Dynun Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 amin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 eskilerden bahsedelim biraz yapabilceğin ilk şey montla sıçmak işe yaramazsa bağcılara gidebilirsin hiç olmadı otobüs kaldır ama sakın meriç olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Radiance,sen kıvama gelmişsin için kıpır kıpır,kendine hayatına odaklanamıyorsun,baştan sona okuduğum topicte adım adım kendini yedin,biraz daha bekleyince bu canını sıkmaya başlıyacak hatta öfkeye bile dönüşüp o kişiyle kavga bile edebilirsin,ona karşı bişeyler hissettiğini olduğu gibi açıklamadan rahat etmiceksin bence Dynun,abi kızın içeni hiç çekilmez,ama başa çıkamıyorum diyorsan önleyemiyorum diyorsan,kısasa kısas sende onun sevmediği ama senin hoşuna giden bişeyi yap,tabi bu ilişkiye zarar verip ayrılmanıza da sebeb olabilir ama süreç boyunca ve sonunda üzülmeni önler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 dinanı eski sevgilime benzettim bi an. sonra geçti. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Agmahan said: Radiance,sen kıvama gelmişsin için kıpır kıpır,kendine hayatına odaklanamıyorsun,baştan sona okuduğum topicte adım adım kendini yedin,biraz daha bekleyince bu canını sıkmaya başlıyacak hatta öfkeye bile dönüşüp o kişiyle kavga bile edebilirsin,ona karşı bişeyler hissettiğini olduğu gibi açıklamadan rahat etmiceksin bence hehe evet öfke kısmı herhalde insanın artık son durumda kullandığı kendini savunma mekanizması gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Radiance said: çok zor : ) aramamak için kendimi zor tutuyorum iyice daraldım ne yapsam bilmiyorum rahat bırakıcam diyorum olmuyor cıkmıyor aklımdan galiba ben ilk kez aşık oluyorum daha önce böyle olmadım hiç Bak beni örnek al. sdf Üzülüormuyum yo, depresyondamıyım değilim, yeni bi hatun var mı var. Aklına getirme başka bişi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 senin iş olmaz.. olsa da kanser edersen yol yakınken bırak eğer "arkadaş" olduğun kişiye ilgi duymaya başlarsan omaz o iş çünkü o bir kere seni arkadaş olarak görmüş.. ha oldu diyelim artık arada o eskiilişkinin yerini bambaşka bir ilişki aldığı için olmuyor bir süre sonra bozuluyor eğer ki uzun solukjlu ilişki arıyorsan onun arkadaş çeversinden birilerinin peşine düş böhylece hem arakdaş kalırsınız hem de "wingman" in olur. ama eğer ki "abi ben uruş kaçış adamıyım en uzun ilişkim bir ay olsun lütfen" diyorsan gel sen yien ilişkini bozma yine onun çevresinden faydalan en sonunda katalogda insan kalmadığı zaman katalog sahibi.. bu ikinci seçeneği yapan adamlar (evet çoğul bunlar) da gördüm, bub insanlarda "gmsız saçı" diye bir şey vardır.. gür, kıvırcık, kask gibi mustafa sarıgül gibi ha benim hiç wingmanim olmadı o ayrı gittim kendim buldum bak o da bir seçenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 şş uplamayın şu topici ,bende aşığım ,bende mutsuzum kendim upladım omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bana iç diyen kimdi ? o aklı veren bir daha akıl vermesin. içtim aradım herşey daha kötü oldu artık ararsam fenerli olayım dayanıcam ve atlatıcam buna kesin inandım ve birşey olmaz artık aramızda bu geceki konuşma sonrasında arkadaş kalabilirsek ne güzel kalamazsakta artık unutucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Radiance said: Bana iç diyen kimdi ? o aklı veren bir daha akıl vermesin. içmesini bilip içicen ağzınla içicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bu ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kermit said: Radiance said: Bana iç diyen kimdi ? o aklı veren bir daha akıl vermesin. içmesini bilip içicen