Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 o geldigi yeri cabuk unuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Nihat Genç ile bundan 6-7 yıl önce bütün bir gün birlikte dolaşmıştık ( babamın bir arkadaşı tanıyordu kendisi, bizim aile, babamın arkadaşının ailesi ve Nihat Genç'in ailesi gezmiştik baya bi :D ). İnanılmaz bir adam. Hayatımda gördüğüm en kültürlü , bilgili adamdı diyebilirim kesinlikle. Keşke kendisinden bir kaç tane daha olsa şu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Giovanni said: odiflame said: milletin imkansızlığını kullanarak bir yerlere gelenleride eleştirdiğinizi görsek iyi olurdu. ne farkı var ? Burda chp mi savunulmuş konuda acaba? Burda akp karşıtı olan insanların bir çoğu aynı zamanda chp mhp karşıtı. Ama akpnin yaptığı usulsüzlüklerin savunulacak bir yanı kalmadığı zaman ama bak chpde bunu yapıyor denilmesi ne kadar doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 İkisi de yanlış ben odiflame'in lafına cevaben yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Giovanni said: Bu milleti küçük, cahil, aptal görenler başarısız olmaya mahkum kesinlikle. "basarılı" olanlar, halkı baş tacı yaptıkları, yere gore sığdıramaıdkalrı ıcın degğil, değersiz gordukleri sömürülmeye kullnılmaya uygun gordukleri icin başarılı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 "Ananı da al git" lafını söyleyen ve küçük bir kız çocuğunun omzunu morartan başbakanı cahı pahasına savunan bir insanın "halkı küçük görenler kaybetmeye mahkumdur" demesi çok çelişkili olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Samimi bir chplinin şu an chp'ye oy vermesi kadar manidar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Giovanni said: odiflame said: milletin imkansızlığını kullanarak bir yerlere gelenleride eleştirdiğinizi görsek iyi olurdu. ne farkı var ? aynı eleştirileri akp içinde yaptığını görsem diyorum merak ettimde bu chp cevvaliğini başka partiler için görmüyoruz.nerede akpyi eleştiren adam olsa ortalığa fırlıyorsun.boşuna resimleri pastelemişsin yer işgal etmişsin.yorma kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 geçen gün izliyodum programını, beyoğlunda cinsel münasebetlerin fazla serbest olmasından, leoparların vahşi doğada çiftleşmelerine geçiş yaptı, ok dedim. bana yalçın küçüğün biraz daha aklı başında versiyonu gibi geliyo bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 odiflame said: aynı eleştirileri akp içinde yaptığını görsem diyorum merak ettimde bu chp cevvaliğini başka partiler için görmüyoruz.nerede akpyi eleştiren adam olsa ortalığa fırlıyorsun.boşuna resimleri pastelemişsin yer işgal etmişsin.yorma kendini. Sen nasıl fırlıyorsan ben de öyle fırlıyorum arkadaşım. İfade özgürlüğü gibi temel bir insan hakkını ne zaman sindireceksiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Giovanni said: Samimi bir chplinin şu an chp'ye oy vermesi kadar manidar evet. demokratım diyenin akpye oy vermesi gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 sir said: geçen gün izliyodum programını, beyoğlunda cinsel münasebetlerin fazla serbest olmasından, leoparların vahşi doğada çiftleşmelerine geçiş yaptı, ok dedim. bana yalçın küçüğün biraz daha aklı başında versiyonu gibi geliyo bu adam. bektaşinin namaz kılmama gerekçesini kuranda yazıyor demesine benzemiş.programın bütününü izlemeden bir kaç cümlesini çekip çıkararak genele yorum yapılması güzel.evet hükümete karşı olduğu için aklı başında olan yalçın küçüktür. edit:nedense muhalefet olanların hepsi aklı başında değil diye nitelendirilmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 @ sg-1 Doğru söylüyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Senin savunduğun AKP bizim savunduğumuz cumhuriyet. fark burda. Samimi bir CHP li şu an baykala oy vermez. Ama başımızdaki illetten kurtulabilmenin tek yoluda CHP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 sir said: geçen gün izliyodum programını, beyoğlunda cinsel münasebetlerin fazla serbest olmasından, leoparların vahşi doğada çiftleşmelerine geçiş yaptı, ok dedim. bana yalçın küçüğün biraz daha aklı başında versiyonu gibi geliyo bu adam. Beyoğlundan bahsederken verdiği küçük bir örnek, magazin basınında sürekli kapak olan insanların (manken, model gibi) sekse çok rahat baktıklarıdan bahsetti yani toplumun genelinden daha serbest yaklaştığını, mesele dedi bir manken kızımız 60 