Aforoz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yARDIM Ankara'da, adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer. Trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camını açar. -Ne var, ne olmuş acaba? -Teroristler Tayyip Erdoğan'ı yakaladılar. Eğer 1 milyar TL verilmezse üzerine benzin döküp yakacaklarmış! -Yaa? - Evet. İşte onun için herkesten biraz yardım topluyoruz. -İnsanlar ne kadar veriyor ortalama olarak? -Valla, yaklaşık olarak 5'er litre. ***** TERÖRİST 355 AKP milletvekilinin hepsi birden aynı uçağa binmişler, ama uçak teröristlerce kaçırılmış. Teroristler, istedikleri fidye verilmezse, her saat başı bir milletvekilini serbest bırakacaklarını ilan etmişler. ***** KİMLİK Bir çiftlik evine davet edilen Kenan Evren, Orhan Gencebay ve Tayyip Erdoğan aynı anda kapıya gelirler. Kapıda bekçi tarafından karşılanırlar. Bekçi güvenlik konusunda sıkıca tembihlendiği için gelenlere kimliklerini sorar. Gencebay: -Beni herkes tanır. Bak sazımda elimde. Sazım benim kimliğimdir. Bekçi, 'Tamam sizi sazınızdan tanıdım. Geçin', der. Kenan Evren: -Ben Marmaris'te resim yapıyorum. Herkes beni tanır. Bak paletlerimi de getirdim. Belki burada da resim yapacağım. Bunun üzerine Bekçi, 'Tamam sizi de tanıdım. Güzel hanımların resimlerini yapıyorsunuz, siz de geçebilirsiniz', der. Sıra Tayyip Erdoğan'a gelince, Erdogan: -Ne kimliği, artistlik yapma lannn..! Bekçi bu kez, 'Tamam, Başbakanım, sizide tanidim, sizde geçebilirsiniz', der. ***** DEVLET SIRRI Vatandaşın biri Taksim'de duvara bir metrelik harflerle 'Tayyip Kafasızdır' yazmış . Adama 10 yıl ceza vermişler. Bir yılı, kamu malına zarar vermekten; dokuz yılı, devlet sırrını açıklamaktan. ***** TEŞEKKÜR AKP'nin kuruluş yıldönümü törenleri sırasında bir ihtiyar taşıdığı pankartla ilgi çekmiş. 'Çocukluğumuzu bize bağışlayan Tayyip'e teşekkürler... ' İhtiyarı sorguya çekmişler. -Sen kiminle alay ediyorsun? Sen çocukken Tayyip henüz doğmamıştı bile -İşte onun için teşekkür ediyorum ya... ***** HASTA BAKICI Tayyip akıl hastanesinde konuşma yapıyormuş. Bir kişi dışında dinleyicilerin tümü alkışlamış. Tayyip, alkışlamayan kişiye dönerek: -Siz niçin alkışlamıyorsunuz? Adam: -Ben deli değil, hastabakıcıyım. ***** İSABET Şehit cenazelerini karşılamak için Anadolu illerinden birine giden Tayyip, top atışıyla selamlanmış. İkinci atıştan sonra yaşlı bir kadın polise sormuş: -Niye ateş ediyorlar, evladım? Polis açıklamış: -Tayyip geldi de... -Vah, vaaah! İlk atışta isabet ettiremediler demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 gülemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 hakaret var yannız başın yanar söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 banada mail le geldi ben hakaret etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 tayyip dava açar.Biliyorsun bir diktatörü mizah malzemesi yapmak vatan hainliği ile eşdeğer.En azından 80 sene önce böyleydi.Bizde 80 sene öncesini yaşadığımız için AKP hükümetiyle.Muhtemelen vatan hainliğinden yargılanacaksındır.Geçmiş olsun.Fake account falan affetmez tayyibin adamları bulurlar ipini.İP ini pazara çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 buraya yazman yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bari farklı yazılar olaymış 20 yıllık yazılar sadece tayyip eklenmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Cumhurbaşkanları vatan hainliginden yargılanır bi tek. ben hakaretten giderim heralde zaten askerlikte geldi. önce iceri alırlar sonra askere sonrası allahlık işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bLackcha0s said: tayyip dava açar.Biliyorsun bir diktatörü mizah malzemesi yapmak vatan hainliği ile eşdeğer.En azından 80 sene önce böyleydi.Bizde 80 sene öncesini yaşadığımız için AKP hükümetiyle.Muhtemelen vatan hainliğinden yargılanacaksındır.Geçmiş olsun.Fake account falan affetmez tayyibin adamları bulurlar ipini.İP ini pazara çıkarırlar. EVET ABİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Aforoz said: Cumhurbaşkanları vatan hainliginden yargılanır bi tek. fsgsgsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Çok kötü hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben o yuzden koydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Aforoz said: Cumhurbaşkanları vatan hainliginden yargılanır bi tek. wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 birincisi süper ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar