Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık oldum ve cok mutsuzum

Radiance

Öne çıkan mesajlar

Radiance,sen kıvama gelmişsin için kıpır kıpır,kendine hayatına odaklanamıyorsun,baştan sona okuduğum topicte adım adım kendini yedin,biraz daha bekleyince bu canını sıkmaya başlıyacak hatta öfkeye bile dönüşüp o kişiyle kavga bile edebilirsin,ona karşı bişeyler hissettiğini olduğu gibi açıklamadan rahat etmiceksin bence

Dynun,abi kızın içeni hiç çekilmez,ama başa çıkamıyorum diyorsan önleyemiyorum diyorsan,kısasa kısas sende onun sevmediği ama senin hoşuna giden bişeyi yap,tabi bu ilişkiye zarar verip ayrılmanıza da sebeb olabilir ama süreç boyunca ve sonunda üzülmeni önler
Sosyal ağlarda paylaş

Agmahan said:
Radiance,sen kıvama gelmişsin için kıpır kıpır,kendine hayatına odaklanamıyorsun,baştan sona okuduğum topicte adım adım kendini yedin,biraz daha bekleyince bu canını sıkmaya başlıyacak hatta öfkeye bile dönüşüp o kişiyle kavga bile edebilirsin,ona karşı bişeyler hissettiğini olduğu gibi açıklamadan rahat etmiceksin bence

hehe evet öfke kısmı herhalde insanın artık son durumda kullandığı kendini savunma mekanizması gibi bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

Radiance said:
çok zor : ) aramamak için kendimi zor tutuyorum

iyice daraldım ne yapsam bilmiyorum rahat bırakıcam diyorum olmuyor cıkmıyor aklımdan galiba ben ilk kez aşık oluyorum daha önce böyle olmadım hiç

Bak beni örnek al. sdf
Üzülüormuyum yo, depresyondamıyım değilim, yeni bi hatun var mı var. Aklına getirme başka bişi düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

senin iş olmaz.. olsa da kanser edersen yol yakınken bırak

eğer "arkadaş" olduğun kişiye ilgi duymaya başlarsan omaz o iş çünkü o bir kere seni arkadaş olarak görmüş.. ha oldu diyelim artık arada o eskiilişkinin yerini bambaşka bir ilişki aldığı için olmuyor bir süre sonra bozuluyor

eğer ki uzun solukjlu ilişki arıyorsan onun arkadaş çeversinden birilerinin peşine düş böhylece hem arakdaş kalırsınız hem de "wingman" in olur. ama eğer ki "abi ben uruş kaçış adamıyım en uzun ilişkim bir ay olsun lütfen" diyorsan gel sen yien ilişkini bozma yine onun çevresinden faydalan en sonunda katalogda insan kalmadığı zaman katalog sahibi.. bu ikinci seçeneği yapan adamlar (evet çoğul bunlar) da gördüm, bub insanlarda "gmsız saçı" diye bir şey vardır.. gür, kıvırcık, kask gibi mustafa sarıgül gibi

ha benim hiç wingmanim olmadı o ayrı gittim kendim buldum bak o da bir seçenek
Sosyal ağlarda paylaş

Bana iç diyen kimdi ? o aklı veren bir daha akıl vermesin.

içtim aradım herşey daha kötü oldu artık ararsam fenerli olayım

dayanıcam ve atlatıcam buna kesin inandım ve birşey olmaz artık aramızda bu geceki konuşma sonrasında arkadaş kalabilirsek ne güzel kalamazsakta artık unutucam
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
Radiance said:

içmesini bilip içicen
ağzınla içicen

ağzımla içtim : ) işin şakası o tşk ederim aslında iyi geldi

not : bu arada ben 4Ever kız arkadaş arıyordum aşık oldum olacak iş mi ya :S
Sosyal ağlarda paylaş

Radiance said:

içtim aradım herşey daha kötü oldu artık ararsam fenerli olayım

dayanıcam ve atlatıcam buna kesin inandım ve birşey olmaz artık aramızda bu geceki konuşma sonrasında arkadaş kalabilirsek ne güzel kalamazsakta artık unutucam

ben o borular akar dedim
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar mümkünse göz koyduğunuz kıza "açılmayın", ve sakın ha sakın çıkma teklif etmeyin. nedir kural?
soru soran cevap alır.

peki naapıcam diyorsanız, punduna getirip bastıracaksınız dudağı, ya da nebleyin yaşınıza göre tutacaksınız elini birden, başka türlü olmaz bu işler. punduna nasıl getireceğiniz de size kalsın. ama çıkma teklif etmeyin, kızı zor durumda bırakacak, kafasını karıştıracak, damdan inme açıklamalar yapmayın. hele alkollüyken hiç yapmayın :/

ne desin size kız mesela "seviyorum hüleyağn" deyince, hiç düşünüyor musunuz? hemen boynunuza atlasın "ben de seni" mi desin? sevgili arkadaşlar, böyle bir şey olmaz. olabilecek en iyi şey, "aaa ööle mi kikir de kikir" demesidir, sonra da ilişki ordan başlasa bile "herif bana aşık" moduna girip parmakta oynatacaktır. kendinizi elalemin acemi piliçlerine alet etmeyin. senelerdir söylüyorum, çıkma teklif etmeyin, kızı bağlamadan ilan-ı aşk etmeyin! şüpheleriniz varsa hele hiç etmeyin, direkt sonunu hazırlarsınız olayın. harlı ateşte pişirip cözt diye yakarsınız. halbuki ilişki emek ister, başında durmak, usul usul kaynatmak, arada bir karıştırılmak ister.

allaam duvara mı konuşuyorum acaba ben 8 senedir?
Sosyal ağlarda paylaş

ema on numara yazıyon hepte
işte kız karşına çıkınca bu tiyoların hepsi yok oluyor
abilerimizden bizde duyduk öyle yapma etme sonra bi gazla gidiyon yamıcam etmicen sonra bi bakıyon 2 katını yapmışın kıza : )
sonra kız çiff sıçıyor adamın agzına..
işte en güzeli yaşıcaklar deneyim kazanıcaklar ağlıcaklar sonra gelicekler ağlatıcaklar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...