Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 allahsızlar ya. bu hafta bi tek game of thrones mu kaldı elde.ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 escape said: aynen loxias mesela ben o kral şehrindeki lavukları tam olarak anlamadım. kim kimin kızı kim kimin üstü kim kimi öldürdü nasıl öldürdü.. orası yok yani bende baya kitabı okumadım sarışınlar yani kralın yardımcısını öldürenler kardeş.fakat sevişiyorlar.cücede bunların kardeşi kralın ölen karısı bizim boromirin kardeşi.kralla akrabalar araları iyi yani sdf. bu arada çevirilerde yanlıslıklar oluyor çok.dinlemeyince anlamayabilirsiniz adam sen diyor mesela altta ben yazıyor.nublar çeviremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Eksik olan karakterler, biraz da ufak tefek spoiler var ama kafası karışanların işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Loxias said: ilk bölümü izledim de dizi çok karışık. karışık dediğim baya bir karakter var. 3-4 bölüm alacak benim karakterleri anlamam sanırım. olaya öyle bir girdi ki kim kimin karısı kızı karıştırdım valla =) gayet normal anlayamaman hatta ilk kitap için karakterlerin tanıtımı bile diyebilirim. Yine iyi tanıttılar karakterleri 1 bölümde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 kralın manitası lena headey mis sarıya boyatınca deisk olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hbonun sitesinde baya bilgi var, guzel yapmislar, ordan bakin. bi de zamanla karakterler daha da articak, bi sure sonra kimseyi tanimicaksin asdf, hele bi freyler var istanbul nufusu kadar aile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 o değil de film erotik yönden cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 3-4 gibi çıksa bu gece izlesem ya ama en erken 5'te mi düşer acaba sabaha dersim var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 4te bitiyo zaten, 4:30 olmadan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 oooo cikma vakti gelmis lan, heyecan dorukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 2 dakkan kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hadi çıksın http://i19.photobucket.com/albums/b183/Slimbrero/got4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Dizi daha başlamadı ne çıkması Edit: 4teymiş yanlış bakmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben de yanlis soylemisim, 9da basliyosmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 SIMDI HERAN CIKABILIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Çıktı sonunda Game.of.Thrones.S01E02.720p.HDTV.x264-CTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 joffreye iki tokat da ben atabilseydim orda uzanip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 here we go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bi de sansa abv nalet kari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Spartacus Gods of the Arena'dan sonra bundan iyisi yapılamaz demiştim, yanılmışım. Birde hayatımda ilk kez izlediğim şeyin kitabı olmasına rağmen okumama kararı aldım o kadar keyifli ki şuan izlemesi kitapları bi çırpıda bitirip bütün eğlenceyi kaçırmak istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ctu versiyon bulamadım ben mpeg2 sm diye bir sunum var ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 şöyle arat Game.of.Thrones.S01E02.720p.HDTV.x264-CTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Benim inmiş bile, izlerim şimdi. Bkz: RSS'in nimetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 dün akşam ilk bölümü izledim. gerçekten şukela olmuş. gerge'nin yazdıklarını hatırladığım kadarıyla bu bir kitap serisiydi, her sezonda bir kitap mı işleyecekler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Öyle dendi ama bilemiyorum böyle mi devam ederler yoksa yavaşlarlar mı bi noktada, konsantre dizi kıvamında gidiyorlar çünkü boş sahne yok,zaman doldurma yok falan. 2. Bölümde dediğim gibi muhteşemdi bu arada,altyazı bekliyorum 2. kez izliyim bişeyler kaçırmayayım :) ilk bölümü de 2 kez izledim baya bişey ıskalamışım ilk seferde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar