Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 normal postayla mı geliyor ptt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Sparkcaster said: olm şimdi kitabı alsak gelmez mi korkutmayın lan insanı b&nden 3 tane felan alcaz 4 lü paketten PTT'ye bağlı o. B&N gümrüğe kadar bırakır, orada PTT'ye geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Sam said: dasaaa said: tony stark gelince tüm krallıkları ironman banner'ı altında birleştirecek arkadaşlar. robert downey jr'ı stark ailesinden biri diye çıkarsalar ileride bomba olur heh adsfsd ilk bölümden beri aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 toptan getirsek kitabı köşeyiz desenize. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 beyler kitap konuşmak yasaahhh.. nefes demek de yasaah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 şimdi 7'yi dandik kaliteyle izleyenler haftaya pzt hiçbir şey izleyemicek de mi? AHGAHHDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 tekrar 7. bölümü hd olarak izlerim ben. çok iyi vallahi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Tekrar izlerler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Laorx said: şimdi 7'yi dandik kaliteyle izleyenler haftaya pzt hiçbir şey izleyemicek de mi? AHGAHHDAS 1'den başlar 7 dahil izleriz np ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ulan ablam geçen hafta amerikadaydı 2 gün önce geldi keşke getirseydim ben de şimdi pişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 dayaklıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 http://www.abebooks.com/books/free-shipping/ buradan worldwide free shipping diyip aratsanıza. $10.12 buldum en ucuz şimdi ama bir ayda ancak gelir o da =( En iyisi ebook, B&N'den satın alıp telefonda ya da bilgisayarda okuyabilirsiniz o şekilde ama ereader olmayınca dert o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bu arada nil'le dizi hakkında konuştum bugün. diziden alt yazılı izlemesine rağmen hiç bi bok anlamadığını farkettim. bir escape vakası daha :D en azından denaerisi casei'nin geçmişi zanneden arkadaşım kadar kötü olmasa da nil çok kötü. logları saklıyorum şantaj unsuru olaraktan. NİL NABER ZAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ahdshagdaj abi hadi buradakiler neyse. almanca ingilizce yakın sonuçta, o kadar da mı anlamamış (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ya mesela theorn stark'ların yanında tutsak diyorum. sen kitabı mı okudun nerden biliyosun bu kadr şeyi diyo şalskdf o aileden olmadığını anladım da tutsak olduğunu bilmiyodum diyo. yuh bu konu dizide 1 kere tyrion'la theorn arasında 1 kere orospuyla (ross) 1 kere ned'in sağ kolu ve jaime arasında 1 kere de stark'ların maester'ı bran'a ders verirken geçti kaçırmak beceri ister resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 theon mu theorn mu? alt yazısız izliyorum. isimler konusunda fakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 theon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 theon bozneşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 boztepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 altinmese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hassas yerimden geldi bu darbe evet altınmeşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kitabı çok kötür çevirmişler ama türkçeye çok önemli yerlerde virgül yok bütün cümleyi piç ediyor theon bi bozneşe oldu bi grineşe bi greyjoy.çevirceksen tam çevir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 greyjoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ben kitaplarda o tip şeylerin çevirisine karşıyım. dizi topicinde de ak yürüyenler mi ne demişsin. o ne lan? ak parti gençlik örgütü mü? ahahah isim, soyisim, götten sallama bilimum ingilizce terim (white walkers) bence çevirilmemeli. bu arada nil'in anlamadığı yere niye hep beraber gülmüyoruz? hadi dassaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 white walkers terim degil ki, beyaz yuruyenler, adamlar beyaz ve yuruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar