df Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hangi 6 ay =) nisan'da başlayacak. 9 ay fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 2. sezon çekildikten sonra yayınlıyorlarsa aralık-ocak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 http://i.imgur.com/rdIEc.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 6 ay diyerek insaflı davranmısım 9 ay ne kardeşim ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 2. sezon da yine seneye ilkbaharda başlar. Bunun gibi. Daha önce beklemeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 AHAHAHAH http://www.youtube.com/watch?v=giSLLG02Ex0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Nisan'da başlayacak yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ya olur mu ama...taktik hatası var...winter is coming diyorlar.. biz yaza girerken...sonra burda winter iken de onlar yoklar...halbuki dışarda lapa lapa kar varken seyretmek bir başka olurdu!!!:(...sahiden hissederdik yaşanan atraksyonu...üff tamam kısaca 9 ayy ÇOKK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 souldarkorn said: 6 ay diyerek insaflı davranmısım 9 ay ne kardeşim ya :/ 9 ay ne cidden ya bilsem hiç bulaşmazdım bu diziye :D 9 ay sora başlardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 9 aya laf ediyorsunuz ya... 5. kitabı 6 yıldır bekliyorum neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 zeper said: ya olur mu ama...taktik hatası var...winter is coming diyorlar.. biz yaza girerken...sonra burda winter iken de onlar yoklar...halbuki dışarda lapa lapa kar varken seyretmek bir başka olurdu!!!:(...sahiden hissederdik yaşanan atraksyonu...üff tamam kısaca 9 ayy ÇOKK. çok ciddiye alıyosun sanırım. gerçek diil bunlar amerikanın oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 :) ahaha.seyrettiğim bazı film ve dizileri hissetmeyi seviyorum...onların kurgu dünyasında olmayı da istediğim zamanlar oluyor, kimin hayalleri yok ki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Böyle bölüm sonu mu olur lan allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 yalnız dizide bazı sahneleri gereksiz uzatıyorlar 7. bölümde littlefinger ve fahişelerinin sahnes, gereksizdi.ha orda olay fahişeler değildi littlefingerin konusmalarıydı ama gereksizdi onun harici yine saglam bi bölümdü danynin suratındaki i came ifadesi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 GERGE said: 9 aya laf ediyorsunuz ya... 5. kitabı 6 yıldır bekliyorum neredeyse. ahaha 4. kitabı az önce bitirdim de sonuna yazmış bide George Martin seneye gelicek devamı diye taa 2005'te afdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 danny kim ya çıkaramadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 targaryen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Harir said: Böyle bölüm sonu mu olur lan allahsızlar. İnsanız lan biz insan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 küfrettim kodumun littlefingeri onun bunun veledi yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 (tu) Flassh said: küfrettim kodumun littlefingeri onun bunun veledi yeter lan belliydi onun öyle bir halt edeceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 belliydi fakat varys ve bunun gibi adamların yapacagı birşey yok.ned yanlıs hamle yaptı ve littlefingerda güçlüyü seçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 9 ay mi dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 7 yeni bitti o ne biçim bi bölüm sonudur arkadaş yaa. ulan ned Hem bir kağıt parçasına güven hemde atı yanlış kazığa bağla.Adam o kadar diyo en çok para vereni seçerim diye ee krallığın en zengin ailesi lannister lar dururken senin tarafını mı tutacaklardı ? Neyse inşallah o mektup kralın kardeşine ulaşır yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 stannis de kel olmazsa, diziyi yapanlarin kellik fobisi oldugu kesinlesicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 işte olay o ztn adam gibi adam ned ama o kadar uyarılmasına ragmen adamların dediklerini yapmıyor.onlarda kendini düşünücek tabi varysin dediği gibi kimse bir örümceği önemsemez.kellesini alırlar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar