Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Elemeleri: İspanya - Türkiye 28.03.09 @ 23.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

İki takımı teraziye koyarsan İspanya çok ağır basıyor tabiki.
Ama ilk 15-30 dak sağlam bi hücum pres koyabilirsek şaşırabilirler. Maçı gol yemeden bitirmemiz imkansız.

Bence Fatih de öle düşündü. Dedi ki madem gol yiyeceğimiz kesin o zaman bizde yediğimizden bir fazlasını atmaya çalışalım ve hücuma ağırlık verdi.

edit: ayrıca maç çok apsürt bi sonuçla bitebilir. 6-5 , 9-7 gibi felan
Sosyal ağlarda paylaş

Maçı ercan taner anlatacakmış, türkiye kazansa bu kadar mutlu olurdum desem abartırmıyım bilmiyorum da aylar sonra adam gibi bir spikerle büyük bir maç izleyeğim heralde, en azından evranın sülalesinden bahsetmeyen, lamparda maç sırasında vahiy getirttirmeyen. Hem İlker Yasin hem Ömer Üründül-free milli maç. Ağlamak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

+1 Rikkie,ben maçın genel olarak NTV'de olmasına çok sevindim,orada kim çıkıp anlatırsa anlatsın ayrı bir zevkli oluyor ya maçlar :)

Bunun yanında İbrahim Toraman denmişte,Toraman geçen sene bu kadar iyiyi geçtim bunun yarısı oynamış olsaydı zaten şuan bunlar konuşulmazdı.Geçen sene defansımız rezaletti kimse buna birşey diyemez ama en çok toplayan da Toraman oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

çok gollü bir maç olacağı muhakkak, ben olsam nihat-semih ikilisi yerine tek semihi koyarım. nihattan boşalan slota, ayhanı ortaya monte etmek cok daha iyi olurdu. emre-ayhan-aurelio üçlüsü çok iş yapardı göbekte.
bu arada toramanı almamak, terimin yaptığı en malca hareket oldu. yıldırayı da gene bu şekilde küstürdü, ama kupada başarılı olduk diye o unutuldu. bakalım çekirge bu sefer zıplayabilecek mi? aşık-kaş-balta üçlüsünden hangi 2si oynarsa oynasın, bi araba gol yiyeceğimiz kesin, torres-villa ikilisinden.
Sosyal ağlarda paylaş

İSPANYA: Casillas Capdevilla S.Ramos R.Albiol Marchena Alonso Xavi Riera (Silva) Cazorla Villa Torres

TÜRKİYE: Volkan İ.Üzülmez H.Balta E.Aşık G.Gönül M.Aurelio Tuncay Arda Emre Nihat Semih

tümspor sitesinde bunu son kadrolar diye vermişler, ayhan bukadar formdayken ve nihatın formu belirsizken, çok saçma olmuş nihatı oynatmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi sitede gördüğümü hatırlamıyorum fakat İspanya'nın muhtemel 11'inde Villa'nın ismi geçmiyordu, tek Llorente-Torres ikilisinin adı geçiyordu. Nihat avrupa futbolunu iyi bilen biri olduğu için, formsuz olsa bile bizim en tehlikeli silahlarımızdan biri olacaktır.
Rüyamda gördüm bu gece, maçı 2-0 alıyorduk. Umarım tersi çıkmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
İSPANYA: Casillas Capdevilla S.Ramos R.Albiol Marchena Alonso Xavi Riera (Silva) Cazorla Villa Torres

TÜRKİYE: Volkan İ.Üzülmez H.Balta E.Aşık G.Gönül M.Aurelio Tuncay Arda Emre Nihat Semih

tümspor sitesinde bunu son kadrolar diye vermişler, ayhan bukadar formdayken ve nihatın formu belirsizken, çok saçma olmuş nihatı oynatmak.

Bu kardonun bence muhtemek dizilişi

-------------volkan-------
g gönül - Aşık - balta- üzülmez
------------aurelio----------
-------Emre----Arda-------
--Nihat--------Semih-------Tuncay

Bu şekilde ofansif bi diziliş bence doğru olur. Emre yerine Ayhan da olabilirdi. Ama ileri üçlüyü kesinlikle bozmamak gerek, yoksa işimiz zor olur.
Sosyal ağlarda paylaş

kadro falan herzman tırt zaten adam yok pek eldekiler bunlar vs.
güzel maç olsun ya çıkcaz izliycez mutsuz eve gitmek istemiyorum en azından heycan falan olsun
ercan taner herzman maç anlatamıyo bu günü degerlendirelim çoçuklar hadi çoçuklarda
o kadar da dedik :/ geyiği gibi olcak maç orası ayrı tabi.
ispanya hangi kıtada bide 11de maç mı olur ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...