Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 rickon mu ne öyle bi minik bebe var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 dizide gozukmedi daha muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Gözükmüştü, ben gördüğümü hatırlıyorum ilk bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 gözükmese bile brana saldırı ypaıldıktan sora catelyn ben kings land e gidicem diyince robb demedimi ben napıcam tek başıma işte ufak kardeşim daha bikaç aylık mı 2-3 yaşında mı ne dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 5-6 yaşında aga işte yukarda resmi var, ilk bölümde kral gelirken kadının bacağının dibindeki çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Stark'lar eninde sonunda haklı çıkar, "Winter is coming" çok iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Önemli bir şey farkettim: 8. bölüm The Pointy End'in senaryosunu George R.R. Martin yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 agalar çok güzel dizi lan. bitmesin bölüm bitmesin pls diye gözlerim yaşlı izlerken çot diye bitti ya :D ahaha o ne boktan bölüm sonuydu öyle... the winter is coming snow tamamen favori karakterim. bitmiştir. böyle ezik, arayış içinde, zamanla gelişen karakterleri çok severim. ed direkt bitirmiş oyunu baştan zevkine oynuyomuş gibi hayvan gibi karizması var. snow derim başka bişi demem. yürü be bastard! haa bi de dothraki'lerle kanka olan exile knight da iyi karakter. yakınen takip ediorm (bu arada hiç bi ülke/ırk veya karakterin adının doğru yazımını bilmiyorum. şunları index halinde bi yerde bulam da kopyalayam buraya. altyazısız izleyenlere yardım olur rep alırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Sonu çok iyiydi bence, diken diken etti tüylerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Yine guzel bir bolumdu Heana orda niye durdurdu bos yere suruyu bide heananin kardesiyle anlasmadimi o adamlar niye kole gibi davraniyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Heane derken Dany'yi mi kastediyorsunuz? Heana nereden çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 biriktirip izlememek icin kendimi zor tutuyorum. baslasam mi of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 heane ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 vaniLLe said: biriktirip izlememek icin kendimi zor tutuyorum. baslasam mi of. Başla, başla. Beklemek hata. Ayrıca; Heane ne?!?!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 sarışın kızı diyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bitmemesi gereken yerde bitti, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Onu kavradım ama o isim üç-dört kere kullanıldı sanırım. Nereden çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Daenerys iste targeryen kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 arkadaşın sorusunu şöyle cevaplıyım kızın abisini ipleyen yok açıkçası. şimdi adamların lideri kıza aşık bunu da biliyolar. kız iyce khaleesi gibi davranmaya başladı ipleri ele aldı. abisi de öyle dolaşıyo etrafta ama dothraki için abisi hiç kimse :D adamların kültüründe öyle lordlara saygı sevgi falan yok. random bi eleman gelip kesse gülüp geçerler şasldkf ekleme ha bi de kız da alem buysa kahleesi benim sürü dur sürü yürü modunda yaptı galiba o hareketi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 gotunuzden isim uydurmayin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 güzel bölümdü.işler karışacak heycanla bekliyoruz :) introda çok gaz arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 abi nasıl bitti bölüm ya off 4.bölüm preview spo cüceye haksızlık var laan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 tyrion delikanlı mı elebaşı mı karar veremedim henüz, gayet başarılı karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 tyrion bizden ya ahah o değilde çok güzel bitti kötü yerde bitti falan denmişte hacı arya ders alıyodu.ed reyis izliyordu burda bitti nesi degişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 of çok mükemmel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar