mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hatun ejderha çocugu yanmaz dragon eggleri kora koyup avuçladıgında sonra hizmetçisi gelip elinden aldıgında hizmetçinin elleri yanmıştı da kaleşininkiler sapasağlamdı "erkek kardeşi"nin kafasından aşagı erimiş altın dökülünce yanıp öldüğü için öz kardeşi olmadıgını anlıyo hatta. ohoo nerenizle izliyosunuz? edit: sexdice vermiş gerçek cevabı da ben biraz daha detaya giriyim bi de spo fail alıntı yapmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sonra kızıyorsun laf ediyorlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yansa ne olucak 3 tane dragon çıktı ortaya bunlar nerden peydah oldu soran yok.yumurtalar taşlaşmıştı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 mulgear6 said: hatun ejderha çocugu yanmaz dragon eggleri kora koyup avuçladıgında sonra hizmetçisi gelip elinden aldıgında hizmetçinin elleri yanmıştı da kaleşininkiler sapasağlamdı "erkek kardeşi"nin kafasından aşagı erimiş altın dökülünce yanıp öldüğü için öz kardeşi olmadıgını anlıyo hatta. ohoo nerenizle izliyosunuz? edit: sexdice vermiş gerçek cevabı da ben biraz daha detaya giriyim bi de spo fail alıntı yapmışım öz kardeşi olmadığı mı? öz kardeşi değil mi abi ikizi hatta ama her targaryende yok öyle bi özellik böyle biliyorum bn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben öyle düşündüm çünkü kız şey dedi gerçek ejderha çocuğu değil gibisimsi bişeyler demişti ejderha yumurtaları da işte büyümsü hedelerle canlandırıldı gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 o son cümle fena fail olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hayır abi o eleman sürekli ben dragonum diye atarlandığı içindi öyle dedi. bide ejderhalar ateşten doğdu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 3 gözlü raven muhabbetini çözemedim.neyi temsil ediyor bu kuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 @axedice Fanboylar saldırıya geçti. Bu sefer ne dedik şişkoya mı laf attım. Alındın mı :) Çok pardon :) (Sıradaki mesaj Buddha post kasıyor oalcak sanırım) @mulgear6 İyide Bizde gördük o sahneyide ne alaka nerenizle izliyorsunuzla? Bunun kardeşi anında kızardı da buna neden bişey olmadı. Soruyu anlamadan nerenizle izliyorsunuz falan gerçekten BAYDI! Mesela cevap şu olabilir dinazor yumurtası sayesinde yanmadı. Mesala bilmem kardeşinde o yetenek yoktur onda böyle bir yetenek vardır olabilir. Atıyorum tabi. Ve senin verdiğin cevaba bakıyorum ne tahmin var ne bir argüman var. Senin söylediğin sahne ile finaldeki sahne arasında bir fark yok ki anladık yani yanmadığını kadının. Niye yanmıyor onu anlamadım bilmem bu sefer anlatabildim mi. O soydan gelenlerin bir özelliğimi yumurtaların bir etkisi mi nedir onu anlamadık. @Aluriel Niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 anlamamışsın işte izlediğini yada büyük ihtimalle kötü alt yazı kurbanı falan olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 şişko kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 mulgear6 said: hatun ejderha çocugu yanmaz dragon eggleri kora koyup avuçladıgında sonra hizmetçisi gelip elinden aldıgında hizmetçinin elleri yanmıştı da kaleşininkiler sapasağlamdı "erkek kardeşi"nin kafasından aşagı erimiş altın dökülünce yanıp öldüğü için öz kardeşi olmadıgını anlıyo hatta. ohoo nerenizle izliyosunuz? edit: sexdice vermiş gerçek cevabı da ben biraz daha detaya giriyim bi de spo fail alıntı yapmışım boldlu olan kısım interpretasyonum benim bilemem bence öyle ama bastard filan olabiliritesi var ne biliyim yada şansa ona gelmedi özellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hamsilipilav said: şişko kim lan samwell lotrda da sam şişkoydu ne istiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Aluriel said: anlamamışsın işte izlediğini yada büyük ihtimalle kötü alt yazı kurbanı falan olmuşsun. oluyo abi öle. türk dizilerinde yeni bölümden önce eski bölümün %50sini özet diye vermeleri bu yüzden olabilir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 buddha anlamamışsın hala millete saldırıyosun lol. hayır bir de adamlar açıklamış işte. kardeşi "dragon benim" diye takiliyodu ya. işte aslında o özellik onda yokmuş. kızda çıktı o özellik. kız hatta gerçek dragonlar ateşten etkilenmez demişti. bi bölümde eli yanmadı kızın. olay bu. başka bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 son sahne khalesinin yardımcının rüyası olabilir mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 beyler adam alexi beğenmeyen fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Dragon Abi altyazıda sen gerçek bir ejderha değilsin diyor. Kardeşim değilsin demiyor. Altyazıda sorun olabilir bilmiyorum. Şimdi hamsipilav'da benim gibi anlamış. Ben ordan kardeşi olamdığı anlamını çıkarmadım mesela. Abisi kızı hep korkutmuş kız korkusundan ejderha sanıyor diyordum. Ejderha değil deyince kardeşim değil anlamadım ben. Hala da kardeşi değil mi emin değilim ikizi gibi gerçekten. Yanmama olayınıda zaten yumurtayı tuttuğunda farkettim. Ama o zaman anlamadığımla finalde anlamadığımda aynı şey neden yanmıyor bu kız. O soydan gelenlerin bazıalrında olan bir yetenek mi. Ayrıca diyeceksiniz ki ulan ejderhalar var ak gezenler var kızın yanmamasına mı şaşırıyorsun. Açıkçası o bölüme kadar insanlarda da böyle yetenekler olacağını düşünemmiştim. Taki o cadının drogo'ya büyü yaparken garip sesler çıkana kadar. Yani kötü bir niyetimde yok neden bu kadar kızıyorsunuz anlamış değilim. Ortaya bişey atıyoruz kimisi derki kardeşi değil kimisi der o soydan gelenlerin bazıalrında buyetenek var k,imisi derki o yumurtalar sayesinde yanmadı. Diğer izleyenlerin tahminlerini merak ettim. Neden böyle gereksiz tepkiler veriyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dasaaa said: Aluriel said: anlamamışsın işte izlediğini yada büyük ihtimalle kötü alt yazı kurbanı falan olmuşsun. oluyo abi öle. türk dizilerinde yeni bölümden önce eski bölümün %50sini özet diye vermeleri bu yüzden olabilir hatta. hani animelerde olur ya böyle combat sırasında açıklama yaparlar falan. o lazım ya direk bazılarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Red said: beyler adam alexi beğenmeyen fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 olayın kardeş kısmı zaten mulgearın tahmini, takılma oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kardeş olmama olayını mulgear attı ortaya. yok öyle bir şey yoksa. ama bunun senin anlamadığın kısımla alakası da yok. açıkladım üstte işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 barbu said: buddha anlamamışsın hala millete saldırıyosun lol. hayır bir de adamlar açıklamış işte. kardeşi "dragon benim" diye takiliyodu ya. işte aslında o özellik onda yokmuş. kızda çıktı o özellik. kız hatta gerçek dragonlar ateşten etkilenmez demişti. bi bölümde eli yanmadı kızın. olay bu. başka bişi değil. Peki tamam. Ama istersen adamlar açıklamış dediğini bir daha oku. Çünkü dedikleriniz birbirini tutmuyor sanki hepiniz aynı anlamış gibi birde bana laf edionuz Adam kardeşi değil diyor sen o özellik onda çıkmadı diyorsun. Sonra etrafa saldırıyorsun falan. Adam açıklamış diyorsun sen başka bişey diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bi sonraki mesajında götümden salladım da diyor ama aynı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu arada kadın bu büyünün bedeli ağırdır, bir can almak için bir can vermek gerekir fln demesinden sonra yumurtaları ateşe koyuyor ve khal drago ve atın yanına 3. olarak kadını koyuyor. hatta çığlık atman değil canın gerekiyor diyor. yani sadece kadını öldürmek değil amaç. dizi de atı fln koymadılar sanırım ya da ben göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar