Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

680 MB'Lik Half-Life2 + Counter-Strike 2 videosu

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

E3 fuarı geldi-geçti. E3'e damgasını vuran oyun yine Half-Life 2 oldu. Vivendi ve Ati standında ayrı videolar gösterildi. Oyuncuların yine ağızlarının suyu aktı. Ayrıca CS2'ninde videosu gösterildi.

Gamespy E3 2003'te olduğu gibi yine 680 MB büyüklüğünde fuarda kamera ile çekilmiş bir video yayınladı. Bütün HL2 videoları ve CS2 videolarının olduğu 24 dakika uzunluğundaki bu dosyı çekmek için linke zıplayın:
ftp://pixelrage.ro/movies/hl2_fulldemo_e32004.zip

1 ay içinde oyunun SDK'sı, yaz ortasına kadarda HL2 çıkacak.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

bende de sadece Half-Life 2'nin tanıtıldığı bir video vardı. gerçekten inanılmaz bir oyun. öve öve bitmez. özellikle de "internactive environment" (sizin davranışınıza göre değişen çevre) oyuna çok gerçekçi bir hava katmış. herkesin bulabildiği tüm HL2 demolarını izlemesini tavsiye ederim.

eğer CS2 de HL2'nin bu motoru ile çalışacaksa çok lag olur diye düşünüyorum, çünkü bilgisayarlar-server arası inanılmaz bi internet trafiği gerçekleşir. her ateş edilen yerdeki cizimler farklı biçimde kırılacağından tüm bu bilgilerin gidip gelmesi lag yaratır diye düşündüm.

neyse izliyim bakiim bi videoyu sonra konuşiim :)[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
Sosyal ağlarda paylaş

VALVe'nin Source'un fizik motorunu multiplayer'a nasıl uyarlayacaklar merak ediyorum bende. CS2 videosunda Bomba patlayınca oraya buraya kutular uçuyor. Bu LAN ortamında fazla sorun olmayabilir fakat net için büyük oranda ödün vermek zorunda kalabilirler. Henüz VALVe multiplayer'ın nasıl bir sistem üzerine kurulduğunu açıklamadı. Gerçi Multiplayer hakkında hiç bişey açıklamadılar CS2'den ve TF2'den başka.[signature][hline]LathspeLL
Sosyal ağlarda paylaş

oldu ya veririz 680 mb'lık videoyu :D
edit: çok extreme bişe olmalı 680 mb video verilebilmesi için
[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 16 Mayıs 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok teşekkür ederim..
bu half-life 2 video dediğin şimdiye kadar çıkan tüm hl2 videoları mı oluyor?

peki hl2 videolarının kalitesi ne kadar?
yani bir ara hl2 videoları çekmiştik .bik uzantılı..
1024x768, tam ekran izlemiştim şahane olmuştu..
bu da öyle mi?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında hl yi guzel yapan pek de grafikleri oldugunu sanmıyorum.cok iyi bir multi secenegi oldugundan aynı sekilde cs de ole.cs den cok daha guzel grafikleri olan multiplay fpsler cıktı ama hic biri tutamadı yerini.
umarım bu yeni hl bizim icin cok daha guzel bir ortam ve guzel bir konu olur
*gordon abicim...*[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

Bu video kamera ile çekim. Yani E3 fuarında gösterilen yepyeni videoları kamera ile çekmişler. Geçen senede E3 Fuarında bu tip bir video çıktı.

1-2 ay içinde bu dosyadaki videolar'ı 1024x768 boyutunda bink video olarak download'a sunulur.[signature][hline]LathspeLL
Sosyal ağlarda paylaş

Level bu videonun küçültülmüş bir versiyonunu verecektir.
680 MB fazla diğenler için XviD ile sıkıştırılmış versiyonu mevcut (371.1 MB)
http://www.planethl2.net/patches.php?release_id=93

PS: Sabo, HL2 extreme bişii :D[signature][hline]LathspeLL
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

said:
LathspeLL, 16 Mayıs 2004 19:52 tarihinde demiş ki:
Level bu videonun küçültülmüş bir versiyonunu verecektir.
680 MB fazla diğenler için XviD ile sıkıştırılmış versiyonu mevcut (371.1 MB)
http://www.planethl2.net/patches.php?release_id=93

PS: Sabo, HL2 extreme bişii :D

371 mb da çok büyük. bilemiyorum. hl2 tabi ki extreme bişi de yani 680 mb boru diil. 1 full cd demek.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mayfer, 16 Mayıs 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
ha bu arada, half-life 2'yi kopya almak istemeyenler için: oyuna 50 dolar baymak istemiyosanız radeon 9600/9800XT alın, yanında Half-Life 2'yi bedavaya almanız için bi erial number veriyo, bedavaya sipariş ediyosunuz.

hehe ben aldım. şimdi sipariş edicem, oyun çıkınca gelcek :D

ya afedersinde söledigin cok komik oldumş 50$ dan sakınıp kaç yüz dolara radeon mu alıcaz ehü :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...