Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 driver/etc de ki hostları değiştim vs olmadı olmadı bende hostları sildim sorunsuz giriyor yutub a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Abi nasıl bi iştir bu ya.. Of.. Google dns'te çalışmıyor. Varsa yapan bi tuto hazırlasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben yaptım google dnsle girmiyodu format attım google dns yazdım yine girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ya aslinda navige diye bişi vardı. ugrasmadan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 opendns ile giriyor abi benim bilgisayarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Gkgokhan said: Abi nasıl bi iştir bu ya.. Of.. Google dns'te çalışmıyor. Varsa yapan bi tuto hazırlasın...host dosyasının içindeki youtube vs siteleri sil default gelen 1-2 şey kalsın, msdosda ipconfig /all yaz net bağlantını sağlayan bağlantının özelliklerini paste yap buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 videoları yüklemeden önce çok ender olarak başında reklamlar çıkıyor, geçenlerde TTNET'in evetli reklamını gördüm, küfür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 4.2.2.2 4.2.2.3 süper abi abanın. her yer açılıyo. ihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 4.2.2.2 4.2.2.3 atarşı çıktı açtı cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Gkgokhan said: Abi nasıl bi iştir bu ya.. Of.. Google dns'te çalışmıyor. Varsa yapan bi tuto hazırlasın... dasaaa said: hosts'a şunu yapıştırıverin 209.85.229.99 www.youtube.com 209.85.229.99 youtube.com hosts ile giriyorduysan eski adresleri sil bunları koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 win7 kurmustum gecen bir de proram ile hallettim host dosyası isini ama simdi duzenlememe izin vermiyo windows erisimi engelliyor... nasıl cozumlenebilir bu sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 host dosyasını kopyalayıp masaüstüne falan yapıştır. o yapıştırdığın dosyayı editle. sonra orjinal yere kopyala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 makat.org dan çektiğin program olabilir. host dosyasına sağ click yaptığında run as administrator özelliği çıkmıyorsa birtane notepad oluştur ona run as administrator de ondan sonra host dosyasının konumuna giderek hostu deiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 halletim tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hostu boşaltın hostu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 dasaaa said: hosts'a şunu yapıştırıverin 209.85.229.99 www.youtube.com 209.85.229.99 youtube.com kralsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 pcye res attım girmiyor artık google dns sdfjkhe dasaaa'nın ipler de olmadı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 193.140.100.220/210/215 hosta bişe yazmadan giriyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Format attım mecbur . Sadece 4 2 2 5 4 2 2 6 ile giriyor şuan. Sorunsuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 google dns yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya bende videolarda an error occured diyor. ühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 gençler nasıl giriyosunuz ya siteye? ben giriyorum ama çoğu videoda an error occured hatası almaya devam ediyorum.. plx help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 lan kimse bişe yazmamış. up in the air! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 17 sayfa okumaya usendım 8.8.8.8 8.8.4.4 memnun kalmazsanız kafamı kırın lol yada banane alla alla kullanmazsanız sız bılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dns olarak google kullanmama rağmen tüm videoları izleyemiyorum ben yav. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar