shapshal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 tavuk la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 can gider can gelir can gider can gelir çadırda risky business dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Xunn başta olmak üzere spoiler'a dikkat etmeyen ya da inatla kitaptan kırıntılar veren tüm ayılara teşekkür ederek bir daha topiğe girmeyeceğimi bildirir, selamlar sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 iyi oldu, bundan sonra gs topiginde ufak spoilerlar vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 asdadsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Cehennem hayır! Henüz spoiler yemedim pek ama bu gidişle yiyeceğim yani, normalde son bölümünü izleyene kadar girmem topiklere çünkü böyle öküzler çok fazla, ama bu sefer diziden çok önce senaryonun komple mevcut olduğu gerçeğini gözardı etmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sictim azina simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Baggio said: Xunn başta olmak üzere spoiler'a dikkat etmeyen ya da inatla kitaptan kırıntılar veren tüm ayılara teşekkür ederek bir daha topiğe girmeyeceğimi bildirir, selamlar sunarım. Tek spoiler vermedim, sakin ol şampiyon. Yazdıgım spoiler değil tahmin, böyle oldu/olmadı bence muhabbeti. //Xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Lyvanna_Dolores said: bütün /tv/ zehirlediğini söylüyor zaten ama kitapta da kesinlik kazandırılmamış duruma. Ama bi ayak var o kadında, bak yazıyorum buraya. Gerçek erkek Khal Chuck Norris'i tek eliyle döverken diger eliyle güneşin suratına yumruk atacak kalibrede bir herif. Gidip flesh wound'a ölmez. Bunun gibi 2-3 post daha var, sen koymamıştın Penth editleyip koymuş spoiler içine. Kimse... Khal'ın ölüm döşeğinde olduğunu, akibetinin 9. bölüm sonunda belirsiz olduğunu senden öğrenmek zorunda değil. Spoiler vermedim diye kendini savunuyor bir de yüzsüzce eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hep arkasında durdum, en son bölümü izlememiş adamın son sayfada ne işi var? son sayfada son bölümdne başka ne konuşulabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Baggio said: Lyvanna_Dolores said: bütün /tv/ zehirlediğini söylüyor zaten ama kitapta da kesinlik kazandırılmamış duruma. Ama bi ayak var o kadında, bak yazıyorum buraya. Gerçek erkek Khal Chuck Norris'i tek eliyle döverken diger eliyle güneşin suratına yumruk atacak kalibrede bir herif. Gidip flesh wound'a ölmez. Bunun gibi 2-3 post daha var, sen koymamıştın Penth editleyip koymuş spoiler içine. Kimse... Khal'ın ölüm döşeğinde olduğunu, akibetinin 9. bölüm sonunda belirsiz olduğunu senden öğrenmek zorunda değil. Spoiler vermedim diye kendini savunuyor bir de yüzsüzce eheh. Kitapta birşeyin olmadıgını söylemek spoiler değil. Arızalı mısın? Sen ne datası aldın söyledigimden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Lyvanna_Dolores said: Yazdıgım spoiler değil tahmin, böyle oldu/olmadı bence muhabbeti. Lyvanna_Dolores said: Kitapta birşeyin olmadıgını söylemek spoiler değil. Arızalı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 xaty said: Lyvanna_Dolores said: Yazdıgım spoiler değil tahmin, böyle oldu/olmadı bence muhabbeti. Lyvanna_Dolores said: Kitapta birşeyin olmadıgını söylemek spoiler değil. Arızalı mısın? Şöyle bold'ladım ilgili yerleri, anlamaz belki yine. Kitabı okumuş biri neden gelip burada tahmin rp'si yapmaya kasar o ayrı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 okumadi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kitabı okumamış ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Şöyle bir şey olunca okuduğunu düşünmüştüm "kitapta da kesinlik kazandırılmamış duruma" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 4chanden okumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hmm baska yerde kitabi okuyan birinin yazdigini okuyup, onu yazmis olabilir ama, lanet olasi federaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Kopçocuu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Sparkcaster said: 4chanden okumuş asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Kitabı okumamış kendisi, sağdan soldan kitabı okuyanların yazdıklarını okumuş, onları anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Quel-Thul said: http://images.4chan.org/tv/src/1308053466954.jpg Mükemmelmiş. :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 cofri http://i.imgur.com/QhoR5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar