Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bebek Vermek?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
internette şöyle bir şeye rastladım birkaç forumda;

said:
iyi gunler 6 aylik hamile arkadasimin cocugunu dogurduktan sonra bakmiyacagi icin cocugunu vermek istiyoruz
ilgilenenlerle acele gorusmek istiyoruz
saygilarimla
r. gonca pala

telefon numaram 0505 629 21 26
mail adresim [email protected]

aradım ciddi ciddi verecekler çocuğu, öyle geyik falan değil yani.
bu olay legal midir, bence değildir. ne yapılmalıdır ne edilmelidir? polise numarasını adını falan verdim gerçi ama bilgi almış olayım yine de.

hayır yani ben organ mafyası olsam iki rol yapar kapardım çocuğu nası bi şey bu nedir anlamadım.
Mesaj tarihi:
Sahibinden tertemiz çocuk ha.. Yuh lan. Üzüldüm şimdi..

O çocuk 20 yaşına gelicek. Bi gün internete girecek. Paticiğe girecek ve bu topaçı görücek. Travma !!
Mesaj tarihi:
Kenjuro said:
Amaçları satmak olabilir, ama direk söylememişler bence.

bilmiyorum ben iki defa konuştum telefonda, artık satıyorlar mı veriyorlar mı ama uğraşsam ben bile alıcam yani bebeği.
Mesaj tarihi:
amerikan filmlerinden izlediğim kadarıyla al sana çocuk şeklinde olmuyor olay bi ton prosedürü evrağı izni cartı curtu vardır. Türkiye de süreç nasıl işliyor bilmiyorum, çocuk esirgeme kurumunun kontrolünde gelişiyordur belki. veya dediğin gibi illegal dahi olabilir olay.
Mesaj tarihi:
İki taraf anlaşmalıysa çocuğa bakamacak durumdaysa evlatlık vermeyi kabul ediyorsa karşı ailede evlatlık almayı kabul ediyorsa.Aileler araştırılıyor ondan sonra çocuk evlatlık olarak veriliyor.Anne istediği zaman veya ailenin belirlediği zamanlarda görebiliyor mesela 0-6 yaş arası haftada 1 görebiliyor.Daha sonra sık sık görüyor falan öyle prosedürleri var.
Mesaj tarihi:
Tahminim evlilik dışı istenmeyen bir çocuk olmuştur. Zamanında aldırmamıştır korkudan ya da belki bakarım diye düşünmekten.

Sonra bakamayacağını anlayınca böyle bir çare bulmuştur. Polise bildirmişsen gayet iyi yapmışsın. En azından çocuğun saçmasapan kötü ellere geçmesi engellenmiş olur.
Mesaj tarihi:
al bunun ardından bu olayı oku..

yapmayın arkadaşım! bakamayacaksanız çocuk mocuk yapmayın. ne mallar var yahu? doğu da bunlardan sürü ile var "divlet yardım elini uzatmiii" diyen versiyonları.. 10çocuklu falan ortalama.

vazektomi gerekiyor kimilerine
Mesaj tarihi:
verilebiliyor diye biliyorum ben. 2-3 gün önce vardı benzer bir haber, kızın birisini vermişler bir aileye sonra çocuk gerçek annesini bulup onun yanına yerleşmiş. bakıp bakamama değil sanırım kıstas burda, başkasının nüfusuna geçirebiliyor isteyenler çocuğunu. hoş bir durum değil tabii; ama kimseyi kınamak bize düşmez burdan. geç farkedilmiştir gebelik ya da kürtajın öyle ya da böyle vicdani bir sorumluluğu da var. herkesin başına gelebilir yani, boşuna dememişler eline, beline diline sahip olacaksın diye.
  • Yeni Oluştur...