Horizon Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Arkadaşlar burada avg fag diye başlık vardı. Ama burada vereceğim farklı ve orjinal olanı. Bunlar cidden izlenmesi gereken ve özellikle eski toprak olan arkadaşlarımızı ilgilendiriyor. Yani atari , commodore , sega gibi eski konsol zamanlarındaki oyunlar ve konsolların kendileri ile ilgili. Buraya seçmece bazı video linklerini vericem normalde 3 sezonu var ve devam ediyor bölümleri. Tavsiye ederim , iyi seyirler :). Sega 32x batman part 1 batman part 2 bugs bunny (10 numara) halloween (jason geliyor bu bölümde) texas chainsaw atari 5200 Ben bukadarını koydum arkadaşlar. Aynı sitede birçok bölümünü bulabilirsiniz. Eski consol hastalarının bu videolarda çok eğleneceğini ve güleceğini garanti ediyorum :). Sakın es geçmeyin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 açılmıştı burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesajı okusaydın bari açıklamıştım. Bu o verilen değil. Özellikle ayrı açtım karışmasını istemediğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 tamamda aynı konu. yeni bi tane açmak için bi neden yok. aynı mesajı o konuyada atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 adam haklı ama sdf ben pcye kadar komodor oynadım zaten bunlar ne lan sega mega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Abi şu angry video game fag'i izledim ve 10 saniye içerisinde kapattım sanırım. AVGN'nin orijinalliği onda yok, çok çakma. O yüzden AVGN'nin ayrı bi konuda olması taraftarıyım ben de. Artı evet, Commodore/Amiga oyunu niye incelemiyo bu, 99'da aldım ilk PC'mi, 93-99 arası Amiga dönemim oldu nice anılarım geçti belki unuttuğum oyunları falan inceler de hatırlarım aslkjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 92 yılından beri PC kullanıcısıyım, yaşın kadar PC kullandım diyorum kardeşime haha. IBM <3 Wolfenstein 3D <3 Yalnız Hugo oynayamıyordum 4MB HDD'si vardı, Hugo'nun 3. disketinde hafızası doluyordu makinenin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 angry nintendo nerd idi zamanında tey tey gfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 şu metal çubuklu oyun değiştirip oynadıgımız atariden sonra ilk oynadıgım 16bit oyun buydu benim hayatımda sega master systemde. izledikçe yarılıyorum kopuyorum. kesinlikle izlemelisiniz. moonwalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Kojiroh said: Abi şu angry video game fag'i izledim ve 10 saniye içerisinde kapattım sanırım. AVGN'nin orijinalliği onda yok, çok çakma. O yüzden AVGN'nin ayrı bi konuda olması taraftarıyım ben de. Artı evet, Commodore/Amiga oyunu niye incelemiyo bu, 99'da aldım ilk PC'mi, 93-99 arası Amiga dönemim oldu nice anılarım geçti belki unuttuğum oyunları falan inceler de hatırlarım aslkjfh Genelde kendi sitesinden istekler üzerine inceleme yapıyor. Yani kimse ona amiga veya commodore çıkart demiyor , herhangi bir oyun söylüyorlar genelde , talebe göre o da inceliyor :). Yoksa adamda gelmiş geçmiş tüm konsol ve pc ler mevcut :). Philips cd console var bir bölümünde. Belki hayatınızda duymamışsınızdır bile. Meğersem ilk cd destekli console muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 avgn yi sevenler için son 3 bölüm linkleri. jaguar part 1 jaguar part 2 metal gear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 abi batman 2. partta hepsini tek tek jokere yerleştirdiği sahnede öldüm gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Metal Gear'ı izledim bu sabah, fena olmamış yine :) Hatta ekran başında ben sinirlendim resmen. Inventory'i açıp kapayınca etraftaki adamlar respawn mı olur lan akjlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 irate gamerin aynisi lan bu hangisi ortjinali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 heh moonwalker'ı izledim, fena değildi ama bazı yerlerde biraz zorlama yapıyor gereksiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 http://www.youtube.com/user/irategamer?blend=1&ob=4 buda irate gamer ayni concept Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Kojiroh said: Metal Gear'ı izledim bu sabah, fena olmamış yine :) Hatta ekran başında ben sinirlendim resmen. Inventory'i açıp kapayınca etraftaki adamlar respawn mı olur lan akjlsf Aynen ya , insan çıldırır. Her öldüğünde baştan başlamasa neyse de , direk baştan başlatması tamamiyle isyanları oynatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 metal geari izledim de acılarım debreşti resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 kaç gündür bağlandım oturup bütün gün avgn izliyorum. efsane vallaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Eskileri daha komikmiş yaw... ama her bölümde orijinal bi benzetme yapıyor ya çok gülüyorum: This game is so bad that it is like lifting the world with your ass while singing old mc donald hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Bu linkten sırası ile tüm bölümlerini görebilirsiniz. Online streaming sitelerinde ismine göre aratıp bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 horizon ellerinden öptüm. resmen bağımlısı oldum bütün gün bunları izliyorum şimdi daha da kötü oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ahah :) , el öpenlerin çok olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Wikipediayla uğraşacağınıza www.screwattack.com a girip ordan AVGN linkinden direk bütün episode larını stream olarak izleseniz ya? benimde elimi öpün lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 açılmıo ordan ya bende:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar