Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer'ın durumu çok mu kötü ?

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

Wowu piyasadan sileceğini öne süren bir oyunun wowun popüler portallarına free uo shardların birbirlerinin platformlarında reklam yapar gibi reklam vermesini çok garipsedim, profesyonellik dışı buldum. Alay etmeye değil merak ettiğim için soru sormaya geldim. İşler çok mu kötü gidiyor diye merak ettim.. Böyle bir hamle garipsenmeyecek bir hamle değil bir nevi son çare gibi görünüyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce hiç blizzardın bu şekilde reklam verdiğini görmediğim için garipsedim bu durumu. AOC sonrası bu da patladı diye düşünmeye başladım(k). Blizzard rakipsiz kalmasa iyi olurdu çünkü tekel hiçbir zaman için fayda getirmiyor bildiğiniz üzere. Bende sormak istedim durumu acaba çok mu kötü ve bu yola o sebeple mi başvurdu diye sağda solda alay konusu olunca eh çevremde de warhammer oynayan olmadığı için buraya geldim ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Konuda birçok yanlışlık var aslında.

1. WAR hiçbir zaman WoW'un tahtını sallayacak bir oyun olmayı hedeflemedi. Bunu developerları açık açık söyledi.
2. Blizzard'ın hiçbir zaman rakip oyun database sitelerine skin-up şeklinde reklam verdiğini görmedim, ki bu piyasayı yakından takip ederim.
3. Bu kadar agresif marketing çalışmaları, WAR'ın ciddi seviyede kötü durumda olduğunu gösterir.
Sosyal ağlarda paylaş

kaç aktif hesap var şu an War' da? geçen hafta şubat 4 tarihli bir habere denk geldim bi oyun sitesinde, EA baya bi kişiyi işten çıkarmış, warhammer ın şirketi myticten 21 kişi gitmiş sanırsam, diğer şirketlerinden de 10larca adam gitmiş. eanın 2008 sonu raporunda 300k aktif hesap var denmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar kötüki anlatılmaz yani. Günde 3 saat oynuyorum temiz temiz çıkıyorum.
Günde 8 saatimi aptal bir oyuna ayırmıyorum. Mutluyum huzurluyum.

Oyun manyakları için iyi bişey değil tabi, o açıdan bakarsan war ın durumu kötü (ama çok kötü nedir?). Ben oyundan umutluyum. Bi kaç sistem eksikliği ve classlar arasındaki uçurum dışında bir problem yok (bugları söylemeye gerek yok, bunlar zaten düzeltilmesi gerektiğnden problem sayılmaz).

Class lar konusuda zaten offical forumlarda tartışılıyor. Düzenleme gelecek anladığım kadarıyla.

Geriye eklenmesini umduğum sistemler kalıyor (arena gibi).

Benim de bir çok arkadaşım oyunu bıraktı. Hepsi oyun açıldığı gün CE ile giriş yaptı. 3-4 gün sonra bıraktı. En yüksek rank lı arkadaşım bile level 19 du :P. Ama bu saydığım düzenlemeler ile geleceklerine eminim zaten. Şimdilik wow da mesai yapıyorlar (18 de gir, 02 de çık).

Ayrıca. Keşke birbirlerinin sitelerine reklam verebilseler. Sonuçta ortalığın kızışması oyuncuların işine gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

warhammer a hala çamur atanları anlamıorum. oynadıkları oyun süper olsa keşke. sabah kuşaındaki çizgifilm gibi. geçen arkadaşımla konuşurken bir şey dikkatimi çekti. warhammer da şööle bişi geçio "war is everywhere", ve gerçekten bunu hissediorun. wow da ise daha farklı "war has just begun". daha savaş yeni başlıo ve bunu hissetmek gerçekten zor. insan "5yıl, elmer olmak içinmi kastık" die sormadan edemior. lütfen çamur atmadan önce çizgifilminizi bir kez daha izlein derim. yada hazır verilmişken deneme sürümünü kullanın.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
Üzgünüm ama WAR'ın bundan sonra vereceği hiçbir reklam* o oyunu ilk günlerdeki glory'sine geri döndüremez.