milyalık cipine atlayıp şu bara bu bara gidip 3-4 sevgili idare eder, yani o konuda bu kadar rahattır özgüveni vardır ded, ama bir trafik polisi onu çevirdiği zaman yolda haklıda olsa bunu dile getiremediğini, ve sinirinden haksızlığa karşı ağladığını belirtti. Bu tip insanlar işte vahşi doğadaki hayvanlar gibidir dedi oradada pars vardır aslan vardır gider çiftleşir, gayet rahat takılır dedi, bu tip insanların bu doğa halinde yaşadıklarından bahsetti. Bunlara bu tip bir standartın sunulduğunu, tvde bunların gösterildiğinin bunların öğretildiğini bahsetti. Aslında bu konuşma çok uzun bir konuşmanın bütünüdür, içindne cımbız gibi çekerde bunu sadece anlatırsan olmaz elbet, bu durum ya artniyetli olduğunu gösterir yada programı tam olarak izlemediğini gösterir veya izleyip ancak bu kadar anlamış olduğunu gösterir. Edit: Sir özürdilerim haklısın beyoğlu demiş konuşmasında, tekrar özürdilerim. Ama diğer yazdıklarımı aynen tekrar ediyorum, yani cımbızla seçip buraya koymuşsun bütün içerisinde verdiği örnek gayet makul. Buda linki http://tr.sevenload.com/videolar/x18QWNT-Nihat-GENC-ile-Veryansin-21-Mart-2009-1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bLackcha0s said: Senin savunduğun AKP bizim savunduğumuz cumhuriyet. V for Vendetta'yı izlemeni öneririm. Bu nevi korku senaryolarına biraz daha farklı gözle bakıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 İzledim de Ergenekon vizyonda onu tavsiye ederim ben. Harika bi dizi. Bir cumhuriyetin yok edilişini anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Giovanni said: @ sg-1 Doğru söylüyorsun bence. o zaman "samimi chpli chpye oy vermez" argümanına benzer şekilde demokratım diyene de akpye oy vermemesini salık vermeni tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Cumhuriyetin yıkılmakta olduğuna inanan kimseler bu durumda neden korkaksınız ? (...) Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! Kaç seçimdir demokrasiyi denediniz olmadı e haydin artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Samimi olarak demokratım diyen AKP'ye oy vermemeli çünkü parti içerisinde demokrasi yok ve parti muhalif görüşlere tahammülsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Vandan Kars'tan kalkmis cocuk, dunyanin en buyuk kosucusu olacagi hayalini tasiyacak, Paris'te muze gezmeyi hayal edecek diyor adam. Vermek istedigi mesaj farkli. Kizdigi ve kucuk gordugu sey halk degil, halki bu hale getirenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 dayanabildiğim kadarını izledim merak etmeyin; beyoğlu-cihangir dolayları lafını etti, işitme duyum da iyidir hamdolsun. ve orada insanların cinselliğe rahat bakmalarını vahşi doğaya benzetti, bence son derece gülünç ve de uçuk bi bakış açısı. çünkü neymiş, o civarlarda sekse rahat bakanlar emekten bahsetmiyomuş. insan hem emekten bahsedip hem cinselliğini rahat yaşayamaz mı? hem cihangirde oturup hem işçi haklarını savunamaz mı? ha bu benim nihat gençle ilk karşılaşmam değil zaten, genel olarak siyasete ve sosyolojiye komplo gözlüğünden bakan, aşırı heyecanlı ama bütün uçukluğuna karşı nispeten samimi bir adam gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 nihat gencin dediklerinden ziyade ciselliği deli dolu yaşayan zengin veya manken takımının emekten bahsettiğini düşünmek daha bir uçuk olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Van'daki çocuğun Paris'te müze gezmesi hayali maddi imkanlarla alakalıdır. Türkiye'nin genel olarak yoksul olmasının sorumlusu kimdir ? Hadi bakalım. Yüzyıllarca geriye gider bu.. Bugünkü dmeokrasiyle falan ne alakası var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Giovanni said: Van'daki çocuğun Paris'te müze gezmesi hayali maddi imkanlarla alakalıdır. Türkiye'nin genel olarak yoksul olmasının sorumlusu kimdir ? Hadi bakalım. Yüzyıllarca geriye gider bu.. Bugünkü dmeokrasiyle falan ne alakası var ? yüzyıllarca niye geriye gidiyorsun ki? 1930-1950 yılları arasında avrupa da taş taş üstünde kalmadı o insanlar oturupta çalışıp çabaladı yeniden kurdular sanayilerini , okullarını , bizde ne oldu? hic bisey koca bir hiç son 50 senesi diyorum zaten sırf akp değil son 50 yıldır ülkeyi yöneten zihniyet ruhsuz. adamın da söylediği bu örnek konu mankenide günümüzdeki hükümettir. dünü eleştirirsin ama bugünkü aynını yaparsa ona da e öeh yani deme hakkın vardır elbetteki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar