cado Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Lopeth said: böyle ps3 e odaklanmış yerli yabancı forum siteleri neler acaba ?www.playstationturk.com birde www.playstationturk.net var yerli olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Oyun yapımcıları bile Ps3 e oyun yapmak çok zor verimli kullanamıyoruz diyorlar. Ps3 oyunları tam performans çalışan oyunlar değil. Bunu Sony nin bilerek yaptığı yönünde şeyler okumuştum. Hatta bir sony yetkilisinin her şeyi şimdi çözerseniz ilerde ne yapacaksınız tarzı bi cümlesi vardı. Yani demem o ki ps3 ün grafiklerinin daha alacağı yol var. Gow3 de zaten efsane geliyor. Ps3 öneririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 tekrar söylemek istemiyorum ama çok büyütmeyin ps3ün gücünü kafanızda. grafiklerinin daha yol alabilmesi için güçlü bi ekran kartı lazım, ki gücü belli. o söylenen şeyler ps'in işlemcisi için geçerli,o konuda birşey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ek bilgi olarak; 40 - 60 - 80 gb modelleri arasinda HDD farkindan baska, Blueray okuyucusunun cift ya da tek lens li olmasi farki da var. Yeni uretilen modellerde ( 40gb lik modelin yeni uretilmisinde de olabilir, seri no.ya bakmak lazim ) DVD ve BD yi okuyan iki farkli lens var. Buyuk bir olay mi bilmiorum, okuyucusunda problem cikaran bir PS gormedim daha, DVD izlerken okuyucunun yorulmasini engeller en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 gow3 ün grafiklerinin yarısını gösteremez x-box 360 iddiaya giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ps2 de bile god of war 2 ve ff12 felan nasıl abarmıştı grafik olarak. allah bilir ps3 de neler neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 tabikide, grafik kartının 7x serisi olması önemli olan kısmı değil. şu anda ps3 e yapılan oyunlar belli bir yüzde ile grafik kullanıyor diye düşünün. bir iki sene sonra belki daha uzun sürer bilemem fakat xbox 360 ps3 yanında çöplük gibi görünecek. xbox360'ın maximum grafiği ps3'ün yüzde 30u kadar diyebiliriz kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Ben de Deniz Baykal'ım derim o zaman :) Nasıl oluyor da bu kadar cüretkar konuşabiliyorsunuz, aklım almıyor varya. Bari birşeylere dayandırın da söyleyin, o zaman biraz mantıklı gözüküyor en azından. "Delinin biri kuyuya bir taş atmış..." diyorum başka birşey demiyorum. Yeni bir X360 vs PS3 flame-war'u da körükleyip kaçıyorum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 xbox360 al, 1-1.5 sene max kullan, sat, ps3 al Şu andaki düşüncem bu. Henüz ps3 "aldırtacak" bir sebep göremiyorum. Nerdeyse bütün firmalar ps2 den ellerini ayaklarını çektiler. 1 sene daha alışma süresi veririm ben, ondan sonra yavaş yavaş ortalamanın üstünde, ps3 teknolojisini adam gibi kullanan oyunlar dökülmeye başlar. Şu an için xbox360ın albenisi daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Ps3 verdiğin paraya değer, biraz para harcayabilirim oyunlara, filmlerimi de HD isterim diyorsan ideal. Onun dışında xbox alıp 3 k görmeye gerek yok, Türkiye'de garantisi de yok hem. Ps3'un oyunlarına para veremem diyorsan pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ssj4songoku said: Ben de Deniz Baykal'ım derim o zaman :) Nasıl oluyor da bu kadar cüretkar konuşabiliyorsunuz, aklım almıyor varya. Bari birşeylere dayandırın da söyleyin, o zaman biraz mantıklı gözüküyor en azından. "Delinin biri kuyuya bir taş atmış..." diyorum başka birşey demiyorum. Yeni bir X360 vs PS3 flame-war'u da körükleyip kaçıyorum B)- x360 bok songoku der ben de kaçarım heuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Bu kadar grafik bağımlısı olmaya gerek yok ya. Bence en iyidi Wii. Oyunlarını seviyorum. Oyunu sevmeyince grafik olsa ne olmasa ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 gow3 diye bişey gelmek üzere dünyaya o açıdan grafik olmasa oyun olmaz diyorum gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mumu said: tabikide, grafik kartının 