

sieg heil diyip gecin efm
  • Yeni Oluştur...