Razu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 defansda var ya emre ehi ehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 defans evlere şenlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 kazım kazım - fenerbahçe paf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ayhan yerine emre olabilir belki ilk 11'de fena değil son 1 ayda.Ayhanı takip etmediğimi belirteyim sadece hamburg maçını izledim fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 harrykewell said: kazım kazım - fenerbahçe paf :) ahaha. Sadece bursa-fener maçından yola çıkarak söylüyorum başka bir maçını hiç izlemedim, sercan hakkaten o tarz bir adamsa ilk 11de başlasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 aha kazandık hatta feci ezdik gökhan zan yok yaşasın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ibrahim kaş isimli futbol fakiri arkadaşı stopere koyan bizden değildir rew. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Abi Kazım var ya yuh şaka gibi.ben anlamıyorum bu adamın mevlüt ve kazım aşkını.gökhan Zan sakat allah tan yoksa oda kesin kadroda olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 sabir mi oynıycak gökhan gönül mü? gökhan'ı oynatmazsa fatih terime laflar hazırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 öyle birşey yapmaz heralde :D yani yapmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 fatih terim tabiki sabri diycek lol adamın kafasında belli başlı oyuncular var vazgeçmiyo bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bence; volkan gökhan-emre aşık-ibrahim kaş-hakan balta aurelio-ayhan hamit tuncay arda nihat ama büyük ihtimal fatih terim gökhan yerine sabri arda yerinede kazım ı oynatabilir.ayhan yerinede forvete mevlüt ü oynatır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 kaptan emre(en azından en son oydu) emre kesin oynuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 lyon mevlütu alıyomuş benzemaya alternatif sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ah doğru lan emre yi unuttum emre siz a milli takımmı olur.daha doğrusu fatih terim in olduğu takımda emre siz ilk 11 mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Of yine seçilmemişim allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 her şeyde bir hayır vardır kardeş boşver takma :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bu kadro iki maçtada 5 yer arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Abi oynatsın demiyorum bak, allah rızası için bir kere kampa çağırsa kulağımı ısırıcam yemin ediyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 eğer sende biraz dindar olsaydın çağırırdı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bence ömer çatkıç kadroya çağırılabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mumu said: ibrahim kaş isimli futbol fakiri arkadaşı stopere koyan bizden değildir rew. Yerine koyabilecek adam yok ama. Başka bek var mı gördüğün kadroda? Hakan Balta oynayabilir belki, ama o zaman da sol beki İ.Üzülmez'e emanet etmiş oluruz ki bence çok daha büyük bir hata. Ha, Toraman çağrılsaydı o zaman onu koyardık beke tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Toramanı neden almaz kadroya anlayamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Yildiray i Fatih Tekke yi neden almiyorsa ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 kavgalılar, 08'e çağırmadı diye Terime bayağı saydırmıştı Toraman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar