Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arcade Makine satın almak ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arcade oyun makinesi satın almak istiyoruz da eve asfsd (ciddiyiz) nasıl temin edebiliriz,fiyat aralığı nedir ? House of the Dead,Time Crisis gibi böyle FPS oyunları istiyoruz da :)

sebebi de şudur ki geçen pata ile denk geldik house of the dead'e,feci nostalji yaptık böyle.Çocukken ne oynardık :) bayağı para bıraktıktan sonra onun evindeki boş salona bir tane çakalım dedik asdf , oyun salonu yapacaz orayı

gidip konuşsak böyle elinde olan mekanlarla ikinci elden ucuza kapatabilirmiyiz mesela ? Gerçi temiz olsun istiyoruz da
Mesaj tarihi:
hmm bir araştırma yaptım da özellikle önemli oyunları birinci el olarak almak istersen aşırı pahalıymış,nostaljik değeri olduğundan yazıyor forumlar da :)

mesela 2001-2002 yıllarında çıkan Tekken Tag Tournament makineler çıktığında 12.000 dolar civarındayken şuan 15.000 dolar civarındaymış...

şimdilik ikinci el bakalım :P
Mesaj tarihi:
abi bildiğin ciddi moddayım şuan kendi makinanı kendin yap sana bir milyara patlar en fazla hesaplarsan psone abidik bi tv ve kereste parası üstüne yapıştırma vs.?.
Mesaj tarihi:
600civarlarında bulabilirsin house of the dead için belki.
ben sf2'ye baktıydım 600civarlarında bulduydum, pahalı geldi tabi alamadık.
Yeni oyunlar çok pahalı ama nedense 0'ları dedikleri gibi 12k$. Server alırım la o paraya.
  • Yeni Oluştur...