* F2P olmadıkça

evette bu onu kötü oyunda yapmayacak ki. daha küçük bir kesim tarafından oynanan iyi bir oyun olması güzel birşey bence zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ben oynuyorum, günde 1-2 saat kadar.

gayet güzel pvp hoş. wow da eğlenceli aslında, iki oyuna da bok atmak yanlış.

edit: bide RvR çok coşmuş eskisine göre. senaryo yerine RvR yapıyor insanlar. bide RvR rewardları aşırı iyi.

wowun kötü yanı pvp yaparak lvl atlanmaması. quest yapmak bir süre sonra bayıyo beni
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
War güzeldi ama 30-40 arası beni çok baydı ve hersey hep aynı gelmeye başladı o yüzden bıraktım. Elbette hayat 40tan soınra başlıyor biliyorum ama ruhum kararmıştı dayanamadım. Şimdi çok daha zevklidir benim oynadığım dönemlere göre herhalde.

Walla Exp kasmak Quest kovalamak cidden cok bayıyor insanı allahtankı hem yardım edicek hemde sohpet edip sıkıcı bir olayı eğlencele ile kamufle edicek arkadaşlar var :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu başlıklar neden açılıyo biliyorsunuzda ben dile getireyim oynadığı oyunun en iyisi olduğuna ne olursa olsun inanmaya çalışan insanlar diğer oyunlara imreniyor ama kötüdür ya sonuçta benim oynadığımda daha çok insan var sonra teoriler üretiyor haaa sizin oyun batıyo bence benimki en iyisi nihahahaha şeklinde devam ediyor.

ben 5 yıldır wow oynuyorum ve hep pvp yaptım her instance ı en az bikere 5 manleri belki 30arkere yapmışımdır 4x80 4x70+ charım var ama hergün naxx hergünn naxx 2 item düşcekte 5 stat artırcam diye kasmak milletin afk olmamasını hata yapmamasını beklemek raidler hiç sarmıyodu hiçte yapmıyorumdum bakalım warhammerı denicem umarım pvp olarak ve hardcore oynama zorunluluğu olmadan beni tatmin edicek bir oyun olur(günde 3-4 saat) ve umarım daha iyiye gider.

Free trail olayına gelince bu free trailda her şirket aynı politikayı izliyor önce oyun yada expını çıkar bi süre sonrada free traileri çıkar bu blizzard içinde diğer yapımcılar içinde hep aynıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

War la Wow un benzer yanları war ama mantalite bakımından çok farklılar.War Pvp ve Rvr ye dayanan bir oyun wow da ise pvp arka planda.Wow oynayan ınsanlar belli bir süreden sonra bayiyor çunkü sadece pve yapmak veya wow pvp si yetmıyor.War'da ise sınırsız sawaş war istersen 6vs6 istersen 24 vs 24 ( rakip bulup ayarlamak için yabancı forumlar war giriosun zaman ve yer soluyorsun ) istersen random wb random pvp...Pvp ile lvl kasmak gibi bir olay varki quest yapmayi sevmeyen kişiler için bire bir şahsen ben lvl ın %35 ını pvp yaparak tamamladım.Oyun 40tan sonra karakterıni özelliklerini iyi ve kötü yanlarını anladıktan sonra daha zevkli oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim gibi ben wowda hep başka klass kasarak oynadım 4x80 4x70+ bunu gösteriyo zaten çünkü bana bitek end game öncesi zevk veriyodu (tbcde full s4 rogueum vardı günde 3-4 saat girerek haftada 20 saati geçmeden pvp yapıyodum) sonrada alt char kasarak hem world pvp hep 5manlerde oynıyarak classımın zevkini çıkarıyodum yeri geliyo tank yeri geliyo healer yeri geliyo dps olarak pvp+pve aynı anda güzel benim için ama daha çok pvpyi seviyorum. end gamede wow sadece 2 raide tıkanıp kalıyo başka bişey yapmıyosun pvp side deli gibi arena yapıp iyi item toplamak gerektiriyo ki class dengelerinin arenalarda tam yapılamaması oynadığın classtanda soğutuyo insanı çünkü 2v2 3v3 te class dengesi çok önemli ama kalabalık savaşlarda class dengesi çokta önemli değil çünkü açıkları diğer oyuncular kapatabiliyo bakalım deniyip görücez ama warhammer güzel duruyor benim için trailer a başlıycam denemeden bişey diyemem ama wowun kendi içinde bi kanser olduğunu bağımlılık yapıp körü körüne yetersiz bir endgame tecrübesiyle kendine kitlediğini söliyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...