vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ABI AHAHAHAHAHAHAHA IMDAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ne diyor bu abimiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 almanca arabesk, yani kendi deyimiyle r&besk yapiyo. isik ver bana, karanlik geceler icin, rüyalarim icin hebelelelö falan =O zaten en tanidik sarkisi da su; -3 sene önce türkiyede bile caliyodu- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 haa bunu biliyorum da R&besk nedir ya AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 yalnız bu "alo" baya iyiymiş, bi de shaggy modunda bırbır yaparken bi anda arabeske geçmeseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/7637/taylan--beni-sevmiyor-musun Üstüne tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bunu bilmeyen kalmamistir heralde. efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bir nevi çin işkencesi topic'i olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 vanille ne yaptin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 JALE DE JALE AMA NE JALE açıp dinliyorum ikide bir, nasıl lanet bi şarkıdır ay "üf ne jale"ymiş sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 telefonum vibrasyondaydı cağğnııım ah dinleyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Klibi var bende indirdim youtubedan bi de begüm begüm hunun var arada dinliyorum Aklıma geldi bedük-automatikte var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Xenocide said: kuul rap tarzından aniden yanık ses arabeske geçişine hasta oldum en güzel kısmı orası zaten asdasd telefonum vibrasyondaydı caağnıım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 vaniLLe said: bunu bilmeyen kalmamistir heralde. efsane. Kimse dur dememiş mi bunlara yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Helcaraxe said: R&besk nedir ya AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 adam r&besk yapiyormuş dsfdsfds kendi deyimiyle de neye facepalm çektin ki sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 vanillein yolladığı iyiymiş cep telefonu melodisi yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 jale iyiymiş lan:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 said: nee in stuttgart ist feuerbach...bitte;) bu adam cd sini kardesime satmayi calismis oda almamis heheh daher kenn ich den und ich seh den immer in der pause meine schule is nebn marktkauf oraya gidioz hep görüoz isde onu... esmer bise sapkali hep:D...saygilar bu alamancıların yorumlarıda beni benden alıyor... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hergün bi kere dinliyorum. çok mutlu oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Jale'de kabahat, durmadı bi rahat ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Dinlettiğim tüm insanların onyıllarca biriktirdikleri entellektüel seviye bu şarkı ile heba oldu; hepsi bayıldı; tek dinleyişten sonra bile sürekli şarkıyı sayıklar oldular. Ben ilk çıktığından beri ısrar ediyorum: Türk popunun zirvesidir bu Salim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Stifler said: TELEFONUM VİBRAĞSYONDAYDI CAĞĞNIIIM :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 genç kızların yeni sevgilisi salim türk müzik sektöründe yeni bir akım başlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar