Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 heves kırma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Bendemi kitapları alsam ya alışık değilim düzenli izlemeye hep birikmiş dizileri izledim. 1 haftaya 1 bölüm yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 sual şu 3 gözlü karga muhabbeti nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 spo istiyorsanız kitap başlığında sorun =) sonra millet kızıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 zaidral said: abi rica ediyorum, eksisozlukteki basliga tiklamayin bugun. RICA EDIYORUM BAK. owencan spoiler vermis. ama oyle boyle degil, umarim yanlistir. allah belasını versin, bende mağdurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 selam. sanırım bu topicte sadece dizi ve kitap konuşmak yasakmış, onun dışında herşeyi konuşabilirmişiz. başlıktan bunu anlıyorum her gördüğümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 arada virgül var olm.. okuda baban gibi, eşşek olma olayı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dasaaa said: arada virgül var olm.. okuda baban gibi, eşşek olma olayı yani ben öle anlıom işte. virgül orda & anlamındaymış gibi geliyo. nokta koysa daha iyi olurmuş. benim dediğim anlama da geliyor çünkü istersek, dilbilgisi dersim de hiç iyi değildi lan. ama bu durumda napılır bence nokta koyulmalı. ne bileyim. çok da önemli değil lan öyle bi espri yapayım dedim. böyle enteller var en ufak noktalama, yazım hatalarına takılan falan. onlar gibi görünmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dasaaa said: okuda baban gibi, eşşek olma olayı yani iyi de orda olay başka. virgün koyup koymama muhabbeti o. burda virgül koymazsan iyice acaip bişey oluyo, koyarsan da 2 anlama geliyor. bunu napcez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Cystein said: da ayrı aslında l eksik orada okulda baban gibi eşşek olma. derslerine çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Black-ice said: dasaaa said: arada virgül var olm.. okuda baban gibi, eşşek olma olayı yani ben öle anlıom işte. virgül orda & anlamındaymış gibi geliyo. nokta koysa daha iyi olurmuş. benim dediğim anlama da geliyor çünkü istersek, dilbilgisi dersim de hiç iyi değildi lan. ama bu durumda napılır bence nokta koyulmalı. ne bileyim. çok da önemli değil lan öyle bi espri yapayım dedim. böyle enteller var en ufak noktalama, yazım hatalarına takılan falan. onlar gibi görünmeyeyim. Noktalı virgül mü olacak doğ ru su? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ulan realm çok güzel yaa sürekli izleyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 GERGE said: Noktalı virgül mü olacak doğ ru su? hiçbir fikrim yok. bir dilbilgisi hocasına danışıcam bunu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ooo guzel karisti ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Sadece dizi kalksin kitap konusmak yasak kalsin, baska ne konusabiliriz ki zaten kitap yasakliysa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kitabın başlığı var ki hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://www.rob389.com/default.asp?PAG00_CODE=ASETR&SER00_CODE=HZL01&SER01_CODE=11P&search=GO&MMG00_CODE=11&SPARAM1=256335&SPARAM2=George%20R%20R%20Martin&SPARAM16=MMM00_TITLE&SPARAM17=ASC ^_________________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 52 lira ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 //verilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 valla kitap başı 14 süper, türkçe çevride ilk kitabı 2'ye bölmüşler ve tanesi bu fiyata satılıyor. bana ucuz ve güzel çr, kitap falan önerin panpalar, kargo parası vermişken birkaç parça şey daha alayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 çıkacak kitabı diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 5.kitabın fiyatı abartılmış biraz. gerçi 1500 sayfa felan olacak ama yinede 52 lira çok. amazon'da hard cover 30 liraya fln satılıyor. ben e-book'u 24 liraya ön siparişten aldım. 24 liraya pahalı derken sevindim bi anda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 heeeeeeeeee :( abi o da yeni yani, zaten alan olmayınca getirdiklerini satabilmek için çekerler onu 30 civarına ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 b rob bilmemkaç sitesi güvenilir mi ? 1. kitap bitti bitecek benim fakat 5 kitap çok bide 1500 sayfamıs 5. kitap bu kadar ne olay oluyor merak ettim açıkcası sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar