aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 cunku kitabi okudugumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Cersei'yi niye Lena Headey oynuyor ya =( kitaptaki gibi gıcık olamıyorum karaktere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 aquila spo aquila said: ahahah cok masum ve iyi niyetli dusunuyosunuz bazi seyleri, iyi adamlar kazanicak yasasin, kotuler cezasini ceker oley, cok uzuluceksiniz. de bu ne abi. amacın ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ne ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bildiğin spoiler ötesi bişi bu. bir bölüm değil, dizinin tümünü spoil ediyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ok o zaman gelince mod karar versin, ben kitabı okumadım sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 khal drogo'nun tüm adamları ve atları spoiler verenlerin üzerine olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi bu dizinin güzel olmasının sebebi olayın gerçek hayat gibi olması. iyiler kazanır durumu yok. kötüler kazanır durumu da yok. kazanan kazanmış oluyor. sonra kaybedebiliyor falan. nefret ettiğinizi sevebiliyor, sonra nefret edebiliyorsunuz. e bi spoiler da yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 iyiler kotuler diye bisey yok zaten, herkes kendi gotunun derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 başarısız dasaa is başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dasaaa said: abi bu dizinin güzel olmasının sebebi olayın gerçek hayat gibi olması. iyiler kazanır durumu yok. kötüler kazanır durumu da yok. kazanan kazanmış oluyor. sonra kaybedebiliyor falan. nefret ettiğinizi sevebiliyor, sonra nefret edebiliyorsunuz. e bi spoiler da yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Dynun said: başarısız dasaa is başarısız niye lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ya sevmek sevmemek değil abi. swimming with sharks quote'u vardı imzamda bir aralar. "life is not a movie..." diye giden senin söylediklerinle benzeşen, ama yani ben swimming with sharks'la ilgili spoiler olabilir "yeaa iyilik kazanacak diye bekliyosun ama hiç de öle değil" desem olmaz. misal usual suspects'te ben diyorum katil şu, izleyen adam diyo o değil. tamam katili söylemiyo ama zaten kaç kişi var. diğeri o zaman diyosun yok o da değil diyo. ben böyle arkadaşı... (söz meclisten dışarı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OU7VpQYd_yg&feature=feedu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 df said: Cersei'yi niye Lena Headey oynuyor ya =( kitaptaki gibi gıcık olamıyorum karaktere =) Aynen ben de kitaptakinden cok daha sempatik buluyorum Cersei'i. Gerci karakteri daha iyi gosteren bazi sahneler de eklenmis(mesela Bran'in basucunda Catelyn ile konusmasi ve son bolumde Robert ile konusmasi) ama asil is Lena Headey'de. Kadinda asil bir hava var ve fazla gicik olamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 cersei baya tas gibi sahane bi hatun, gorunusunde bisey yok ki. ama kadinin gulusu bi garip, agzinin kenarlari assa donuyo gulunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 içi yansıyor dışına. kalleş karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ya ben çok merak ediyorum biri bana özel mesajla nede filan ne olacağını sakat mı kalacağını filan söyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 aquila said: cersei baya tas gibi sahane bi hatun, gorunusunde bisey yok ki. ama kadinin gulusu bi garip, agzinin kenarlari assa donuyo gulunce. zaten görünüşü çok iyi olduğu için söyledik bizde. kızmak istiyorum ama kızamıyorum =) RamsesII said: ya ben çok merak ediyorum biri bana özel mesajla nede filan ne olacağını sakat mı kalacağını filan söyleyebilir mi? bence bunu yapma. özel mesaj gelirse de açma. önemli sahneler var feci spo verebilirler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 şu sayfada ne yazıyorsa ttnet'in nette çocuk var filtresine takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 aquila said: cersei baya tas gibi sahane bi hatun, gorunusunde bisey yok ki. ama kadinin gulusu bi garip, agzinin kenarlari assa donuyo gulunce. barbu said: içi yansıyor dışına. kalleş karı RamsesII said: ya ben çok merak ediyorum biri bana özel mesajla nede filan ne olacağını sakat mı kalacağını filan söyleyebilir mi? özel abi sakıncalı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 arya kitapta da boyle imba mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 arya yok kitapta, dizi icin uydurmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi spo verme oo vai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar