Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Açıkcası hafta sonu ciddi anlamda sis derdini yaşayan biri olarak eğer tam yerleri bilinmiyorsa (ki bilinse ulaşılırdı) ve ağır sis varsa işleri çok zor.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
Paranoya ve komplo teorilerini başlattıysam, devamını da getireyim bakalım sdf

Çok uçuk olabilir; ama yazıcıoğlunun geçmişinin temiz olmadığını biliyoruz, şimdilerde güneydoğu'daki çukurlarla ilgili de soruşturmalar başlıyorken hazır; yazıcıoğlunun yurtdışına kaybolmasıyla alakalı bir dümen olabilir diye düşündüm ben ilk başta.

teori tabi bunlar; ama neden olmasın

Enkaza yada ölü veya diri Yazıcıoğluna ulaşamazlarsa teorin kuvvetlenir.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
Abi adam duser dusmez aradiginda donuyorum demis, yasadiklarini sanmiyorum ben artik.

O da var tabi. Adam üşümeye başladım diyor.
Mesaj tarihi:
Muhsin Yazıcıoğlu ile Recep Yazıcıoğlu nun bir ilişkisi varmıydı ?

Helikopterde ki yer bulma aleti kapalıymış sanırım.Pilot açmamış yere de yumuşak iniş yapıldığı için otomatik olarak açılmamış.
Bu yüzden bulunamıyormuş.
Mesaj tarihi:
muhsin yazıcıoğlu akademi türkiye birincisi olsa idi siyasi başarı olabilirdi fakat bir iddianame vardı seçime 5 kala patlatılan.o gümbürtüye gitti.cuma günü yeni tutuklamalarla tekrar gündeme gelir sanırım.
Mesaj tarihi:
Muhtemelen öldüler.
Hani Erzurum'da yaşıyorum, 3000 metre yükseklik nedir bilirim. Nefes almak çok zordur o yükseklikte. 24 saat muhtemelen yaralı kalamaz hiçbir insan orda. Enkaza nasıl ulaşamazlar aklım almıyor. Var bu işte bir bir yeniği.

Hayırlısı.

Ayrıca "geberdi" tarzı konuşanlar olmuş.
Ayıptır.
İnsanlık her insana gelmiyor demek ki.

Edit: Abso
Mesaj tarihi:
Tayyip canlı yayın yaptı konuyla ilgili. pek de bilinmeyen birşey söylemedi.

tek bilinmeyen şey ise "kazazade"ydi. doğrusu "kazazede" değilmiş yanlış öğrenmişiz=)
Mesaj tarihi:
işin politik boyutuna girmeyeyim, yazıldı mı bilmiyorum ama amerika 20 gün önce bu helikopterle ilgili kırmızı kod geçmiş. parçaların yenilenmesi ya da bakıma alınması gerek falan diye. enteresan yani...
Mesaj tarihi:
MrLevie said:
Tayyip canlı yayın yaptı konuyla ilgili. pek de bilinmeyen birşey söylemedi.

tek bilinmeyen şey ise "kazazade"ydi. doğrusu "kazazede" değilmiş yanlış öğrenmişiz=)
kazazade kazaoglu demek abi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...