Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

evet arya on numara!!! bu spoiler değil aşağıda yazacağım(kitapları okumadım zaten) sadece bir önsezi ama gene de spoiler içinde vereyim

bana arya ve snow arasında bişiler vr gibi geldi..;) belki ilerde olabiliii

GERGE said:

Komutan said:
Sanirim serideki karakterler arasinda en sevileni Tyrion'dir.

Katılmıyorum ben buna. Arya benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada tek gıcık olduğum nokta bu bölümde (ki hep gıcık olmuşumdur bu tür şeylere dizilerde, filmlerde vs)

gıcıkkkkkk

ned'in karısı, 1 ay sonunda kafasına eser de o kuleye çıkar (sanki kulenin odasından düştüğü kesin de çocuğun, duvardan düşmüş olamaz yani...) sonra orada dolanırken yerde gözüne saç ilişir!! saçı eline alır inceler sarı uzun bir saç, aha der bu kesin kraliçenin saçı. bu işte bir iş var, bran'ımı attılar buradan aşağıya, kendi düşmedi. bi bokluk var kesin, ned'e haber vermem lazım, hadi ben gidiyorum.

ulannnnnnnnnnnnn, ulannnnn.... sherlock holmes ve house bile böyle çözemiyor olayları naaptın be kadın.

sinir oluyom işte...
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:

Mortis said:

http://i.cdn.hbo.com/assets/images/series/game-of-thrones/character/joffrey-baratheon-1024.jpg

şu çocuk

bi o.ç rolüne böle mi cuk diye oturur bi tip.

ahaha tyrion'un 3lü combosu ilk başlarda yeterli gelmişti, bölümün devamını izleyince, ah be trion bir üçlü daha çektirseydi diye içimden geçirdim

bikbikbik
çatt
i'm telling mother
çatt
bikbikbik
çatt

Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Laorx said:

[
kardeş onlar ya

bu dizide kardeşlik bir engel mi karakterlerin arasında bişey olmasına? :D

stark ailesinde olmaz öyle şey, kuzeyliler delikanlı

yani öyle gözüktüler şimdilik, kitapsız olduğumdan bilemicem

edit: bu arada yazarın kardeşleriyle sağlam sorunları varmış herhalde. çok da tonton birşey halbuki noel baba gibi
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bu arada tek gıcık olduğum nokta bu bölümde (ki hep gıcık olmuşumdur bu tür şeylere dizilerde, filmlerde vs)

gıcıkkkkkk

ned'in karısı, 1 ay sonunda kafasına eser de o kuleye çıkar (sanki kulenin odasından düştüğü kesin de çocuğun, duvardan düşmüş olamaz yani...) sonra orada dolanırken yerde gözüne saç ilişir!! saçı eline alır inceler sarı uzun bir saç, aha der bu kesin kraliçenin saçı. bu işte bir iş var, bran'ımı attılar buradan aşağıya, kendi düşmedi. bi bokluk var kesin, ned'e haber vermem lazım, hadi ben gidiyorum.

ulannnnnnnnnnnnn, ulannnnn.... sherlock holmes ve house bile böyle çözemiyor olayları naaptın be kadın.

sinir oluyom işte...

bu arada şunu merak ediyorum kitabı okuyan arkadaşlar, kitapta da böle çotank diye mi oluyor olay yoksa biraz daha gelişmeler falan var mı veya daha iyi mi anlatılmış şüphelenme kısmı. kitapta daha iyi olduğunu düşünüyorum buranın. çünkü ağır gıcığıma gitti yani. prison break'in 2-3. sezonları gibi oldu böle rastlantı üstüne rastlandı üstüne rastlantı üstüne rastlantı...

GERGE said:

Durup dururken çıkmadı ki?

abicim şu olayı da gelip savunma yahu :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

@mortis spoiler'a al izlemeyenler patlamasın =)

bu arada saldırıyı yapan da büyük gerizekalı. çocuğu öldürmeye çalıştığını niye söylüyorsa. kadını öldür, üstüne çocuğu öldür temiz iş. ha ölürsen de ortaya bir şey çıkmış olmaz böylece. ama "bran zaten ölü" diye bran'a saldırmak baya bir bombastik :D böle olunca bran'ı birisi öldürmeye çalıştı diye kıllandı diyelim kadın bir şekilde hadi ama

tamam da o odaya mı çıkıp bakarsın abi ne bilim :D benim hayatta aklıma gelmezdi yani :D hani csi falan değil ki anasını satiim 2 ay sonra ne bulmayı planlıyor orada. ne bilim kolyesi falan kopmuş olsaydı, küpesi düşmüş olsaydı, kıyafeti yırtılmış olsaydı kraliçenin falan filan. öyle bir terrain'de hele sarı saç görmek falan yerde piuuv :D

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...