Spidee Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bence şu dönem çok yalan zaten, vizelerin başlamasına 1 hafta kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 mahmutbey den daha yaklın olsun pls hatta kalamışda var olduğu söylenen yere bakılsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Kapali alanda yapacaksanız http://www.gameistanball.com/ derim. 2 katlı yer siperleri çok güzel yerleştirmişler. Silah olarak çok fazla seçenek var ama desert falan kullanmak için rütbe atlaman lazım =)Deserrtla ateş edince kovan falan çikiyo o derece kalite silahlar. Biz 1 ara her pazar günü yapiyorduk, en son oyunu aliyorduk 1 saatlik oyun 1.30 saat, 1.45 saat falan oluyordu. İçtigin sudan, çaydan para almiyorlar falan. 2 katlı oldugu için yukarda izleme salonu falan var oynamayanlarda gelip izleyip makarasini yapabiliyor. Deepzone da oynadim 2 3 kere, 3vs3 veya 4 vs4 oynanair anca 6vs 6 yapsan gozun kapali ates etsen adam vurursun. Hem çok basık tavani bayiyor insani. p.s: ben en son ocakta gittim, degişiklikler olduysa sorumluluk kabul etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Okullar kapanınca yapsak da herkes gelebilse. Hemen çocuklara sıkmak istiyorum diye aceleye getiren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 gameistanbul süper bi yermiş lan. sitede güzel... ben oyumu gameistanbuldan yana kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 inv meh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 23 nisan iyi bir tarih milletin vizeleride bitmiş oluyor. lan içime sıkıcam gelemezsem bu seferkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 mahmut beyde uzun saçlı erkekleri taşlıyabilirler, uzak sayılmaz ama. kadıköyden bakırköy deniz otobüsüyle 30 dakka bakırköydende mahmutbey minibüsle 30 dakka flan olması lazım. parkormandan yakın yani çoğu kişiye göre . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Yahu olmaz birşey, delikanlıyız evelallah. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 mahmutbeye gitmenizi tavsiye etmem ben de pek, uzun saçlılarınız var, dövmelileriniz var. pek uygun düşmüyo oralara dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 küpe, piercing falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 13-18 arası vizeler var. Sonra bir zaman seçin gelirim büyük ihtimal bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Patinballu ulduar çıktığı hafta yapalım. Sabah paintball akşam ulduar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Epik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Gece de Hıdır'ı boyarız diyorsun, vay çakal ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 olur öyle yapın, hem healda slackleyip boku size atarım, yorgunsunuz ondan olmuyo filan derim. ^___________________________________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 e olmazki ole, hepinizi deşicen, sonra hrstankıskanlıktan heal gelmiycek, tank rotate etmiycek benım yüzümden wipe yiyicez boş yere. Taşıyamaz benım kalbim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 HAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Cuce said: e olmazki ole, hepinizi deşicen, sonra hrstankıskanlıktan heal gelmiycek, tank rotate etmiycek benım yüzümden wipe yiyicez boş yere. Taşıyamaz benım kalbim bunu Sen slacklediğin için kafadan bir boya manyağı olacaksın zaten. Haydi sağlam bir tarih belirleyelim, hala havada kalıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 onumuzdeki 2 hafta sonundan birinde giderseniz irl vururum sizi deplasman war lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 O zaman haftaya gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Olm durun şu vize dönemi geçsin Ulduar gelsin. Öyle hemen iki hafta sonra falan yapmayalım adam gibi tarih belirleyelim bir ay sonra gidelim finaller başlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Gıcıklığına söylemiştim zaten ben. Ama önümüzdeki hafta falan olmazsa mayıs sonuna kadar çok zor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Finaller de bitince ferah ferah yapsak diyorum hala inatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 napae said: mahmutbeye gitmenizi tavsiye etmem ben de pek, uzun saçlılarınız var, dövmelileriniz var. pek uygun düşmüyo oralara dsdf ne kadar düşüncelisin napaecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar