Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 aryayla dorf en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 evet arya on numara!!! bu spoiler değil aşağıda yazacağım(kitapları okumadım zaten) sadece bir önsezi ama gene de spoiler içinde vereyim bana arya ve snow arasında bişiler vr gibi geldi..;) belki ilerde olabiliii GERGE said: Komutan said: Sanirim serideki karakterler arasinda en sevileni Tyrion'dir. Katılmıyorum ben buna. Arya benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 [ kardeş onlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Laorx said: kardeş onlar ya belki değillerdir,,bir karışıklık olmuşturrr,bir yanlışlık hem anneleri ayrı belki babalarda da bişi olmuştur;) dedim ya kitapları okumadım bilmiyorum sadece tahmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bu arada tek gıcık olduğum nokta bu bölümde (ki hep gıcık olmuşumdur bu tür şeylere dizilerde, filmlerde vs) gıcıkkkkkk ned'in karısı, 1 ay sonunda kafasına eser de o kuleye çıkar (sanki kulenin odasından düştüğü kesin de çocuğun, duvardan düşmüş olamaz yani...) sonra orada dolanırken yerde gözüne saç ilişir!! saçı eline alır inceler sarı uzun bir saç, aha der bu kesin kraliçenin saçı. bu işte bir iş var, bran'ımı attılar buradan aşağıya, kendi düşmedi. bi bokluk var kesin, ned'e haber vermem lazım, hadi ben gidiyorum. ulannnnnnnnnnnnn, ulannnnn.... sherlock holmes ve house bile böyle çözemiyor olayları naaptın be kadın. sinir oluyom işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 arya ile dwarf çok iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Durup dururken çıkmadı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Laorx said: [ kardeş onlar ya bu dizide kardeşlik bir engel mi karakterlerin arasında bişey olmasına? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 tanrılar yardım etmiştir housela sherlock holmes un evreninde tanrı yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sardius said: Mortis said: http://i.cdn.hbo.com/assets/images/series/game-of-thrones/character/joffrey-baratheon-1024.jpg şu çocuk bi o.ç rolüne böle mi cuk diye oturur bi tip. ahaha tyrion'un 3lü combosu ilk başlarda yeterli gelmişti, bölümün devamını izleyince, ah be trion bir üçlü daha çektirseydi diye içimden geçirdim bikbikbik çatt i'm telling mother çatt bikbikbik çatt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sabonis said: Laorx said: [ kardeş onlar ya bu dizide kardeşlik bir engel mi karakterlerin arasında bişey olmasına? :D stark ailesinde olmaz öyle şey, kuzeyliler delikanlı yani öyle gözüktüler şimdilik, kitapsız olduğumdan bilemicem edit: bu arada yazarın kardeşleriyle sağlam sorunları varmış herhalde. çok da tonton birşey halbuki noel baba gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ya siz de ucuz dizi havası alıyo musunuz zaman zaman.böyle herkül,hayvanların efendisi falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 şu an kullandığının yerine lsd alırsan muhteşem yüzyıl havası bile verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 hayvanların efendisi ne güzeldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Tyrannus said: ya siz de ucuz dizi havası alıyo musunuz zaman zaman.böyle herkül,hayvanların efendisi falan gibi aha işte bundan bahsediyordum DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 diziden suphelenmeye başladım acaba overrated mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sabonis said: bu arada tek gıcık olduğum nokta bu bölümde (ki hep gıcık olmuşumdur bu tür şeylere dizilerde, filmlerde vs) gıcıkkkkkk ned'in karısı, 1 ay sonunda kafasına eser de o kuleye çıkar (sanki kulenin odasından düştüğü kesin de çocuğun, duvardan düşmüş olamaz yani...) sonra orada dolanırken yerde gözüne saç ilişir!! saçı eline alır inceler sarı uzun bir saç, aha der bu kesin kraliçenin saçı. bu işte bir iş var, bran'ımı attılar buradan aşağıya, kendi düşmedi. bi bokluk var kesin, ned'e haber vermem lazım, hadi ben gidiyorum. ulannnnnnnnnnnnn, ulannnnn.... sherlock holmes ve house bile böyle çözemiyor olayları naaptın be kadın. sinir oluyom işte... bu arada şunu merak ediyorum kitabı okuyan arkadaşlar, kitapta da böle çotank diye mi oluyor olay yoksa biraz daha gelişmeler falan var mı veya daha iyi mi anlatılmış şüphelenme kısmı. kitapta daha iyi olduğunu düşünüyorum buranın. çünkü ağır gıcığıma gitti yani. prison break'in 2-3. sezonları gibi oldu böle rastlantı üstüne rastlandı üstüne rastlantı üstüne rastlantı... GERGE said: Durup dururken çıkmadı ki? abicim şu olayı da gelip savunma yahu :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kitabı okuyanlar küstüler spoiler yapıyosunuz deyince, dwarf hakkında soruma cevap gelmedi sdf:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Tyrannus said: ya siz de ucuz dizi havası alıyo musunuz zaman zaman.böyle herkül,hayvanların efendisi falan gibi hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 @Sabonis: ama cidden durup duruken çıkmadı, çocuğu öldürmek istediler odaya girip, bi zahmet kıllansın :) o zamana kadar öyle bir durum yoktu ki, saldırı olucna kıllandı gitti bakındı etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 dizi iyi başladı. iyi gidiyor. iyi. ikinci bölüm ratinglerini bilen, duyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 @mortis spoiler'a al izlemeyenler patlamasın =) bu arada saldırıyı yapan da büyük gerizekalı. çocuğu öldürmeye çalıştığını niye söylüyorsa. kadını öldür, üstüne çocuğu öldür temiz iş. ha ölürsen de ortaya bir şey çıkmış olmaz böylece. ama "bran zaten ölü" diye bran'a saldırmak baya bir bombastik :D böle olunca bran'ı birisi öldürmeye çalıştı diye kıllandı diyelim kadın bir şekilde hadi ama tamam da o odaya mı çıkıp bakarsın abi ne bilim :D benim hayatta aklıma gelmezdi yani :D hani csi falan değil ki anasını satiim 2 ay sonra ne bulmayı planlıyor orada. ne bilim kolyesi falan kopmuş olsaydı, küpesi düşmüş olsaydı, kıyafeti yırtılmış olsaydı kraliçenin falan filan. öyle bir terrain'de hele sarı saç görmek falan yerde piuuv :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Re: Game of Thrones (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) Wuhuu!! :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 her olay cok detayli kitapta. hatta bu kadar kanit var yeni mi anladin fln diyorum yer yer. bran in catilarda gezmesi bile en az 20 sayfa idi dusunun. bastigi her tasi ogrenmistik. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 HERKES YERİNİ BİLECEK!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar