Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilim Teknik Dergisi Gene Döktürmüş :)

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

Toplumda hoş karşılanmadığı için engellenen "hap yapma", bilim adamları tarafından yararlı bir eylem olarak açıklandı. Hatta, burundan çıkarılan atıkların israf edilmemesi ve yenmesi gerekiyor!
Avusturya'daki Innsbruck Üniversitesi akciğer hastalıkları uzmanı Doktor Friedrich Bischinger, toplumda ayıplanan burun karıştırma sırasında bu organdan çıkarılanların vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaç olduğunu söyledi.

Çocukları engellemeyin
Özellikle çocukların burunlarını karıştırmalarına engel olunmaması gerektiğini söyleyen Bischinger, "Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir. Tıbben de çok yararlıdır. Hatta içinden çıkanlar da vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaçtır, yenmesinde sanıldığı gibi zarar değil yarar vardır" diye konuştu.

Mendilden daha etkili
Burnun parmakla karıştırılmasının "mekanik bir temizlik" olduğunu belirten Doktor Bischinger, parmakla yapılan temizliğin mendille yapılandan daha etkili olduğunu söyledi.[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.

Sosyal ağlarda paylaş

"Ağzının tadını bilen, burnunun bokunu yer" gibisinden bi laf/atasözü vardı o geldi aklıma ehuaha iğrenç ya.[signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki:
tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta.

Sosyal ağlarda paylaş

öyk *öğürür*[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McFrenzy, 20 Mayıs 2004 16:20 tarihinde demiş ki:
yaş yaş bi yere kadar da kuru kuru da yenmez ki bığğğğ

Pff senin dediin bana daa iirenç geldi.. :)

Bilim&Teknik'in o sayısında aynı olayın k*ç içinde yapılmasının yararlı olduuna dair bi makale vardı.. :P[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...