7x serisi olması önemli olan kısmı değil. şu anda ps3 e yapılan oyunlar belli bir yüzde ile grafik kullanıyor diye düşünün. bir iki sene sonra belki daha uzun sürer bilemem fakat xbox 360 ps3 yanında çöplük gibi görünecek. xbox360'ın maximum grafiği ps3'ün yüzde 30u kadar diyebiliriz kısacası. istediğin kadar zaman geçsin, eğer böyle birşey olursa sana ps3 alıcam, bak buraya yazdım. ister oynarsın, ister satarsın. almazsam banlayın. nasıl görüntüsü ekran kartına bağlı olmaz yahu, nasıl olmaz, nası önemli değil bi açıklamasını yap, çok mantıksız birşey söyledin. ssj4songoku'ya katılıyorum demek istediğim oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 hayır bağlı değil demedim çüş artık yapılan oyunlar maksimum potansiyelini kullanmıyor ps3ün her ps de bu iş böyle olmuştur. ister ağlayın ister zırlayın, ps2 de ps one da da aynı şey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 mumu ya katılıyorum pc dede efektif kullanılmıyor grafik kartları.oyuna kascaklarına yeni kart sürüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 tamam bağlı değil dememişsin ama 7 serisi olması önemli değil demişsin nasıl değil onu açıklayıver nolur. dediğim hala geçerli, eğer xbox çamur dedirtecek kadar değişirse sana ps3 borcum var. ayrıca ps oneda da, ps2 de de tam olarak öyle birşey olmadı. çıktıktan 1-1,5 sene sonra gücünü sonuna kadar kullanan oyunlar vardı. şu saydığın konsolların tümüne sahibim, hepsinde de fena denmeyecek bir arşivim var. hiçbirinde böyle bir sıçrama olmadı. sony'nin bahanesi bu gücünü kullanamama benim gözümde. yanlış anlamayın beni, xbox>ps3 gibi birşey söylemiyorum kesinlikle. hatta ps3ümü daha çok seviyorum. ama abartıyorsunuz bazen (bu lafım mumuya değil herkese) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Yeni nesil konsolların önemli özelliği olan Online oynayabilme yetisini göz ardı ediyorsunuz. Gidip x-box alırsan 2 günde yersin banı, oyunu demo oynamış gibi atıp bırakırsın. Fakat Örneğin Sf4 gibi Pes gibi oyunların oyun sürelerini Çok uzun süreler uzatan bir yol online olabilmeleri. Ayrıca ps3 e oldukça güzel oyunlar çıktı. Beklemek gereksiz git al derim. Onun dışında Ps3 oyunlarında gerek grafik gerekse stabilite açısından yükselen bir grafik söz konusu. Ve oyunları oldukça tatmin edici. Önümüzde Gelicek olan FF yi konsol dünyasında Mgs den sonra gerçekten devrim yaratıcak oyunlardan biri olarak görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 FYI, ikisinin cikis tarihleri arasinda 1 yillik bi fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Ya sonuçta iki konsolun da artıları ve eksileri var. Exclusive oyunları karşılaştırmaya pek gerek yok bence. Çünkü tamamen zevkler ve renkler kategorisine giriyor. Sen GOW(God of War), ben severim GOW(Gears of war)[ikisini de seviyom doğrusu ama örnek işte :D ). Hani PS3'ün Blu-Ray'i var, rahat upgrade edilebilir HDD var. Ücretsiz online play var. X360'ın Xbox Live Arcade'ı, Netflix'i, gelişmiş multiplayer community'si var falan filan yani. İki konsolu da severim. Ama bence birinin diğerinden "ben senden üstünüm" dedirtcek derecede birşeyi yok şuan. Exclusive oyunlara bakın, bütçenize bakın, hangisini istiyorsanız alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Revangelis said: tekrar söylemek istemiyorum ama çok büyütmeyin ps3ün gücünü kafanızda. grafiklerinin daha yol alabilmesi için güçlü bi ekran kartı lazım, ki gücü belli. o söylenen şeyler ps'in işlemcisi için geçerli,o konuda birşey diyemem. http://shiftdelete.net/ps3un-gercek-gucunu-ne-zaman-gorecegiz-9938.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 FF12 ile FF10un arasında grafik olarak uçurum vardı. Eğer dediği gibi "ps2 için FF 10 neyse" durumu varsa o "oyun ps3ün gücünün nerdeyse 100% ünü kullanıyor" lafı külli yalandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 FF13 xbox'a da çıkacak, çıkınca karşılaştırma yapar görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar