Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 öff Theon'un geçmişi okucam diye çok ağır spoiler yedim wiki'den. sakın okumayın merak fln da etmeyin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 gelecegini mi gordun asdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 evt, ne güzel okuyodum çat diye gelecekte geçenleri yazmış itler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Arya ne tatlı lan. aynı ben. ehi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 arya theon'u hafif okudum wikiden çok hafif kimmiş diye. 2 satır ilerliyim dedim ananıs... diyip geri döndüm panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 sorsaniza olm, ilerisini soylemeden anlatalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi ben sordum ya işte kim bu diye. reyiz orda biraz laf iliştirdi. şimdi tam anlamadığım bu adamın ailesi 7 kingdomsdan bir kingdomun ailesi mi yoksa öyle biraz ordusu olan elemanın biri miymiş babası falan? anladık bi rebellion yapmışlar ama kime karşı? lannistalara karşıysa ned niye kesmiş(bkz. düşmanlarının altında ward oldun) aydınlat bizi şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi kiziyolar sonra kitaptan spo veriyosunuz diye, obur konuya yaziim, ordan okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi nerden buluyo bu herifler böyle oyunculuk yapan veledleri, bizim televizyon dizilerinde büyümüş tiplere ders verir bu çocuklar,hayret ya... <3arya<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Cystein said: arya theon'u hafif okudum wikiden çok hafif kimmiş diye. 2 satır ilerliyim dedim ananıs... diyip geri döndüm panpa biri karşıma geçip şu şekilde istiyorum dese ağzından kan getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Cystein said: abi ben sordum ya işte kim bu diye. reyiz orda biraz laf iliştirdi. şimdi tam anlamadığım bu adamın ailesi 7 kingdomsdan bir kingdomun ailesi mi yoksa öyle biraz ordusu olan elemanın biri miymiş babası falan? anladık bi rebellion yapmışlar ama kime karşı? lannistalara karşıysa ned niye kesmiş(bkz. düşmanlarının altında ward oldun) aydınlat bizi şükrü Greyjoy ailesi Seven Kingdoms'a adini veren yedi krallikdan(artik krallik olarak gecmiyorlar tabii) birini yonetiyor. Yonettikleri halk "ironmen" olarak biliniyor ve Seven Kingdoms'in batisindaki adalarda yasiyorlar. Vikinglere benziyorlar, gemilerle yagmacilik yapmayi seviyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 aha kitap konuştu. alın bunu, al al al!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ya abi yeter ama. bari spoylır içine al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 yuh ya ahahah kendinize gelin azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ırz düşmanına destek verdi. bunu da al :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Offf nesi spoiler. Ileride olacak bir olay degilki bu. Gecmisteki bir olay ve geriye donusle falan da anlatilmiyor. Ama tamam sizin icin spoiler icine de alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bence kesinlkle spoiler değil. zaten yarıladım sayılır ilk kitabı. ama şimdi gelip kazan kaldıracak bir sürü tip biliyorum onu yazdın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Spoiler değil o. Ama geçmişteki olay da olsa istemiyorum bu konuda kitaptan bir şey, dizide ilerde nasıl sunulacağını bilmiyoruz olayın. Hiç birimiz bilmeseydik merakla ilişki ne diye beklerdik, diğer dizilerde de bekliyoruz zaten bu ikisinin geçmişinde ne olmuş diye. Sil yani, spoiler içine koyma. Ben kaldırırım ama sen sil istersen, gelip bir şeyler silmek istemiyorum en azından bir kere uyarmadan. Sözün özü: Kitaptan lore yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Preview'da goruldugu uzere, sadece kitapta degil, dizide de anlatilan bir olay. Yani en abarti haliyle bile dizi spoiler'i sayilir. Fakat madem istiyorsun, sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swanheart Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 dizinin ilk tanıtımını izlediğimde , direk etkilendim bekledim bekledim ve beklediğimede değdi. gerçekten kaliteli bir dizi , ki hbo'nun sayesinde . kitabını okumadım , ama en yakın zamanda okumaya başlıcam . yoksa bölüm beklemekten çıldırıcam. ayrıca ilk tanıtımını izlerken direk gözüme emilia clarke takıldı.rol'e aşırı iyi hazırlanmış ve bence muhteşemde oynuyor ( ayrıca çokta taş ). umarım daha güzel bölümler beni bekliyordur diyorum , şimdilik pek bir action göremediysemde ,ileride görücekmişim gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 saçma ya hani şu sarışın kız sürü halinde giderken 1 anda durup ormanın arasına daldı orda kardeşi filan geldi ya ben kralım ayaklarıyla, ne kadar saçma sahneydi abi orası o kız durup dururken niye gidiyor ormanın içine filan? yani böyle güzel dizi de ya biz bu kızın kardeşini nasıl itin .ötüne sokarız hadi böyle bişey yapalım olayı olmuş biraz.. 3. bölümde dediğim şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bazi dogal ihtiyaclarini gidermek icin gitmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 niye gitmek istemesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hangi sarışın kız ya, sansayı mı diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 dany, bu sarisin kiz filan olaylarina da bi dur demek lazim, 15 tane sarisin kiz var, hnagisi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar