Darqainu Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 BabacumMostors said: lig bildiğin gg olmuş durumda.. bu hafta bilk 5 takımdan ,ikisi berabere kaldı 3 ü sıfır çekti.. yani amaç bursa sporu da bu liderlik/avrupa mücadelesine sokmaksa çıksınlar delikanlı gibi söylesinler "ya lig koptu artık biz kendi aramızda oynamalaım dedik sivası aldık aramıza yetmedi" desinler bildiğin GG lig.. rezalet ya.. bu maçlarda oynayan adamlar bir de milli takımda oynayacaklar bu ne lan?dleirtmeyin beni.. yakarım bu gezegeni YAKARIM!!! tum kelimelerine ve noktalama isaretlerine icinden gecirdigin kotu sozlere +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 cavanagh said: ben de aynısını fb/sivas maçları için düşünüyorum 6 puan alabiliriz bu 2 maçtan gsli değilsin heralde böle bişey düşünebildiğine göre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bu arada gs nin sonraki 2 maçı da 0 puan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 batuhan maç bittikten sonra gelip tribüne hareket çekti, şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 şimdi tekrar düşündümde.ulan şu dönemde lincoln gibi adamla küsmece oynanicak zaman mı ? satıcaksan sene sonu satarsın.ama sen en kritik dönemlerde bu adamı köşede oturtamazsın.sakatlar var cezalılar var bilmemne var. hani lincolnü oynatmama lüksümüz yoktu.o kadar para verip oynatmamak gerizekalılıktır. bu saatten sora adamı oynatsan bile sanmıyorum bi yararı olsun boşu boşuna küstürdü.çıkarken tepki verdi die.ki verdiği tepki de az çok hakkı vardı hemde yuh dedirticek bi tepki değildi tatlıya bağlanabilirdi.bülent korkmaz sınıfta kaldı.bu arada bizi şampiyonluktan ve uefadan etti skibbenin gitmesi doğru karar ama bülentin gelmesi doğru değilmiş antepi deplasmanda yenmek ve sora samiyende feneri yenmek hayal.sora ankaraspor falan çok zor maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Sevinir misin üzülür müsün yav, ligin tepesi 1-1-0-0 puan alıyor mis gibi hafta, bizim aldığımız puan 10 dakikada 0. Salaklıklarına doymasınlar. Rakiplerimizin üstün çabalarına rağmen şampiyon olamamayı başarıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 isallah, fener gs elele baskalarini sampiyon yapicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Böyle hayat olurmu ya. arkadaşıma aşık oldum gs yenilmiş içtim hiç bişi düzgün gitmiyorum (sukur saglıgımız iyi) utanmasam aglıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Darth Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 valla ben youla topu ağlara yollarken içeri kaçtım.yoksa ağlıcaktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CookieMonster Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 youla topcu olsa 2. golu de atardi. pozisyonu yaratan ikiliye vermek lazim repleri orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 abi nedir bu ya lincoln oynatmamak ne ispatlamak istiyor bu admalar. Bize gelen her TD böyle garip huyları olmak zorundamı takım ilk yarı hiç bişi oynamadı yaptıgı değişikliklere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 fenerbahçelilerden farkımız kalmadı resmen facebookta her allahın günü eski gs videoları uplanıyor fln, içim acıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Daha da gs ye oynamam.Hamburg 1 es es 2 oldu artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 gs kötü. baya başarısız hatta yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 beşiktaştan iyidir yine, teselli olmaz gs için ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Macin sonlarina dogru her sonuc cikabilecek gibiydi, keyif veren bir mac oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 gs golü yediğinde eskişehir sahada 9 kişiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 evet 9 kişi idi bugün hıncalı izlicem sırf bu yüzden bakalım neler dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 atağıda sabri başlatmış haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 2 esesli 4-5 gslinin arasında (ki pozisyon başında top gsnin taç atışından geliyor) topu eviriyor çeviriyor, sonra biri soldan ceza alanına giriyor resmen, bi allahın kulu gsli de "hemşerim siz ne yapıyorsunuz" deyip de topu alamıyor, en azından bi faul yapsalar hiç olmazsa pozisyon geçecek, eseslilerin hızı kesilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 BiTcH_oFBaT said: gs golü yediğinde eskişehir sahada 9 kişiymiş. Daha 10 kişi yendiklerini bugün gazeteden öğrendim, şimdi de gol anında 9 olduklarını :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Baya kötüyüz. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 catlikethiief said: cavanagh said: ben de aynısını fb/sivas maçları için düşünüyorum 6 puan alabiliriz bu 2 maçtan gsli değilsin heralde böle bişey düşünebildiğine göre ? alabiliriz yani, çok enteresan bir durum olmaz 6 puan almamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar