xunn Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Fotolara bakıyordum şunu gördüm dedim ki yapsak mı acaba bir paintball seferi daha? Anca organize olunur şimdiden başlarsak, yeterli istek varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sol alttaki sexy_boy_22 vize haftasına denk gelmediği sürece gelicektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 vize haftası olmadıı sürece ben ve ekürüm geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 vize haftasında bile gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Nisan 11-12 ve Mayıs'ın son haftaları olmadığı sürece geleceğim. 4 ve 18 Nisan Cumartesi tarihlerini öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 madem 18 nisan olabiliyor bari 21-22 nisan gibi birşey olsada bende gelebilsem bu sefer ): lan çok istiyorum ya peyntbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Büyük hedesin, vikingim deyip geçme ey iri oğul. Tarihini belirleyelim yavaştan, sonra mekan ararız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 benim karşı komşum paintball yeri işletiyor fenerbahçe atadının hemen arkasında deepzone paintball hele bir kişi sayısı çıkaralım da fiyatta pazarlık yapabilir miyiz bir sorarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 3-3, 4-4, 5-5 ve 6-6 oynanabiliniyor kapalı alan (650 metre kare imiş) haftasonu giriş kişi başı 20 TL kıyafetler ve 50 mermi veriliyor yeri rahata otopark var hoş ben henüz gidemedim ehe gidelim.. ben de geleyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 650 m2 biraz küçük geldi, ki 6-6 diyosun geçen sefer bile çok daha kalabalıktık. Bu defa daha fazla insan gelicek bence orası bizi kaldırmaz. Minibüs kiralayıp maşukiyeye gitmeyi falan konuşmuştuk geçen defa. Ama bi üşendim şimdi uğraşmaya. Yok mu istanbulda şöyle büyük güzel bi saha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 0n3 var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Pek güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 maşukiye de oynamak çok güzel olur imkan olursa tarih falan kocaelinde ki evde ağırlayabilirim ordan oyuna ya da oyundan eve =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 kalabalık olunacaksa turnuva gibi de yapılabilinir istanbul içinde büyük yer yok diye biliyorum anca ömerli taraflarında fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 kapalı alan olsun, adam gibi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Kapalı alanda olmasına karşı olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ne farkederki ben kapalı alan olsun dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ben de gelmek isterim deplasman mac falan olmazsa tarih onemli yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 İtirazı olan yoksa kapalı alan olsun madem. Hafiften stealth kasarız. Oh evet bebeğim. 650 metrekare az değil yani. Park ormanda yaptığımız yer ne kadarlıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 650 metre kareder en fazla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Baya araziydi ya orası belki 1 hektar falan vardır. 650m2 dediğin ne abi küçücük. Kare olsa 25x26 olucak göt kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 babacumun dediği mekan tam olarak fenerbahçe stadının yanında kalıyor. otopark problemi neredeyse sıfır, ara sokaklarda maç günü olmadığı sürece sınırsız yer var. saraçoğlunun sonradan yapılan otoparkının altında burger king var. onun hemen karşısındaki otoparkımsı yer, garage müzik stüdyosuna gelmeden. kadıköy rıhtımdan yürüyerek 15dk gibi bir mesafede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ben warım 3 m2 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 u ye sıtelt beybi bana uyar yer neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 hadi toplanıp gidek bu aksam hemen suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar