dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 df said: bu arada Greyjoy'lar "ironmen" diye geçiyor =) hepsi bileşince zaten tamamı ironman olacak abi. bi masa etrafında oturacaklar ve senato sistemi olacak. ta ki cyberman gezegene inene kadar. so who we gonna call? the-doctor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 dasaaa said: tony stark gelince tüm krallıkları ironman banner'ı altında birleştirecek arkadaşlar. robert downey jr'ı stark ailesinden biri diye çıkarsalar ileride bomba olur heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 episode 7 + alien 3 (movie) spoiler abi size de bu adama oynadığı sahnelerde sürekli bi şeyleri kesip biçmesini söylüyolar gibi gelmiyo mu? http://i.imgur.com/kcffr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 7yi izlemedim de, tywin kel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 OP mükemmel ya, dinleyip duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bu arada bu zırhların hepsini yapan bir hatunmuş diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 lan winter patiye gelmis. sirf 2 hafta beklememek icin 7'yi izlemeyecegim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 aryayı oynayan kız sansadan yaşlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ 7. bölüm efsaneymiş. NELER OLUYOR YARABBİİİEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Abi ne güzel bir dizi yaa. Kimin memesini görmek istediysem gördüm kimin ölmesini istediysem öldü şimdiye kadar. Şu jeofreyle , kral doğrayanda ölse tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Laorx said: bu arada tyrion'ın eşek, arı kovanı ve genelev hikayesini merak eden var mı? asdjkasd aradan epey geçmiş ama görünce aklıma geldi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 7. bolum bitti tepkim: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ya lutfen 1. kitabin ingilizcesi olan biri satsin ya da odunc versin. Yabanci ulkelerden gumruge falan takilcak pls pls :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 7.Bölüm cidden güzeldi (tu)! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi şu dizinin kötü bölümü yok küfür mü istiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Deacon said: 7. bolum bitti tepkim: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ya lutfen 1. kitabin ingilizcesi olan biri satsin ya da odunc versin. Yabanci ulkelerden gumruge falan takilcak pls pls :/ Kitapta gümrük olayları yok. Bu linke bak almak için: http://forum.paticik.com/read.php?11,5558041 İlk mesajımda anlattım. Ben kendiminkileri ODTÜ BKFT kütüphanesine vermiştim, ODTÜ'lüysen al oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 adamlar kitap neyse onu işliyorlar işte ağır ve derinden bu yuzden millet aa aksiyon yok diyip kötü diyor sdfs bu arada 2. kitap hala çevrilmedi mi ? gidip 2- 3-4-5 ingilizce alıcam olmadı nasıl kitabın ingilizcesi ağır ingilizce mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 izledim 7. bölümü. pff niye izledim 2 hafta nası geçecek şimdi çok mükemmel gidiyor ya. khal drogoya bi kez daha helal büyüğümsün çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ben zaten 500mblık izliyorum hep çok rahatsız olmam heralde görüntü die bide abartmışınızdır büyük ihtimal sanki yıllardır 1080p izlermiş gibi de tek sıkıtnı 2 hafta beklemek ama dayanamıcam yardırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 İngilizce olarak ağır değil, klasik fantezi kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 yardır yardır, görüntü o kadar da kötü değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi eskiden 720 p yoktu diye niye kötü kalitede izliyim. görüntü kalitesi dvdrip kalitesinden daa kötü ayrıca.indirdim izledik 3 dakka falan milletin kafasının gözükmediği sinema çekimi gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 hamsilipilav said: bide abartmışınızdır büyük ihtimal sanki yıllardır 1080p izlermiş gibi 1080p değil ama 720p izliyorum yıllardır hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 GERGE said: İngilizce olarak ağır değil, klasik fantezi kitabı. 5. kitabı bekleyip öyle alayım o zaman 1-2 ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 divx kalitesi işte yahu ne var izlenir gayet de bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 kalite kötü değil o kadar. yabancidiziizle deki hd diye yazan kalitede aşa yukarı karşılaştıracak bi bu geldi aklıma sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar