Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Tum konusmayi kaldirdim, komiklik yapinca spoiler vermek serbest degil, bolumden 1 ay ban gelicek bundan sonraki spoilerlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Tahrik? Tahrik. http://www.youtube.com/watch?v=frqB1snSYms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 peki 5. sezon geldiğinde, çocuklar eşşek kadar olduğunda napcaklar onu çok merak ettim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 essek kadar degillermis gibi dusunucez. zaten 5 sezon gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 George RR Martin yazmaya devam ettikçe biz de çekmeye devam edeceğiz diyordu HBO'dan yetkili bir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 hadi 4 ve 5 i simültane çekcekler yani tyrionsuz bir 4. sezon olmaz zaten de, kazara 5. sezondan önce 6. kitabı felan bitirirse bi mucize olup o zaman cortlar myrcellayı oynayan kız da 16 yaşında felan şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 harry pother : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 makyajla efekle ayarlarlar onları np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Sparkcaster said: hadi 4 ve 5 i simültane çekcekler yani tyrionsuz bir 4. sezon olmaz zaten de, kazara 5. sezondan önce 6. kitabı felan bitirirse bi mucize olup o zaman cortlar myrcellayı oynayan kız da 16 yaşında felan şu an Her kitap tek sezon olmayacak. Eger dizi iptal olmazsa ucuncu kitabi iki sezonda cekeceklerini soylediler. 4 ve 5 beraber gidebilir ama onlari da muhtemelen iki degil uc sezona yaymak zorunda kalirlar. Yani simdilik bir yedi sezonluk malzeme var gibi dusunebiliriz. Cocuklarin yasi genelde cok kritik degil. Mesela Arya ayni olaylari 15-16 yasinda da yasayabilir. Ama 15 yasindaki Robin Arryn'in kucuk cocuk gibi davranmasi pek mantikli olmaz. O tur ayrintilari da degistirirler artik. Bir de tabii aradan seneler gececegi icin diziye kisin gelmesi epey uzun surecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 çocuk oyuncularda gerekirse oyuncu değişikliğine gidebilirler,çok da sorun olmaz Arya dışında Fan'ı olan çocuk oyuncu yok zaten... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 3. kitap zaten 2 kitap halinde ya. Baya bir kafam karıştı alırken 3-4 kere kontrol ettim ilk bölümü alıp almadığımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Aket-Atum said: 3. kitap zaten 2 kitap halinde ya. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ingiliz basimi o sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bugun ofise cnbce'den davetiye geldi, aksam yeni yayin donemi partisi varmis. davetiyenin sekline semalina bakilirsa game of thrones agirlik bisi olcak galiba. kumas bir kesenin icerisinde sarilmis parsomen, icinden kilic cikti game of thrones yazan. seviyorum bu kanali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 helal olsun, güzel düşünmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Bana niye yollamadılar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 olayı cözdüm ben. yanında kurt olanların işi yoludna gidiyo, olmıyanlarınki gitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Cuce said: olayı cözdüm ben. yanında kurt olanların işi yoludna gidiyo, olmıyanlarınki gitmiyo dream on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 keşke öyle olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 aslinda olurdu da, elemanlar hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 gençlik işte abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 kış geliyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Cuce said: olayı cözdüm ben. yanında kurt olanların işi yoludna gidiyo, olmıyanlarınki gitmiyo haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar