Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 gavurlar da yapıomuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Üniversal bir olay tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 oha hiç denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 dergi yoksa okuncak en güzel şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 her şampuanda AQUA var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 diş macunlarını deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Kaka yaparken sıkılmamak için psp aldık biz, çok kral oluyor tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ilk kez kullanılırken iyi de sonrakilerde iğrenmediniz mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 eregorn2 said: dergi yoksa okuncak en güzel şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Xaenin said: Kaka yaparken sıkılmamak için psp aldık biz, çok kral oluyor tavsiye ederim. bende aldıydımda yeğen piçi çalmış götürmüş evine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 PSP'niz varsa bakın, PES 2009 yüklüyosunuz, açıyosunuz. Manchester alıp karşı takıma da Brugges bilmemne diye bi takım var onu veriyosunuz. Beginner yapıyosunuz seviyeyi, sizin conditionlar excellent onlarınkileri terrible yapıyorsunuz ve oynamaya başlıyorsunuz. 10 dakkalık maçta rekorum 21-0, böyle böyle eğlenceli şeyler çıkıyo ortaya işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ama bunu normal otururken değil kaka yaparken yapmanız gerekiyor. Koşarken sakız çiğnemek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 milanı alıp kakayla gol atsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ahahah güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Xaenin said: Kaka yaparken sıkılmamak için psp aldık biz, çok kral oluyor tavsiye ederim.ya düşerse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 sırf bu olay için yakında şampuan tutuyordum çeşit çeşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bide şey var, şampuanda değilde saç jölesinde galiba, KİMYASAL BARINDIRMAZ diye yazmışlar bakıyorum ama xo3gj1 klfdsgkdlfgksdf falan bisürü garip madde. nası yok lan kimyasal? bide evet hepsinde Aqua var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ben bir bayan olduğum için kaka yapmıyorum, dolayısıyla tuvalette uzun süre vakit geçirmiyorum ve bu sebeple de herhangi bir şey okumama gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 la olm aqua basit.. sodium laureth sulfate yazabileceksin şampuan okuyorsan tuvalette.. jöle ise castor oil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bu konu üzerinde yoğunlaşmış bi başka başlık ise.. ahanda şuydu -> http://forum.paticik.com/read.php?62,3232766,page=1 bi de şu var -> http://forum.paticik.com/read.php?2,2904897,2910909#msg-2910909 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 napae said: ben bir bayan olduğum için kaka yapmıyorum, dolayısıyla tuvalette uzun süre vakit geçirmiyorum ve bu sebeple de herhangi bir şey okumama gerek kalmıyor.kızlar osurmas pırt eder !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 tuvalette bı ben mı bişeyler okumuorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Black-ice said: gavurlar da yapıomuş lan. oha inanmıyorum lan banyodaki her kutunun arkasını ben okuyorum bir tek sanıyordum. şu an kendi şampuan, temizlik ve kozmetik ürünleri şirketimi kurabilirim o derece biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ben tuvalette kızlarla mesajlaşıyorum, tuvalette diilken de mesajlaşıyorum. Ama sürekli mesajlaştığım için tuvaletteyken de mesajlaşıyorum. Yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Xaenin said: PSP'niz varsa bakın, PES 2009 yüklüyosunuz, açıyosunuz. Manchester alıp karşı takıma da Brugges bilmemne diye bi takım var onu veriyosunuz. Beginner yapıyosunuz seviyeyi, sizin conditionlar excellent onlarınkileri terrible yapıyorsunuz ve oynamaya başlıyorsunuz. 10 dakkalık maçta rekorum 21-0, böyle böyle eğlenceli şeyler çıkıyo ortaya işte. az önce 22-0 yendim macnhester ile south africa milli takımını son dakikada berbatovun golüyle :D 10 dk lık maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar