Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taş düşürüyom=geberiyom

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabah sabah sağ böbreğimde hayvan gibi bi sancıyla uyandım daha önce hiç böyle olmadığı için aha geberiyom heralde dedim kendimi ezrailin kollarına bıraktım derken annemler acile götürdü hemen, orda 2 serum ağrı kesici falan kesmedi en son morfini bastılar accık rahatladım ama taş hala duruyo en ufak hareketimde sancıdan ölüyorum resmen.
daha önce düşüreniniz varmı ya nası daha kolay düşer bu meret? doktor su iç zıpla falan dedi ama zıplasam ölürüm oha falan olurum ya.
aah yine başladı bak şerefsiz..
Mesaj tarihi:
babama da oldu. cok kötü bir durum gercekten.. bol bol su içmen lazım. babam günde 2,5 litre tüketiyo. su içersen bayaa faydası dokunuyomus öle dedi doktorlar.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
ıyyy hastalar basmış buraları bugün...

geçmiş olsun valla, yaşanabilecek en berbat ağrı olduğunu okumuştum bi yerlerden. umarım çabuk düşürürsün de rahat edersin....
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun, bugün herkesin bişileri var hayırlı saatlerde olsunlar.. tööbe..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
saolun arkadaşlar, içiyos bakalım lakır lakır suları,

sabah doktor lazer aletiyle baktı bulabilse kıracaktı hemen kurtulcaktım ama gaz var falan görünmüyo dedi, salı gün gitcem o zamana kadar düşmezse kırdırtcam.

ya bide bu taş niye olur bilen varmı? annem kafamın etini yiyo spora gidip üşütüyon ondandır diye ama ne alaka üşütmeyle filan anlamadım ?..
Mesaj tarihi:
ıyy şimdi bi ara nasıl olduğunu düşünmeye calıstım da içim bi tuhaf oldu. walla düşüncesi bile yetiyo tırstırmaya. geçmiş olsun[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
1 kanser
2 böbrek taşı
3 diş ağrısı
geçmiş olsun ilk üçtesin şifalar..[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
  • Admin
Mesaj tarihi:
biraz komik gelsede taş düşürmek için en iyi doğal yöntem tarlada traktöre binmek
birisi kullansın sen yanına otur doktorlar imkanı olana bunu önerir hep özellikle kırsal yerlerde[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org / #gecevardiyasi
Mesaj tarihi:
said:
SilverSurfer, 21 Mayıs 2004 13:29 tarihinde demiş ki:
ya bide bu taş niye olur bilen varmı? annem kafamın etini yiyo spora gidip üşütüyon ondandır diye ama ne alaka üşütmeyle filan anlamadım ?..

Hemen geçen gün öğrendiğimi söyliyim;
Böbreğin içindeki böbrek havuzunda Ca-Kalsiyum(sanırım) bir genellikle hormon bozukluğundan veya bazen başka nedenlerden (bunları bende bilmiyorum valla) dolayı sürekli birikmeye başlıyor bu birikme yanında eğer azda su içiyorsan onlar yavaş yavaş kum haline geliyor.Kumlar artık iyice biriktikten sonra yeni gelen Ca birleşiyor ve gittikçe büyüyüp taşı oluşturuyor.Yane özetlenmiş şekli bu.Eğer böyle bu işlerle ilgilenen birileri varsa daha açıklayıcı bir şekilde anlatır.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 21 Mayıs 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
bide kalıtsal olabiliyo bu taş olayı.

amanın :-O
cidden kalıtsal mı oluyor?
ayvayı yedik desene, babam sürekli taş düşürüyor, yılda bir.
yılanların deri değiştirmesi gibi..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Mesaj tarihi:
Hmm eet aslında mantıklı. İnsanın parathormon salgısında bozukluk varsa, kemikten kana normalden fazla ca geçebilir. Kanda böbreklerde süzülürken, aşırı mitarda ca'u süzerse dedikleri olaylarla ca taşa dönüşebilir..
Bizim arkadaşın babasınında aynı sorunu vardı. Sanırım o da ilaç alıodu.. Bu arada bence sen bi boksör tutup senin böbreklere çalışmasını sööle.. Doktorlar tanıdıkları boksör olanlara bunu öneriolar.. :P (Biliorum bööle bi durumda dalga geçmemem gerekir, ama herkes kötümser bakmış, belki bu espri seni güldürür ve mutlu eder die düşündüm.. :) )
Neys daa ne diim.. Geçmiş olsun..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
Burada tartışmışız böbrek taşlarını, neden olabileceklerini, taşların resimlerinin olduğu bir link vermişim (neden ağrıdığını daha iyi anlarsınız). Okunulmasını salık veriyorum ki, aynı şeyler tekrar tartışılmasın.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
Mesaj tarihi:
Ciddi ciddi düşünmeye başladım şu karantina işini. Sanada geçmiş olsun. Patır patır dökülüyor millet.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
  • Yeni Oluştur...