Radiance Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 araya kaynamayın arkadaşlar. bakalım bugun biraz ters konuştuktan sonra yumuşadı dedim görüşmek istemiyorsan söyle bir daha aramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Sen de soğuk davran, dönerse ne ala dönmezse yol al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 artık öyle yapacagız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Abi "istersen aramam" ajitasyonuna girme. Zira etkili bi yöntem değil. Zaten hatunun istediği oluor. Bunu söyleme bile, arama sorma yani. Hadi sevgilin olsa kız tamam biraz zor olabiliyor aramamak da daha ortada bişi yokken zorlanmazsın. Gücün sende olduğunu hissedersen daha rahat olursun. (Vay be yoda gibi konuştum he) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Nigga you take that home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 GO TO TOWN GO TO TOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 xunn said: Sen de soğuk davran, dönerse ne ala dönmezse yol al. ne len bu nazım felsefesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Hayatını bir kıza odaklama arkadaşım. Amacın hedefin olsun, bu amacının yanında kız arkadaş da olsun. Öyle olursa kız arkadaş seni çok fazla üzmez çünkü tali bir yol. Ama hayatının ortasına gereksiz şeyleri koyar, onlarla mutluluk ararsan sıçar ve cy tabiriyle tüyü dikersin. Bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Defensive said: Hayatını bir kıza odaklama arkadaşım. Amacın hedefin olsun, bu amacının yanında kız arkadaş da olsun. Öyle olursa kız arkadaş seni çok fazla üzmez çünkü tali bir yol. Ama hayatının ortasına gereksiz şeyleri koyar, onlarla mutluluk ararsan sıçar ve cy tabiriyle tüyü dikersin. Bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Llama said: xunn said: Sen de soğuk davran, dönerse ne ala dönmezse yol al. ne len bu nazım felsefesi Başka kızlar da var. Gerçekten yerine başkası koyulmayacak insan yok. Dünya güzel insan dolu, takılmamak lazım birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 evet evet bu topikte güzel mesajlar veriliyor bende arada izliyip enzimliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 4S bırak gitsin, dönerse senindir sana kız mı yok. şöförsen baz gasa aşıksan vur saza mahmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut dzzzzt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Bir sonuça vardım arkadaşlar : ) Bugun uzun bir konuşma sonrasında, ne yapsam bile bunun olmayacagını anladım, benimle normal arkadaş gibi ve istekleri cok farklı bana fazla gelen bir kız taşıyamam yanımda. Yaşı başı oturmuş hali vakti yerinde olan birisini istiyor, ben biraz yanlış anladım galiba ama rahatladım sonuç kötü olsa bile iyiyim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Dur şimdi kesin bir şey söyleme.sonra sonra koyabilir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 kızların şu zarflarını yemeyin pls.sen ağır başlı hali vakti yerinde olsan bu seferde ben daha heycanlı maceracı arıyorum der. olayları zorlaştırmak maksat.o şimdi sana imkansızmış gibi gelio.lise döneminde ilk aşık oldugumda bunu yemiştim.o gun bugundur bu numaraları yemedim birden soguma olayı kızların klişesi artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Radiance said: ama birden bire oldu bu cok sıcaktı, sürekli beni bi yerlere davet etmeler. Annem ile tanışma istegi, abisi ile tanıştırdı aşırı bir ilgi durduk yere mesaj atmalar 1 hafta görüşemedik sonra seni özledim diye mesaj attı. ama birden herşey tersine döndü görüşelim diyorum hep bi bahnesi oluyor birşey diyorum ters cevap veriyor postu gördüm ve gerisini okuma ihtiyacı duymadım KIZA AÇIL ama the naked man tarzı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Radiance said: Bir sonuça vardım arkadaşlar : ) Bugun uzun bir konuşma sonrasında, ne yapsam bile bunun olmayacagını anladım, benimle normal arkadaş gibi ve istekleri cok farklı bana fazla gelen bir kız taşıyamam yanımda. Yaşı başı oturmuş hali vakti yerinde olan birisini istiyor, ben biraz yanlış anladım galiba ama rahatladım sonuç kötü olsa bile iyiyim şimdi yaşınız kaç ne hali vakti yerindesi ? kız evlenicek mi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ya herkes demiş başka kız mı yok vs diye de. insanların hayatlarında bazzen baska kız oldunu bilesine ragmen onlara cok koyan iliskileri vs olmustur. iste buna zaten sevgi diyoruz. yoksa olesine bi kız zaten kimsenin umrunda olmaz. belki ben yanlıs dusunuyorum ama benim fikrim böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 aşık olduysan ve mutluysan doğru yoldasın demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Aşk sevdiğinle olmak değil, sevdiğini mutlu görmektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ne oldugumu bilemiyorum belkide cidden aşık degildirim. hayatımda ondan başkasıda yok ankaraya yeni taşındım ve hiç arkadaşım yokken onunla birden cok samimi oldum belki buda etkilemiş olabilir. uzun bir süredirde hayatımda sevgili gibi birşey yok. yaşımız büyük değil 25 ama görüştügü kişileri nasıl birisini aradıgını felan anlattı o kişi ben değilim. daha cok evlenecegi kişi istiyormuş hayatı oturmuş askerligini yapmış işi düzgün olan birisini arıyor işte benimde işim düzgün ama digerleri eksik şuan öyle bir ilişkiye giremem zaten kaldıramam. cinsellik konusunda aklımdan hiç öyle bişi gecmedi bile. Biraz zamana bırakıyorum ya bazı şeylerde geç kaldım yada yanlış anladım fazla kapıldım. bu arada birşeyleri paylaştıgınız için tşk ederim : ) aşıkmıyım hayranmıyım onuda bilemiyorum. Hiç birşeye konsantre olamıyorum Daralıyorum Sabah kalkıyorum o aklıma geliyor yatıyorum aklımda o var hiç bişi canım istemiyor yemegi bile zorla yiyorum. eger bu aşk ise aşık oldum yada neyse oyum işte hayranlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 alkol tüket bol bol herşeyin ilaçı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yok almayım daha kötü oluyor iş hayatım bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sapıtıcak kadar iç demiyorum olmadı çak 2 bira en fazla ama en kötü 2 yudum al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Abi cidden ayık kafa rulz o konuda katılıyorum arkadaşa. Ben aşığım ve mutsuzum. nedeni de ne biliyo musun, kız arakadaşımın gittikçe artan sigara ve alkol tüketimi. barlara gidiş sıklığı. üniversite bir insanı böyle değiştirmesin ya. yapma etme diyince sen benim özgürlüğümü kısıtlayamassın oluyo. bi de bana tavsiye verin. yoksa 1.5 sene gidicek yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar