Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

zeper said:

biri bana winter is coming olayından az buçuk bahsedebilir mi ö.m.'da veya spoil içinde;=)

dizideki dünya'da yazlar ortalama 10 yıl fln sürüyor. kışlar ise kat kat daha fazla. ortalama yaşayan bir insan ömründe bir kere yaz görebiliyor ve yaz ne kadar uzun geçtiyse kış da o oranda uzun geçiyor. dizi uzun bir yazın bitimi ile başlıyor bu da demek oluyor ki uzun bir kış bekliyor elemanları.

Ayrıca direwolf, white walker fln gibi şeyler kış ile birlikte geliyor. "winter is coming" kötü günlerin geleceğini ifade ediyor. ona göre hazırlanmaları lazım.

Sosyal ağlarda paylaş

he bende o "kış yaklaşıyor"u sorucaktım. eyvalla erdi :)
kitabı okumuş ondan biliyor da kitabı hiç okumayan adam bu bilgiye ulaşması imkansız. filmdeki boşluklardan biri de bu.

işte bunlar kücük ayrıntılar diceksiniz ama o kadar kücük ayrıntı boşlugu(hö) varki bunlar birleşip kafa karıştırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

olm ne alaka.kitabı okumadım ben ama adamlar gözüne soka soka söylediler winter is coming diye 3-4 defa

hani direk adamların geleneksel bir lafı oldugu bariz

spodaki bilgileride illa bi yere sıkıştırırlar ilk bölüme herşeyi nası koyssunlar
Sosyal ağlarda paylaş

İlk bölümü şimdi izledim , çok hoşuma gitti. Keşke kitabını okusaymışım zamanında

Bu arada karakterler çok karışık falan denmiş ama gayet açıktı bence ya 1. bölüm. Çok kafa karıştırmamışlar

İt oğlu it , nasıl itti ufacık çocuğu yav. Uyuz oldum

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...