_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bence yine güzel bölümdü, sıkılmadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 altyazı yok ne yavaş bu nublar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 İngilizcesi o kadar ağır değil aslında, ingilizce alt yazı ile de izleyebilirsiniz biraz bilseniz bile. Hem fena mı işte ingilizceniz gelişir :D Anasını satayım bir kaşar kraliçenin sümsük oğlu yüzünden iç savaş çıkacaktı neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ingilizce altyazı için www.addic7ed.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 www.turkcealtyazi.orgda da var ingilizcesi edit: Pardon .org yerine .com yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 açılmıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 http://divxplanet.com/sub/m/27416/Game-of-Thrones.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ingilizce altyazıyı ne yapsın millet yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 okumak ile dinlemek arasında baya fark var. hiç bilmeyen için farketmez ama orta halli bilen için çok şey farkeder. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 biri bana winter is coming olayından az buçuk bahsedebilir mi ö.m.'da veya spoil içinde;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 zeper said: biri bana winter is coming olayından az buçuk bahsedebilir mi ö.m.'da veya spoil içinde;=) dizideki dünya'da yazlar ortalama 10 yıl fln sürüyor. kışlar ise kat kat daha fazla. ortalama yaşayan bir insan ömründe bir kere yaz görebiliyor ve yaz ne kadar uzun geçtiyse kış da o oranda uzun geçiyor. dizi uzun bir yazın bitimi ile başlıyor bu da demek oluyor ki uzun bir kış bekliyor elemanları. Ayrıca direwolf, white walker fln gibi şeyler kış ile birlikte geliyor. "winter is coming" kötü günlerin geleceğini ifade ediyor. ona göre hazırlanmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 he bende o "kış yaklaşıyor"u sorucaktım. eyvalla erdi :) kitabı okumuş ondan biliyor da kitabı hiç okumayan adam bu bilgiye ulaşması imkansız. filmdeki boşluklardan biri de bu. işte bunlar kücük ayrıntılar diceksiniz ama o kadar kücük ayrıntı boşlugu(hö) varki bunlar birleşip kafa karıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 @ df teşekkürler;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 olm ne alaka.kitabı okumadım ben ama adamlar gözüne soka soka söylediler winter is coming diye 3-4 defa hani direk adamların geleneksel bir lafı oldugu bariz spodaki bilgileride illa bi yere sıkıştırırlar ilk bölüme herşeyi nası koyssunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kurtlara bak la anaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kurt bozkurta uzanan eller kırılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 SodomVsGomore said: kurt bozkurta uzanan eller kırılsın Böhühü :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 2.bölüm mükemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kitabı okumadım ama şöyle bir teorim var: ezik joefrey prens kesin ensest çocuğu dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 İlk bölümü şimdi izledim , çok hoşuma gitti. Keşke kitabını okusaymışım zamanında Bu arada karakterler çok karışık falan denmiş ama gayet açıktı bence ya 1. bölüm. Çok kafa karıştırmamışlar İt oğlu it , nasıl itti ufacık çocuğu yav. Uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 iyiki 1. bölümü izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Komutan said: Trias said: Devam bölümlerde ejderhalar olacak mı acaba? Evet. Muhtemelen ilk sezonun en sonunda cikacaklar. lan naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 şimdi bu dizinin geçtiği evren ne evreni oluyor? ilk bölümde ben pek bir bok anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kenan evren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar