Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ne belim ya sibelin memelerini görücem diye başladım bi heycanla gitmiyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 En başta sarmadıysa hiç zorlama, sana göre değil demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abooooooo nası bölümdü lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yanlız cidden son bölümü önce kitapttan okudum sora diziden izledim DUMBED DOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 10. bölüm son sahne son sahnede memeden önce dragonu farkettim. GAY TEST FAIL oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bölüm kötü falan diyorsunuz da sadece king in the north ve son sahne yeter lan I jizzed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Duvarın arkasına görmek istiyozzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Llama said: ne belim ya sibelin memelerini görücem diye başladım bi heycanla gitmiyor şimdi yalnız sibelin aksan sıçmış batırmış o sahneleri atladım ben direk. almancada daha başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 mokoko said: http://28.media.tumblr.com/tumblr_ln03ntPNzD1qci4ejo1_r1_500.png Kit Harington aka Jon Snow, sakalsız çok bebeymiş ya. Laorx said: stannis baratheon için adaylar http://winter-is-coming.net/2011/02/casting-season-two-stannis/ umarım mark strong seçilir, adam başarılı. Bence de Mark Strong çok iyi olur. Christopher Eccleston şarışın, Amcaoğlu Lannister olacak kıvamda. Rufus Sewell olmaz, diğer arkadaşı tanımıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sarışın? adam reyiz edit: adam kral yazmıştım da spoiler sanarlar şimdi delirirler die değiştirdim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 720p düştü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 benjani said: 720p düştü müdüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 evet , ben izledim şimdi oh güzeldi :) da şimdi kim beklicek 9 ay.. ohoo 6500 saat beklenir mi lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 BLOOD OF MY BLOOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dizi finali 9. bölümdü 10. bölüme tam final olarak bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Çok beklenti içine girmeyin diyorsun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 tabi 9 ay ara verilceği için beklenti yüksek olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 allahtan o 9 ayda arada başka diziler fln olacak yoksa beklenmez.. bende bi 10 dakikaya başlıyorum izlemeye hadi bismill.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 1 hafta ara verip 9-10 aynı anda yayınlansa efsane olurmus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ee yaza dizi kalmadi nvm pll .<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abiiiiiiiiii 10. bölüm ! 1- Pycelle lan? Olayı ne? Nasıl ultra yaşlı rolü kesti bu zamana kadar? 2- Tywin'in armoruna hasta olan var mı başka benim gibi 3- DRAGONSSSSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 beklentilik bir şey yok cidden. yeni hand of king'e sevindim. o yaşlı deyyusun o kadar dinç olmasına şaşırdım. bir de bakın demedi demeyin, bu dizi ve hikayeyle yeni tanışanlar için, entrikalardan kurulu bi diziydi bu. dragonlar vs girince dizinin hater sayısında birden yükseliş olacak. 9 aylık ara iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Sparkcaster said: BLOOD OF MY BLOOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 güzel değildi pek şaşırtıcı 1 kaç şey vardı yaşlı ibnenin o kadar dinç olması rol yapması falan birde dragonlar tabiki zaten onu sona saklamışlar ama şaşırmadımda yumurtaları oralara koyarken aklımdan geçti zaten. o yumurtaların bi olayı olacaktı burda daha öncede konuştuk. geri kalan kısımda hiç bi olay yoktu niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar