Apis Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 O, tek başına muhalefet. Bence, tek gerçek muhalefet, gerçek bir siyasetçi, bir ekol... Ve bugün o, tek başına mecliste... Hakkında söylenecek çok şey var aslında. Verdiği ayarlar, yaptığı yorumlar, tek başınada olsa duruşu... Hatta çiçek sulayışı. Seviyorum bu adamı. Boş meclis olayı ise ayrı bir konu. Şahsen ben işe gitmeyince bana para ödemiyorlar. Nerde bu adamlar? Seçim için haftalarca etrafta gezmek, ülkeyi yönetmek ve bizleri temsil etmek görevinin sınırları içerisinde midir?
Zegna Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 gecen cok guzel bı konusma yaptı tv de, akp ye oyle inceden ayarlar verdiki, boyle deniz baykal gibi agzı kopurerek degıl. bu beyaz esya dagıtılması konusunda, super laflar etti eheh komik adamdır ve gene bunlardan iyi siyasetcidir.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 eskiden 50 akp'liye bedel derdik,şimdi level atlayıp tüm meclise bedel olmuş :) seviyoruz kendisini,meclisin parti fark etmeksizin,%70'indan daha iyi bir adamdır rahatlıkla söyleyebiliriz,hatta %80 olsun hehe
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 mhp $u adam kadar muhalefet yapsa, chp kadar oy toplardi heralde.. yani adami sevmemek istiyorum ama elimde degil ya.
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 oneri moneri sunsa, kendi kendine kabul etse oluyo mu lan? yoksa mecliste adam olmasi mi lazim? gerce mecliste adam bulmak zor.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 mecliste en az bilmem kaç kişi olmalı hatta cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yeterli kişi yok diye bidaha yapılmıştı oylama.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 teorik olarak işte o sebeple meclisten hiç bir yasa geçmemesi lazım ama pratikte geçiyor sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 adamınbiri said: mecliste en az bilmem kaç kişi olmalı hatta Bu insanların kaçının zeki* olması gerekiyo diye sormuş şükrü sdf *:minimal derecede
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ardeth said: adamınbiri said: mecliste en az bilmem kaç kişi olmalı hatta Bu insanların kaçının zeki* olması gerekiyo diye sormuş şükrü sdf *:minimal derecede fasfa okadarını bilemem ama zekilik arıyolarsa yasa falan geçmemesi lazım şuan yeterli miktarda adam yok:D
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 1961 anayasını akademisyen çoğunluklu bir grup hazırlamış ve hiç biri politikacılara güvenmediği için onların elini kolunu bağlayacak şekilde yazmışlar. ekstrem bir bakış açısı ama ben olsam ben de öyle yapardım sdf
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 2010 anayasasini imamlar heyeti hazirlicak.
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 hammurabinin tasi meclisin gobegine konsun, anayasa budur artik densin.
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 haha her gün bu adamın kürsüden boş meclisten sosyal mesaj verdiğini düşündüm , hehe.
Dennis Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 aquila said: 2010 anayasasini imamlar heyeti hazirlicak. Penthesilea said: yazilmisi var abi 1400 senelik Cons said: hurmacı yazmış onuda. Size en iyi konu saptırma ödülünü veriyorum, tebrikler.
Cons Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 baya elit bir üçlüyüz ama sorun değil ondan.
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 konunun devam edicek yeri yok. kamer genc tek basina mecliste. kamere helal, digerleri kaka. Kamer Gunlukleri: Mecliste Tek Basina.
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 polemik yaratılır ya , Kamer kadar gereksiz bir milletvekili tanımıyorum ben mesela , gereksiz bir adam .
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 o yuzden herkesin olmasi gereken yerde sadece o var, o kadar gereksiz.
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 varan 1 , hoppa =) basit yani bu kadar , polemik nedir ki güzel arkadaşım .sen iste yeter. bu arada hakikaten onun varlığıyla da yokluğuyla da o meclis boş benim gözümde .
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 egemenligin halka ait oldugunu sembolize eden meclisin ne kadar tirt oldugunu gosteriyor hukumet yasa onersin indir el kaldir el hoppaaa gecti cogunluk onda cunki ve vekiller parti baskani ne derse onu yapiyor hic cekinmeden muhalefet bisey onersin kaldir el indir el reddet hatta epic fail oldu gecen, muhalefetinde destekledigi kendi onerdigi yasayi reddetti iktidar partisi sirf muhalefet evet dedi diye yanilip butun guc tek adamda yurutme yasamaninda yargininda ustunde etkili yurutme su anda tek adamin elinde sieg heil diyip gecin efm
Öne çıkan mesajlar