grifter Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Kimler için ne kadar şey ifade eder bilemiyorum ama böyle bir durum mevcut; "Black Sabbath yeniden sahnede" Bir döneme damgasını vurmuş köklü rock gruplarından Black Sabbath'ın Amerika'da yapılacak OzzFest için yeniden sahne alacağı belirtiliyor. 10 Temmuz'da başlayacak OzzFest için toplam 26 kez sahne alacak olan Black Sabbath, orjinal üyeleri Ozzy Osbourne, Tony Lommi ve Geezer Butler ile birlikte sahne alacak. Black Sabbath'a festival boyunca eşlik edecek diğer gruplar ise; Judas Priest, Slayer ve Dimmu Borgir. Kaynak: http://www.liptonicetea.com.tr/besocial_icsayfa.aspx?SectionId=192&ContentId=250[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Tony Iommi dışında sabit adam yoktur orda ya... O adamsa dünyaya bedel zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Heavy Metal, Thrash Metal ve Black Metal 'ın kralları sahneye çıkacak demek.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bana çok şey ifade ediyor aslında, ama sahnede izleyemecek olmam hoş diil tabi :p[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Biraz dream team gibi geliyor bana. bu arada Dimmu Borgir'ın falan çıkması hoş geldi. Norveçli bir grubun Amerika'da takılabileceği gelmezdi aklıma...[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Tony ıommi mi miydi ib adam vardı parmkaları kopuktu bişeyler takıp gitar çalıyodu, kimdi o?[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unborn_sandman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ozzy osbourne tabi heavy metalin babası ama ben eski performanslarındaki kadar iyi olacağına inanmıyorum.adamın the osbournes lardaki halini gördüm değil şarkı söylemek konuşmakta bile zorlanıyordu...bence sadece 'ölmeden önce ozzy i sahenede gördük artık ölsemde gam yemem' demeleri için yapılıyor.[signature][hline]just cause you feel ıt,ıt doesn't mean ıt's there! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 güzel gayet sevindirici bir haber.. :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ozzy Osbourne Sahnede ya bayılır ya ölür bence.. Ama büyük bir olay.. Judas Priest falan[signature][hline]Forum the bell tolls.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Süper olmus bence..Ama Dimmu yerine daha güsel bi bLack grubu oLsa daha ii oLurmus..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ozzy canavar be, bi başlasın söylemeye mutasyon geçirir azar, ama kalp krizi riski var o ayrı.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Yuh abi insan türkiyeyede uğrar be o kadar toparlanmışlar ayıp ayıp :P (zaten anathemayada gidemiyorum, şöyle şeyler yazıp moral bozmayın be hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 belki çok eski ama konuya en uygun başlık bunda asdds Black Sabbath, Ozzy'nin dönüşüyle 2012 yılı içinde yeni bir albüm yayınlayacak. Orjinal kadro geri dönüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ayrıca bayağı büyük bir dünya turnesi de düşünüyorlarmış, Türkiye'ye de gelirler çok büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 süpersonik haberler. ozzy'i de bir görelim, yakında gidici herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 yine paraları bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 -Deno- said: süpersonik haberler. ozzy'i de bir görelim, yakında gidici herif. hepimizi gömer bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar