Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 İsmail yk'nın papucu dama atıldı heralde. Yakında tüm varoşlara virüs gibi yayılır bu şarkı. Kulağımdan gitmiyor herifin sesi . Keşke hiç dinlemeseydim . Ne bicim şarkı bu ya Of anam of Cekicem cd'ye şimdi takıcam arabaya, acıcam son ses 20km hızla akıcam sokaklara dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 hahah disco kralına çıktı bu uykum kaçtı adamı görunce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bence jale çok iyi bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 disko kralında müthiş maldı. betül demir e de aşığım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 telefonum vibrasyondaydı ne demektir ya:D o diil de ismail yeekaa bu ülkenin müziğinde çığır açmış bi insandır.gerek shaggy vokalleri gerekse robokop tarzıyla böyle gençlere yol göstermiş ve nice jalelere şarkıalr yazdırmıştır.kendisini saygıyla anıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kızlar hoş sanki ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 kuul rap tarzından aniden yanık ses arabeske geçişine hasta oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bi de bizim okulun kız populasyonun %25ini jalenin oluşturduğunu farketmem bi anda canımı sıktı. salimler de azımsanmayacak kadar fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bLackcha0s said: disko kralında müthiş maldı. betül demir e de aşığım bu arada betül demir e bitiyorum sırf onun için izledim ztn disco kralını sanırım en sevdiğim rock cı gökhan özen gibi bişi demiş bu salim bide şu oral tipine gıcık oldum okan baya bi övdü ama öküzün teki herif salim odun da bu daha da odun çıktı bakıyom böyle hep bi laf sokma çabası falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 TELEFONUM VİBRAĞSYONDAYDI CAĞĞNIIIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 AAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAH AAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAH AAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAH AAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAH AAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAH AAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAH AAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAH AAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAH AAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAH AAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAH AAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAH AAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAH AAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAH AAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAAH of(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 lanet olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 demek istemiyorum ama Türkiye'de bu şarkı tutar ne kadar saçma sapan ve insanı delirten bi şarkı olsada. Tüm apaçiler çıkar jalede jale üf ne jale diye yazın. ps: klipte micheal jackson tarzı dans eden bi çocuk var, onu karşıma koysalarda bi tekme atsam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Gözlerim yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Nasıl bir CAĞNIIM demektir o öyle.Bu olaylar İsmail YK ile başladı zaten,dinleyen dinliyor arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 jalede kabahat durmadı bi rahat ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Türk popunun zirvesidir bu! Söyleyip duruyorum haftalardır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ne jale be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Müzik budur işte ya! Beethoven da neymış gıy gıy gıy. Müzk budur! Kendimi buldum, tüm hayatımı yanlış yaşadığımı öğrendim. Yarın zincirler takıp, göğsüme ağda yapıp, önü açık gömlekle Taksim'e kız kesmeye akacağım. Hırr..rr.rr! Hebele, hübele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Helcaraxe said: jalede kabahat durmadı bi rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 sulu sulu bana bana atıyor oh oh ahshahahaha bu ne demektir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 İnsanlık suçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 hay kodumun alamancilari ya sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 fede said: bence jale çok iyi bir insan haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar