Komutan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Evet. http://grrm.livejournal.com/168824.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Law said: Doğru mu bu olay. Sibel Kekilli nin rol alacağı mevzusu. http://www.youtube.com/watch?v=hKuljINsDKc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yeni bölüm saat kaçta başlıyor? türkiye saati ile, kaçta nete düşer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 7-8 gibi dusuyor sabah nete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 5.30 gibi dusuyor. 720p birkac saat sonra duser ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yok bana dvd kalitesi yetiyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Komutan said: Evet. http://grrm.livejournal.com/168824.html sulu erik misali öf sayfa başı http://blackflagrocketship.com/shadowcompany/images/smilies/fffuuu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 saat 4 oldu beklesem mi indirmeyi, yatsam mı of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Altyazı geç düşüyor ya ingilizce bilmeyenler öğleden sonrayı beklemek zorunda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 küheylan said: saat 4 oldu beklesem mi indirmeyi, yatsam mı of 720p gec dusuyor ya. yat sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 torrentday'e düştü 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ben 540mb lik versiyona başladım filesonic ten. torrent ile uğraşamam hiç=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bu arada hd versiyonları da çıkıyomuş sonradan. her bölümün hd'si var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bir dizi böyle katledilir:X bütün combat'ı ve arya'nın şehir maceralarını kesmişler.:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ağzım açık başladım bölümü izlemeye. ağzım açık bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ana okul kapandı ya tarihim şaşmış game of thrones var lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 seed pls 5 ile geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ama bölüm çok eksikmiş gibi geldi bana. bilemedim... örneğin jaime nerde yakalandı? tüm ordu toplanıp jaime'nin ordusuna mı girdiler? ya da 2bin adamı görünce lannisterlar anlamadılar mı olayı? AHA ORDUSU BU mu dediler mal gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sahte ricad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 o sahneyi oldu bittiye getirdilerse ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 "o" sahne aynen öyle oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 daha izlemedim ben, orasi birinci sahistan gorulmuyo kitapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bende izlemedim ama catelin gözüyle izlediyse tepeden iyidir yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 o sahne full anlatım ağır spo abicim o sahne yok direkt :D savaşa giderlerken tyrionun kafasına bi balyoz çarpıyo hill tribes'dan bi adamın. o bayılıyo. sonra ekran gelince bronn kılıcındaki kanı siliyo. diğer sahnede de stark commander var ya epic beard guy o herif my lady we should go diyo. o da beklicem diyo. ormandan ağaçların arasından robb arkasında jaime ile geliyo. bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 tabi bahsettiğimiz aynı sahneyse. ama onu kastediosunuz muhtemelen. ben kitapları okumadığımdan anlayamadım pek işte. o yüzden soruorm ömden aydınlatın beni soru ağır spo içerir ROOB JAIME'YI NASI ALDI? NERDEN ALDI?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar