Cacik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 spo Adam Aemon Targeryen çıktı ,bütün house lardan bikişi var maşallah wall da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 blood magic ne ya. dragon age harbi buymuş. yükleyeyim oyunu tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 lan abi ya herkes ölsün drogo reyis ölmesin hayvan gibi adam nası hastalandı laynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 owencan spoilerından kurtulduğum için mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bu arada 2. kitaba geçince zaman aynı mı kalıyor 10-15 yıl atlıyor mu ileri, zaman ilerliyorsa zaten oyuncuların çoğu değişir gibi, en azından joffrey, bran , sansa vs ergen tipler değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 aynı kalıyomuş deyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 kaldığı yerden devam eder bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 lan lan daha yeni indiriyorum of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 İçim parçalandı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 khal koskoca khal ufacık bir sıyrıktan nasıl hastalandı ölmek üzere oluyor anlamadım. bu herif daha önce hiç mi sıyrık almadı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 khal enfeksiyon CCC, bitirir adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Ya arakdas En sevdigim oyuncuyu öldürdüler madem kitaba göre 9. bölüm ölecek uzun ömürlü bir rol verseydiniz ya öldürülür mü o adam khalda ölse kim kalacak ulan jofreyimi izlicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Flassh said: khal koskoca khal ufacık bir sıyrıktan nasıl hastalandı ölmek üzere oluyor anlamadım. bu herif daha önce hiç mi sıyrık almadı lan Bir yaranin mikrop kapip olumcul bir hale gelmesi gayet normal bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Türkçe altyazı çıkmadımı hala benmi kaçırdım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Ya ben son sezon Finaline kadar yaşar diyordum bu adam off off diziye başlama sebebim öldü lan! İyi tarafı 1 hafta merak edicek bişey kalmadı gözümde normal bir diziye döndü boş zamanalrında otur seyret. Ayrıca Savaş sahnesi yerine cücenin dramasını dinledik. İlk bölümde çok kral dizi olacak diyordum hayal kırıklığına döndü. Full drama anasını satayım savaşmış fantaziymiş tarihmiş bilmem neymiş alayı yalan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 samaella said: Türkçe altyazı çıkmadımı hala benmi kaçırdım :S divxplanette var http://divxplanet.com/sub/m/27416/Game-of-Thrones.html en alttakiler hdtv mi ne olan 720p ile senkronize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sean Bean Savaş sahnesine para harcamayan dizi bilerek mi böle kısa rol verdiniz lan adama 9 bölümemi paranız yetti. 9 bölümlük karakteri oynasın reklamı yapsın milleti baglayalım sora gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ben kendimce izlememeye karar verdim. şöyle bir kaç sene geçsin biriksin toptan bakarım. zaten hikayeyi okumadan öğrendik sağolsun arkadaşlar ve bu kadar karamsar bi drama beni deli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 buddha adamalr kitaba göre gidiyor işte, daha napsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi... spo! //gerge Amerikada oyuncular arasında ciddi bi ayrım var dizi oyuncusu ve sinema oyuncusu diye, sean bean sinema oyuncusudur,öyle uzun soluklu 50 yıl sürücek bir dizide yer alması beklenemezdi. Bu yüzden böylesi efsane bir role 1 sezon oynayacak bu tarz bi adam bulmaları normal. Ayrıca dizide kimin oyunculuğunu beğenmedin ki bu şekilde eleştiri yöneltiyorsun anlamadım,fahişe rolünde Sibel Kekilli izliyosun ne kadar eleştirsek de ödüllü falan oyuncu Sibel Kekilli diye dalga geçilen kadın. 10 numara dizi diye başlamıştım hala da aynı fikirdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 agır spo bi daha sean beani öldürecekleri film&dizi yaparlarsa seti bombalayacam. micehlle rogrigez yolunda ilerliyor aminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yazik Savas olmamasi muazzam bir eksiklik dizi 10 ustunden 9,5 devam edebilirdi simdi 8 lere dusucek paraya kiymalari gerekiyor, Sean`in olmesi ratinglerde azalmaya yol acicak tabii ama oyunculuk kotu degil onun yerine yeni bir yildiz getirebilirler 2. sezon oyle duzelir.Dizide kimse taninmis degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Post kasmış olmak için mi yazıyorsunuz anlamıyorum ama çok boş yazıyorsunuz, desteksiz sallıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 EricCantona said: Amerikada oyuncular arasında ciddi bi ayrım var dizi oyuncusu ve sinema oyuncusu diye, sean bean sinema oyuncusudur,öyle uzun soluklu 50 yıl sürücek bir dizide yer alması beklenemezdi. Bu yüzden böylesi efsane bir role 1 sezon oynayacak bu tarz bi adam bulmaları normal. Ayrıca dizide kimin oyunculuğunu beğenmedin ki bu şekilde eleştiri yöneltiyorsun anlamadım,fahişe rolünde Sibel Kekilli izliyosun ne kadar eleştirsek de ödüllü falan oyuncu Sibel Kekilli diye dalga geçilen kadın. 10 numara dizi diye başlamıştım hala da aynı fikirdeyim. amaaaa Diğerleri kötü demedik ki abi ben diziyi ilk buldugumda tanıtımda Sean Bean başrol falan diyordu atladım. Meğersem yalanmış. Ayrıca savaş sahnesinin olmaması kotu. Kitapda da yoksa illa dizide de bi savas sahnesi konmayacak diye bişey yok. Dizinin ilk bölümü beklentileri baya yükseltti hatta ilk 5 bölümü öyle diyeyim. Ama gidişat baya kötü. Full dramaya döndü. Biliyorum birileri çıkacak izleme LAN dizime laf etme falan diye saçmalıyacak yine. Ama dizi bildiğin dramaya bağladı. Yok oda olsun ama kötü yani şuanki gidişatı. Bide çok kızdım ben Sean Bean ölünce =(. Flassh Abi kitaba görede ne bilim çok şaşırdım adam ölünce kitabı bilmiyoruz sonuçta ben Sean baya oynar sanıyordum çok şaşırdım ölünce. Şuda var bir üst mesaj haklı olabilir şu açıdan Sean Bean uzun süreli bir rol olmadığı için kabul etmiştir belki dizi rolunu onada saygı duymak lazım. Ama kursagımızda kaldı bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yarı esir wildlingin yüzü pislik içinde olmayan fotosunu buldum sonunda, "Osha" http://www.bleedingcool.com/wp-content/uploads//2010/12/natalia-tena.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar