Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya olur mu ama...taktik hatası var...winter is coming diyorlar.. biz yaza girerken...sonra burda winter iken de onlar yoklar...halbuki dışarda lapa lapa kar varken seyretmek bir başka olurdu!!!:(...sahiden hissederdik yaşanan atraksyonu...üff tamam kısaca 9 ayy ÇOKK.
Mesaj tarihi:
zeper said:

ya olur mu ama...taktik hatası var...winter is coming diyorlar.. biz yaza girerken...sonra burda winter iken de onlar yoklar...halbuki dışarda lapa lapa kar varken seyretmek bir başka olurdu!!!:(...sahiden hissederdik yaşanan atraksyonu...üff tamam kısaca 9 ayy ÇOKK.

çok ciddiye alıyosun sanırım. gerçek diil bunlar amerikanın oyunları
Mesaj tarihi:
:) ahaha.seyrettiğim bazı film ve dizileri hissetmeyi seviyorum...onların kurgu dünyasında olmayı da istediğim zamanlar oluyor, kimin hayalleri yok ki:)
Mesaj tarihi:
yalnız dizide bazı sahneleri gereksiz uzatıyorlar

7. bölümde littlefinger ve fahişelerinin sahnes, gereksizdi.ha orda olay fahişeler değildi littlefingerin konusmalarıydı ama gereksizdi

onun harici yine saglam bi bölümdü

danynin suratındaki i came ifadesi ahaha

Mesaj tarihi:
GERGE said:

9 aya laf ediyorsunuz ya... 5. kitabı 6 yıldır bekliyorum neredeyse.

ahaha

4. kitabı az önce bitirdim de sonuna yazmış bide George Martin seneye gelicek devamı diye taa 2005'te afdsa
Mesaj tarihi:
7 yeni bitti o ne biçim bi bölüm sonudur arkadaş yaa.

ulan ned

Hem bir kağıt parçasına güven hemde atı yanlış kazığa bağla.Adam o kadar diyo en çok para vereni seçerim diye ee krallığın en zengin ailesi lannister lar dururken senin tarafını mı tutacaklardı ? Neyse inşallah o mektup kralın kardeşine ulaşır yoksa gg

Mesaj tarihi:
işte olay o ztn

adam gibi adam ned ama o kadar uyarılmasına ragmen adamların dediklerini yapmıyor.onlarda kendini düşünücek tabi

varysin dediği gibi kimse bir örümceği önemsemez.kellesini alırlar direk

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...