Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eregorn2 said: tmm benim hatam. oyuncularının yüzde ellisi aptal olan bir oyuna bulaşmamalıydım. edit: herneyse, senin yüzünden banlanmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Alu benim yüzümden banlansana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 aente said: -NEDEAN wow'u seviyorsanuazz çizgi film gibin böyle wall-e gibin hem oynayanlar %50 ihtimalle gerizakalı power procluyor üstüne üstük niye kızdınız ki fanboymusnuz ve eşhedüenlaamincomtr. Benim verdiğim vergilerle wow oynayamazsınız lan dağılın >.< Take a Chill Pill :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 xunn said: Alu benim yüzümden banlansana. Troll http://www.darklegacycomics.com/51.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eregorn2 said: her ay çizgifilme para veriyorsunuz. söyleyen kişi warhammer oynuyor? warhammerın grafikleri çok mu realistik wow'a kıyasla? sadece daha ileri bi teknolojiyle hazırlanmış ama direk wow çakmasıdır benim kanımca war'un grafikleri.aoc filan oynasan tamam dicem de hadi.. gerçek savaşı veren warhammer'a bittim zaten,no comment.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eregorn2 said: sizi zorlamıorum. o çizgifilmi bende oynadım. wow fanlar konuşurken normal, war fan konuşurken nie laf sokuluo anlamadım. nolur zorla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eregorn'un banlandığı gün taksim meydanında kutlamalar varmış. az önce son dakika olarak haberlerde gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 blizzard a lafım yok. ama wow artık patates tadı verio. ilk zamanki gibi diil. şu an kıyasla war daha iyi. eminim ilerde daha da iyi olcak. aranızdan bazıları, kendini yüzde ellinin içine koymuş. niye anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Oha adam atarlanmış akljshalkjsfa Kime ne ki benim senin veya başkasının ne oynadığından? Trial edinip WAR oynadım, kendine has bi yapısı var, fena bi oyun değil. Ama oyunlarda dayanamadığım bi şey var, o da ekrana baktığımda hiçbi şey anlayamamam. WAR'u açtığım anda içim boğuldu, hiçbi şey anlamıyorum ekrandakilerden. Adama dalıyorum, yandan adam gelmiş, vuruyo mu vurmuyo mu belli diil. Aynı şekilde ben adama vuruyo muyum vurmuyo muyum belli diil. Ama pardon ya WoW oyuncularının %50'si aptal olduğu için benim de aptal olma ihtimalim var ben susayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 anlamadıınız yada benim anlatamadıım olay şu, wow kötü war iyi demiorum. ama aradan insanlar çıkıp, war çok acizleşti, şöle böle yaptı diince içimden bunları sölemek gelio. kimseye nie war oynuosun yada nie wow oynuosun demedim. her iki oyununda kendine göre avantajları ve dezavantajları var. ama oynadıı oyunu sorunsuz,süper bişi gibi ilan edenler olunca bende bunları sölüorum. işte yüzde ellisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 O konuda haklısın evet, senin oyunun boktan diyip, kendi oyununa laf edince "niye laf ediyosun" diyenleri kastediyosun yani. Tabi o bi tek WoW oyuncularında diil, her alanda var da konumuz o diil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Kim çıktı dedi war şöyle böyle diye. Millet grafikleri şöyle bug dolu bilmem ne diyor? Seviyesizleşen sensin. Çizgi film oyununa para veriyosunuz diyen sensin. %50sine salak diyen sensin. Bırak allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Nessarien said: Warhammer reklam vermiş bütün wow portallarına garipsedim durumu. MMORPG'yi tekeline almasını istemiyorum çünkü rekabet olması yaratıcılığı ve sorunsuzluğu beraberinde getirir diye düşünüyorum. Fakat göründüğü kadarıyla AOC sonrası wow bir mmorpgnin daha canına okudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eregorn2 said: blizzard a lafım yok. ama wow artık patates tadı verio. ilk zamanki gibi diil. şu an kıyasla war daha iyi. eminim ilerde daha da iyi olcak. aranızdan bazıları, kendini yüzde ellinin içine koymuş. niye anlamadım... Bunların aynısını AOC içinde söylüyolardı. Bi müddet dayanabildim. Sonra bak nerdeyim... Dur lan Edik: Ben %51 deyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eee? War şöyle böyle lafları nerde? Canına okudu diyor sadece, çokta doğru gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 war, wowun canına okudum desem sen bana karşı laf sölemezmisin? edit: war oynayanların bööle bi derdi yok ayrıca, bizim oyun süper-gitti şunu batırdı,gitti şunu yaptı gibi. nedense sadece wow oyuncularında görüorum bööle kaprisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bu topic'den niye 2 tane var ki? war bölümüne de açılmış. rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 aynı kişi açmış. nie anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 hoşuna gitmiş heralde sdgdsf. "awww so cute" tabirinden belli zaten. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Bayılıyorum post kastıran topiklere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Aynen şöyle bişi olmuş bizim bahçemize sizin köpeeniz dalmış dalan köpeenizin kafasını patlatırız tarzı bi savunma ama köpek gibi de içine dalınan bi bahçe hadi çıkın bakalım işin içinden. Sözüm tamemen reklamlar içindir =) Ayrıca artık şu oyunu oynuyosun dangozsun şunu oynuyosun salaksın olaylarını bi kenara bıraksak? Bu konuda özgür olsak olmazmı? Daha da gelmeseniz de üstümüze elmayı doya doya sevsek? Sonra beklesek elma'da bizi sevsin diye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eregorn2 said: war, wowun canına okudum desem sen bana karşı laf sölemezmisin? edit: war oynayanların bööle bi derdi yok ayrıca, bizim oyun süper-gitti şunu batırdı,gitti şunu yaptı gibi. nedense sadece wow oyuncularında görüorum bööle kaprisler oyuncu sayısı, popülerlik vs olarak tüm gerçekler göz önüne alındıgında "war wowun canına okudu" dersen laf söylerim ama kızmam güler geçerim. nie bu fanatizm anlamıorum ki? bi de yukarda dendigi gibi, seviyesizleşen sensin o yüzden kasma bence çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Julifton said: Aynen şöyle bişi olmuş bizim bahçemize sizin köpeeniz dalmış dalan köpeenizin kafasını patlatırız tarzı bi savunma ama köpek gibi de içine dalınan bi bahçe hadi çıkın bakalım işin içinden. Sözüm tamemen reklamlar içindir =) Ayrıca artık şu oyunu oynuyosun dangozsun şunu oynuyosun salaksın olaylarını bi kenara bıraksak? Bu konuda özgür olsak olmazmı? Daha da gelmeseniz de üstümüze elmayı doya doya sevsek? Sonra beklesek elma'da bizi sevsin diye! sevin beni:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ahah bir an sırf sevin beni yazmak için apple diye account aldın sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Boci said: Bayılıyorum post kastıran topiklere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar