Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 röportajdada söylemiş keşke 2 bölüm daha uzun olsaydı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 axedice said: Adam güzel konuşuyor, bi kaç tricky soruda bile hem derine dalıp açıklama yapmaktan çekinmedi hem de kendini baya güzel ifade etti. Gerçi bu son cümlem saçma oldu lan. Bahsettiğimiz adam Game of Thrones un yazarı sonuçta heh. ahah. ya ben dediklerini anlıyorum ama konusamıyorum falan dese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 roose bolton ı okurken aklıma hep denethor geldi onu oynayan adam felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ahhahah sözlükten oha spoiler var ama beş saattir winterfell'le king's land arası satın almış krallığı lannisterların parası kral dedikleri joffrey ensest piçinin alası winterfellden yola çıktı yiğitler yiğit olan el kadar sübyana kıyar mı kuzeyin lordu bunu yanına koyar mı güneyli saçı kuzeyli sansa'ya uyar mı winterfellden yola çıktı yiğitler yürek ağacının yaprağı narindir narin kış geliyor, kurtlar indi, havalar serin ensest piçine edecekler sansa'yı gelin winterfellden yola çıktı yiğitler sabileri ned reyizin arkasından ağlıyor neylesin biçare catelyn, karaları bağlıyor ol yetimlerin hali nice yürekler dağlıyor winterfellden yola çıktı yiğitler kraliçe cersei gözüne sürmeleri çektirir kardaşının yokluğunda kuzenine öptürür zalım felek elbet devranını döndürür winterfellden yola çıktı yiğitler king's land lannister hanedanına kalır mı tanrılar gün gelir hepisini ellerinden alır mı tywin reyiz dünyaya kazık çakacak sanır mı winterfellden yola çıktı yiğitler petyr dediğin pezevenktir seni de aldatır bir olup gelse hanedanlar ananızı ağlatır sanma kadim kurt seni bu diyarda eğletir winterfellden yola çıktı yiğitler ahahah başı da varmış reyizin piçi çıktı büyük duvara sarı cüce düştü karıya kumara haber salın ceymi denen davara winterfellden yola çıktı yiğitler yola çıkın çadırları toplayın atlarılan ovaları kaplayın drogo derler yiğit öldü ağlayın winterfellden yola çıktı yiğitler kuzeyde mavi gözlü iblis ürüdü winterfelli bembeyaz kar bürüdü reyiz öldü bir boz kurt uludu winterfellden yola çıktı yiğitler... anan vermiş öz dayına meyili yok nasılsa olsa zinanın delili cofri piçi senin günlerin sayılı winterfellden yola çıktı yiğitler ibne imiş şol lordların hepisi yılan imiş robert reyizin karısı seni bulacaam olm cofri sarısı winterfellden yola çıktı yiğitler jorah reyiz ak saçlıya boş değil taze dula bu yaptığı hoş değil gönül sevmiş,gizli sevda suç değil winterfellden yola çıktı yiğitler küfürlü biraz idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 lotr için dörtlükler yazan adam mı yazmış bunları da, çok benziyorlar ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abi inanılmaz ÇOK İYİ asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 süpermiş ibne imiş şol lordların hepisi yılan imiş robert reyizin karısı seni bulacaam olm cofri sarısı winterfellden yola çıktı yiğitler bence spoya alınsın ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 CASTING NEWS: Welsh actor Robert Pugh has been cast as the wildling, Craster in Game of Thrones Season 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ya diziyi beklerken diğer kitaplarını okumak dışında game of thronesla ilgili yapılıcak nerd staff birşey yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 masaüstü oyunu felan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abow, duble gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 sibel kekili ejder cıkmasın la! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kekilli ile ilgili acaip bi spo yedim ben yemez olaydım :/ verdiğin spoyla alakalı değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kitaplari geldi bugun elime simdi diziyimi once izliyim kitaplari mi once okuyayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 diziyi izle.ilk kitabı oku ilk kitabı okumadan 2. kitaba atlama bence.baya boşluklar doluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 dizi ilk kitap 2,3,4. kitap diye gidiyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 hani diziyle kitabı azıcık paralel götürebiliosan öyle yap ben öyle yapmıstım her bölümdne sonra kitabı okudum.hani dizinni atladıgı yerleri pata küte güzel dolduruyor o zaman sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 onu nasi ayarliyacam ya sdf once tum diziyi bitireyim ben bi :) abi yalniz bu kitaplarin tipi ne ya, hem kucuk hem cok sayfali ortasini acsam cart diye ikiye ayrilcakmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 he ya öyle sdfs uk versiyon pahalı ama işte bende hala 2. kitap 200 lerde kaldım ya üşeniyorum devam etmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 barnes and noble'dan en fakir versiyonunu aldim bende. abi yalniz bu barnes and nobles'in kendi bastigi klasikler serisi var, hayatimda bu kadar kaliteli baski gormedim ben dracula ile h.p lovecraft'in the complete fiction'unu aldiydim, sanirim sevisecegim bu iki kitapla. bunu da paylasayim dedim sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xkptadiDABo&feature=player_embedded bu verilmiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 2 gündür ne zaman şunu siteye linklemeye kassam birşey oluyor, pati göçüyor falan yapamıyorum. Siteye girince de aklımdan uçmuş oluyor falan 3d modellemeler hariç o kadar basit efektler ki aslında, uygulama konusunda ders niteliğinde bir video olmuş o, hani minimum maliyete böylesine bir proje de nasıl bu kadar başarılı green kullanırız falan dersi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 çok iyi ya, 2025'te artık oyuncuları da yaparlar rahat heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 vay pis cüce bizde gercekten korku sanmistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 alton lannister diye yeni karakter yapmışlar, ne olcak olayı acaba, cleos frey yerine felan diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar