elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ayağına bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sari mi gri mi neyse goz rengi, cok sinir bozucu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 akraba evliliği.özellikle böyle yamuk seçmişlerdir işallah iki kardeşin sevişmesinden oldugunu düşünüyorum kraldan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 hahah çocuk üzülür lan gerçekte o yüzden seçildiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bence çocuk biliyordur senaryoyu Gökhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kitabı okumadımda öyle gibi geldi bana.bilemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ciddi mi? ben o an oynarken öğreniolar zannediodum DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bu da akraba evliliği ama, hem de 300 yıldır doğrudan kardeş evliliği: http://images4.fanpop.com/image/photos/17900000/Daenerys-Targaryen-game-of-thrones-17904234-500-281.jpg Dizide söylendi mi bilmiyorum ama spoiler değil, kitaba göre kızım ilk göründüğü sahnelerde söyleniyordu. Brienne Tarth nasıl olacak acaba, merak ediyorum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 o sütcüden falandır çıkar yeni kitaplarda twistler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 martin dayı bile beğenmiş foto fln çekiyo http://www.youtube.com/watch?v=SEFXZrA5m5M 0:55 dfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Ahah ben de briennei dusunuhodum bugun ama artik seneye goruruz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 highborn kızlar yabancılara vermeyi pek sevmiyor sanırım dizide =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Videoda spoiler lar var, ban himmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ben görmedim spoiler, kitabı okuyan gördüyse farketmez ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Spo diil ama olsun 3. Bolum bran'in ruyasiyla Baslasin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 spoylur vermeyin laaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 rüyayı kestiler heralde. uyandı velet şimdiden. gerçi sonradan da rüyalar görüyor ama beklemiyorum artık göstermelerini =) zaten hikaye açısından çok bi önem arzetmiyor. bende spo yapiim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Sildim işte, bir daha kitap konuşmam burada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Baya baya onemli o ruyalar, gostericeklr bildigim kadriyla, ama az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 abi yine başladı kitaptan spolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Spoillik bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bunlar bence spo'dan çok insanları meraklandırma şeyleri. Bir şey yok yani. Rüya'nın önemi var, tamam da öykü gelişimi hakkında biraz bilgisi olan bilir zaten önemi olacağını. Uydurma bir şey yazıyorum şimdi, bu spoiler olur işte bence eğer gerçek olsaydı: 7. kitabın sonunda Littlefinger Dany ile evlenip kral oluyor. (Böyle çıkarsa loto oynamadığıma çok üzülürüm ama :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 size kalsa hiç bişey spoiler değil zaten. velet rüya görüyormuş da bu hikayeye etki etcek miymiş etmicek miymiş. resmen seyir zevkini katlediyorsunuz böyle böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Abi komadayken ruya goruyo iste nesi spo bunun. uyanmasi da daha detayli anlatilmisti 2. Bolumun sonunda o detaylar olmadan uyandi ins es gecmezler diyorum sadece seyir zevkinizi bozucak ne var bunda allaskina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar