Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ay'a Kardeş Uydu Geldi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

AY'A KARDEŞ UYDU GELDİ

16/9/2002 - Dünya'nın uydusu Ay'a bir kardeş daha geldi. ABD'nin Arizona eyaletinde amatör bir astronom, yerkürenin çevresindeki yörüngesinde 50 gündür dolaşan bir başka gökcismi tespit edip Massachusetts'teki Minor Gezegen Merkezi'ne haber verdi. Önce Dünya'nın yakınından geçen bir göktaşı sanılan cismin, bir süredir Dünya yörüngesinde döndüğü anlaşıldı. NASA uzmanları cismin Apollo programlarından kalma bir roket olabileceğini düşünüyor. Ancak cismin ne olduğuna dair henüz kesin bir sonuç yok. Bilinmeyen cisim literatürlere J002E3 olarak kaydedildi.

J002E3'ün yörünge hareketini buradaki animasyondan izleyebilirsiniz. (1MB)

Kaynaklar:
Nasa dünyaya yakın nesne programı
Space.com
Rense.com
BBC
kaynaklara buradan ulaşabilirsiniz. Animasyonu da seyredebilirsiniz.

http://www.humanizma.net/haberler9.php[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.

Mesaj tarihi:
kardesim siz once dunyayi bir duzene sokun bakalim? bak o gezegen bile yorungeye oyturmuyor DAHA DUNYADAKI insanlar ve olaylar yorungeye oturmadan onu oturtabilmek mumkunmu?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Tabi sizde haklısınız da insan merak ediyor. Benim merak ettiim konu ise o cismin boyutları nedir? Yapay bi uydu mu doal bi uydu mu? Dünyanın yörüngesine oturdu mu? Bi daa dünyanın yörüngesinden çıkmayacak mı? Ay'la çarpışma olasılıı var mı?..,vs,vs..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
gözle görünüyo mu?

*!saftır*[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

Mesaj tarihi:
bide çiçek gibi bişiler çiziyo uzaylılar bunu barış yapmak için falan göndermiş olabilirmi[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
Yeni uydumuzun adı Boromir olsun. Neden mi? Bilmem?[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
said:
Mirluin, 21 Mayıs 2004 23:05 tarihinde demiş ki:
bide çiçek gibi bişiler çiziyo uzaylılar bunu barış yapmak için falan göndermiş olabilirmi

ne zman savas actılar kı ? sımdı vbarıs saglasınlar :/[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
kardeş uydu gelince bende gaza gelip şöle büyük bişey falan mı diye düşündüm çıkıp bakacaktım:) da füze müze diyolar dünya yörüngesinde sidik yarıştıran amerika ve rusya saolsun zaten zilyon tane füze hedeleri var bunun esprisini anlayamadım öle animasyonlar bilmemne..
adı Boromir olabilir hakkaten ya da Z536757237894578931289723978239058249785 da olabilir
*!düşüncelere dalar*[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Llama, 22 Mayıs 2004 00:55 tarihinde demiş ki:
ne zman savas actılar kı ? sımdı vbarıs saglasınlar :/

ya bizim elemanlar daş falan atıyo ya onlarda bakın biz süperiz küsmedik falan diye göndermişlerdir[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen

[Bu mesaj Mirluin tarafından 22 Mayıs 2004 08:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ne diyim abeeeee güzel *!vatana millete hayırlı olsun*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
Nüfus: 26.000.000
Başkent:Kadıköy
Rakım:6

Mesaj tarihi:
bende direk Osman koyalım diycektim direk koymuşsunuz ahaha şu Osman ismide ne popüler oldu öle adı bilinmeyen herşey eşittir Osman lol[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
bana carparsa nolcani biliomda uydu konusuna bisi diemicem arkansisim :P aydinlatirmisin beni :P[signature][hline]
Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
  • Yeni Oluştur...