Innuendo Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 sanirim izlememis olan pek yoktur. saka gibi daha dun sinemada izledigimi hatirliyorum be. 12 sene gecmis. neyse, her ne kadar sonu holywood klisesi olsa da cidden acayip eglenceli filmdi. milla'cigim oyle sade oyle guzel, ustune bi bruce abi karizmasi, gary oldman'in sagmal villainligi, sona da chris tucker'in yaran tripleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 milla <3 süper filmdi evet, kaç senesinin filmi goraya malzeme olmuştu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Oyunu da muhteşemdi ya :) Harika film ayrıca o opera sahnesini çok severim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 multipass http://elizabethcarroll.files.wordpress.com/2008/06/multipass11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 cok super bı fılmdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 TAHTA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 7-8 kere izlemişimdir. yine izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 3453. kez izleyince bile zevk alınan bir film. Bi kanal versede izlesek yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 milla bence bu filmde leşti ya,film güzel ama ona laf yok asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 multi pass muauaua süper filmdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 oyunuda güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Zamanında 6 kere mi ne sinemasına gitmiştim. Daha yeni de 1080psini izledim 2 kere. Oyunuda güzeldir, OSTsi de. The Diva Dance senkronlu dövüş sahnesi ayrı bir güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Küçükken bunu izlediimde bi acayip olmuştum şu mavi şarkıcıyı gördüümde. "O ney lan" diyodum. Milla'nın o yarıçıplak olduu sahnelerde ekrana bakmıyodum ayıp diye skdjhfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 çok güzel filmdi evet :) 31413241 kez izlesen bile sıkılmadan izlenecek bir filmdir. bende opera sahnesini çok beğenmiştim harikaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Baggio said: TAHTA! elbette milla için söylenmiş bi kelimedir.. hatta milla göğüs kası yapmış bi cons bile olabilir. filmi üçüncü seyredişimize kadar filmde "neden esas kadın oyuncu yok ki!" diye hayıflandık.. sonra birisi milla jovovich'in hamile olduğunu söyledi de "hadi lan osmanlar hamile kalmaz!" diye çıkıştık.. kadınmış meğer.. nasıl kadınsa artık... her neyse film şogüzel olmasa bile güzeldi. şu herkesi uyutma kabini hedesinden ben uzun süre istediydim. ha bi de solda 7 tane sağda 5. bijıv bijıv bijıvvv 4 solda 2 sağda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 film şogüzeldi millanında en guzel oldugu film ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 milla'nın en yagışıkhlı olduğu film yalnız o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ben bunu bi indirip izliyim ya, hayal meyal hatırlıyorum valla. teşekkürler paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 milla ya biraz gogus lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 biraz? abi sanırım patideki erkeklerin göğüs ortalaması o kadardır.. şişkoların ortalaması daha bie fazladır gerçi.. 2gr falan bişi var kadında. ben kız olsam üzüldürdüm cidden memesizim diye neyseki insanlar kendileri ile barışık yaşamayı biliyorlar.. buyse said: duvar gibi mermi sıksan, iman tahtasından seker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 duvar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Milla bu fimdeki gibi gelip ağlasın karşımda, isterse tahta göğüsleri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 gün olur ki... BETON GİBİ KARI BEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 la o kadar milla yazmışsınız bi tane doğru düzgün resim koymamışsınız ayıptır be şimdi siz bu hatunu mu beğenmiyorsunuz cıkscıkscıks bu da bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar