SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 sabah sabah sağ böbreğimde hayvan gibi bi sancıyla uyandım daha önce hiç böyle olmadığı için aha geberiyom heralde dedim kendimi ezrailin kollarına bıraktım derken annemler acile götürdü hemen, orda 2 serum ağrı kesici falan kesmedi en son morfini bastılar accık rahatladım ama taş hala duruyo en ufak hareketimde sancıdan ölüyorum resmen. daha önce düşüreniniz varmı ya nası daha kolay düşer bu meret? doktor su iç zıpla falan dedi ama zıplasam ölürüm oha falan olurum ya. aah yine başladı bak şerefsiz..
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 duyduğuma göre çok kötü ve ağrılı bişey bu.çok çok geçmiş olsunyüksek ateş falan olabilirmiş dikkat et.[signature][hline]i love this game!
Jabba Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Lazerle hallediyorlar ta$ı hoca.[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
elma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 babama da oldu. cok kötü bir durum gercekten.. bol bol su içmen lazım. babam günde 2,5 litre tüketiyo. su içersen bayaa faydası dokunuyomus öle dedi doktorlar.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 cok gecmis olsun. bi an once kurtulursun insallah[signature][hline]templars of steel
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ıyyy hastalar basmış buraları bugün... geçmiş olsun valla, yaşanabilecek en berbat ağrı olduğunu okumuştum bi yerlerden. umarım çabuk düşürürsün de rahat edersin....
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş olsun, bugün herkesin bişileri var hayırlı saatlerde olsunlar.. tööbe..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 saolun arkadaşlar, içiyos bakalım lakır lakır suları, sabah doktor lazer aletiyle baktı bulabilse kıracaktı hemen kurtulcaktım ama gaz var falan görünmüyo dedi, salı gün gitcem o zamana kadar düşmezse kırdırtcam. ya bide bu taş niye olur bilen varmı? annem kafamın etini yiyo spora gidip üşütüyon ondandır diye ama ne alaka üşütmeyle filan anlamadım ?..
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 alakası yok.metabolizma işte. bide kalıtsal olabiliyo bu taş olayı.[signature][hline]i love this game!
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş olsun evet bedenin çekebileceği en büyük ağrılardan biriymiş taş ağrısı bolb ol su içmek ve ne yazıkki hareket etmekle geçiyormuş tekrar geçmiş olsun[signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin
elma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ıyy şimdi bi ara nasıl olduğunu düşünmeye calıstım da içim bi tuhaf oldu. walla düşüncesi bile yetiyo tırstırmaya. geçmiş olsun[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 günde bi tane bira iç üstad.. bira iyi gelir agrıya. kolay gelsin.. :([signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Geçmiş olsun. Nedir bu ya herkes dökülüyor :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 geçmiş olsun aman dikkat[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 1 kanser 2 böbrek taşı 3 diş ağrısı geçmiş olsun ilk üçtesin şifalar..[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 2 extra efes indir[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 biraz komik gelsede taş düşürmek için en iyi doğal yöntem tarlada traktöre binmek birisi kullansın sen yanına otur doktorlar imkanı olana bunu önerir hep özellikle kırsal yerlerde[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org / #gecevardiyasi
arian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: SilverSurfer, 21 Mayıs 2004 13:29 tarihinde demiş ki: ya bide bu taş niye olur bilen varmı? annem kafamın etini yiyo spora gidip üşütüyon ondandır diye ama ne alaka üşütmeyle filan anlamadım ?.. Hemen geçen gün öğrendiğimi söyliyim; Böbreğin içindeki böbrek havuzunda Ca-Kalsiyum(sanırım) bir genellikle hormon bozukluğundan veya bazen başka nedenlerden (bunları bende bilmiyorum valla) dolayı sürekli birikmeye başlıyor bu birikme yanında eğer azda su içiyorsan onlar yavaş yavaş kum haline geliyor.Kumlar artık iyice biriktikten sonra yeni gelen Ca birleşiyor ve gittikçe büyüyüp taşı oluşturuyor.Yane özetlenmiş şekli bu.Eğer böyle bu işlerle ilgilenen birileri varsa daha açıklayıcı bir şekilde anlatır.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Fistan, 21 Mayıs 2004 13:39 tarihinde demiş ki: bide kalıtsal olabiliyo bu taş olayı. amanın :-O cidden kalıtsal mı oluyor? ayvayı yedik desene, babam sürekli taş düşürüyor, yılda bir. yılanların deri değiştirmesi gibi..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ca taşları dışında taşlarda var (oksalat, ürat vs..) ama mekanizma genel olarak böyle :)
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Hmm eet aslında mantıklı. İnsanın parathormon salgısında bozukluk varsa, kemikten kana normalden fazla ca geçebilir. Kanda böbreklerde süzülürken, aşırı mitarda ca'u süzerse dedikleri olaylarla ca taşa dönüşebilir.. Bizim arkadaşın babasınında aynı sorunu vardı. Sanırım o da ilaç alıodu.. Bu arada bence sen bi boksör tutup senin böbreklere çalışmasını sööle.. Doktorlar tanıdıkları boksör olanlara bunu öneriolar.. :P (Biliorum bööle bi durumda dalga geçmemem gerekir, ama herkes kötümser bakmış, belki bu espri seni güldürür ve mutlu eder die düşündüm.. :) ) Neys daa ne diim.. Geçmiş olsun..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Burada tartışmışız böbrek taşlarını, neden olabileceklerini, taşların resimlerinin olduğu bir link vermişim (neden ağrıdığını daha iyi anlarsınız). Okunulmasını salık veriyorum ki, aynı şeyler tekrar tartışılmasın.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ciddi ciddi düşünmeye başladım şu karantina işini. Sanada geçmiş olsun. Patır patır dökülüyor millet.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Allah kolaylık versin. Doğum sancısından sonra en yüksek sancı derler böbrek taşı için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ben birinci sırada biliyorum böbrek ağrılarını. Ama ağrı subjektif bişey tabii..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C.
Öne çıkan mesajlar