ağzınla içicen ağzımla içtim : ) işin şakası o tşk ederim aslında iyi geldi not : bu arada ben 4Ever kız arkadaş arıyordum aşık oldum olacak iş mi ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 4Ever kız arkadaş ne ya. ben mi çok geri kalmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 barbu said: 4Ever kız arkadaş ne ya. ben mi çok geri kalmışım. daha önce garbage'de kız arkadaş arıyorum bulamıyorum diye konu açmıştım şimdi aşık oldum diyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Radiance said: Bana iç diyen kimdi ? o aklı veren bir daha akıl vermesin. içtim aradım herşey daha kötü oldu artık ararsam fenerli olayım dayanıcam ve atlatıcam buna kesin inandım ve birşey olmaz artık aramızda bu geceki konuşma sonrasında arkadaş kalabilirsek ne güzel kalamazsakta artık unutucam ben o borular akar dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 arkadaşlar mümkünse göz koyduğunuz kıza "açılmayın", ve sakın ha sakın çıkma teklif etmeyin. nedir kural? soru soran cevap alır. peki naapıcam diyorsanız, punduna getirip bastıracaksınız dudağı, ya da nebleyin yaşınıza göre tutacaksınız elini birden, başka türlü olmaz bu işler. punduna nasıl getireceğiniz de size kalsın. ama çıkma teklif etmeyin, kızı zor durumda bırakacak, kafasını karıştıracak, damdan inme açıklamalar yapmayın. hele alkollüyken hiç yapmayın :/ ne desin size kız mesela "seviyorum hüleyağn" deyince, hiç düşünüyor musunuz? hemen boynunuza atlasın "ben de seni" mi desin? sevgili arkadaşlar, böyle bir şey olmaz. olabilecek en iyi şey, "aaa ööle mi kikir de kikir" demesidir, sonra da ilişki ordan başlasa bile "herif bana aşık" moduna girip parmakta oynatacaktır. kendinizi elalemin acemi piliçlerine alet etmeyin. senelerdir söylüyorum, çıkma teklif etmeyin, kızı bağlamadan ilan-ı aşk etmeyin! şüpheleriniz varsa hele hiç etmeyin, direkt sonunu hazırlarsınız olayın. harlı ateşte pişirip cözt diye yakarsınız. halbuki ilişki emek ister, başında durmak, usul usul kaynatmak, arada bir karıştırılmak ister. allaam duvara mı konuşuyorum acaba ben 8 senedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 haha emaleth döktürmüş hayat dersi vermiş tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ema on numara yazıyon hepte işte kız karşına çıkınca bu tiyoların hepsi yok oluyor abilerimizden bizde duyduk öyle yapma etme sonra bi gazla gidiyon yamıcam etmicen sonra bi bakıyon 2 katını yapmışın kıza : ) sonra kız çiff sıçıyor adamın agzına.. işte en güzeli yaşıcaklar deneyim kazanıcaklar ağlıcaklar sonra gelicekler ağlatıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 benim onları yapacak cesaretim yokki : ) zaten onları yapabilcek bir insan olsam bu kadar yanlız olmam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 duvara değil de, odunlara konuşuyosun. başta ben olmak üzere. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ben Ema'nın sözlerini dinliyorum mutluyum. Sizde dinleyin mutlu olun. (sdfhlkşsdf reklam çekilir bu söze.) Hakkatten Ema gibi bi yol göstereniniz var daha ne istionuz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 fede said: duvara değil de, odunlara konuşuyosun. başta ben olmak üzere. sdfs nası odun oluyorsunuz kızlara karşı anlamıyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 odun yanlış olmuş evet. çekingen diyelim. ondan sonra bi cesaret toplama evresi oluyor. toplayınca da "SEVİYORUM HULEYN" oluyo ve işler emanın dediğin gibi karışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 olum olay: erkek ile hatun kişisi sakin bir bara gider, 3 4 bira içer. o ilişkinin yolu varsa orda belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar