Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık oldum ve cok mutsuzum

Radiance

Öne çıkan mesajlar

Abi "istersen aramam" ajitasyonuna girme. Zira etkili bi yöntem değil. Zaten hatunun istediği oluor. Bunu söyleme bile, arama sorma yani. Hadi sevgilin olsa kız tamam biraz zor olabiliyor aramamak da daha ortada bişi yokken zorlanmazsın.

Gücün sende olduğunu hissedersen daha rahat olursun. (Vay be yoda gibi konuştum he)
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatını bir kıza odaklama arkadaşım. Amacın hedefin olsun, bu amacının yanında kız arkadaş da olsun. Öyle olursa kız arkadaş seni çok fazla üzmez çünkü tali bir yol. Ama hayatının ortasına gereksiz şeyleri koyar, onlarla mutluluk ararsan sıçar ve cy tabiriyle tüyü dikersin. Bol şans
Sosyal ağlarda paylaş

Defensive said:
Hayatını bir kıza odaklama arkadaşım. Amacın hedefin olsun, bu amacının yanında kız arkadaş da olsun. Öyle olursa kız arkadaş seni çok fazla üzmez çünkü tali bir yol. Ama hayatının ortasına gereksiz şeyleri koyar, onlarla mutluluk ararsan sıçar ve cy tabiriyle tüyü dikersin. Bol şans
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sonuça vardım arkadaşlar : )

Bugun uzun bir konuşma sonrasında, ne yapsam bile bunun olmayacagını anladım, benimle normal arkadaş gibi ve istekleri cok farklı bana fazla gelen bir kız taşıyamam yanımda. Yaşı başı oturmuş hali vakti yerinde olan birisini istiyor, ben biraz yanlış anladım galiba

ama rahatladım sonuç kötü olsa bile iyiyim şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

kızların şu zarflarını yemeyin pls.sen ağır başlı hali vakti yerinde olsan bu seferde ben daha heycanlı maceracı arıyorum der.

olayları zorlaştırmak maksat.o şimdi sana imkansızmış gibi gelio.lise döneminde ilk aşık oldugumda bunu yemiştim.o gun bugundur bu numaraları yemedim

birden soguma olayı kızların klişesi artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Radiance said:
ama birden bire oldu bu cok sıcaktı, sürekli beni bi yerlere davet etmeler. Annem ile tanışma istegi, abisi ile tanıştırdı aşırı bir ilgi durduk yere mesaj atmalar 1 hafta görüşemedik sonra seni özledim diye mesaj attı.

ama birden herşey tersine döndü görüşelim diyorum hep bi bahnesi oluyor

birşey diyorum ters cevap veriyor

postu gördüm ve gerisini okuma ihtiyacı duymadım

KIZA AÇIL

ama the naked man tarzı değil
Sosyal ağlarda paylaş

Radiance said:
Bir sonuça vardım arkadaşlar : )

Bugun uzun bir konuşma sonrasında, ne yapsam bile bunun olmayacagını anladım, benimle normal arkadaş gibi ve istekleri cok farklı bana fazla gelen bir kız taşıyamam yanımda. Yaşı başı oturmuş hali vakti yerinde olan birisini istiyor, ben biraz yanlış anladım galiba

ama rahatladım sonuç kötü olsa bile iyiyim şimdi

yaşınız kaç ne hali vakti yerindesi ? kız evlenicek mi yahu
Sosyal ağlarda paylaş

ya herkes demiş başka kız mı yok vs diye de. insanların hayatlarında bazzen baska kız oldunu bilesine ragmen onlara cok koyan iliskileri vs olmustur. iste buna zaten sevgi diyoruz. yoksa olesine bi kız zaten kimsenin umrunda olmaz.

belki ben yanlıs dusunuyorum ama benim fikrim böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

ne oldugumu bilemiyorum belkide cidden aşık degildirim. hayatımda ondan başkasıda yok ankaraya yeni taşındım ve hiç arkadaşım yokken onunla birden cok samimi oldum belki buda etkilemiş olabilir. uzun bir süredirde hayatımda sevgili gibi birşey yok.

yaşımız büyük değil 25 ama görüştügü kişileri nasıl birisini aradıgını felan anlattı o kişi ben değilim. daha cok evlenecegi kişi istiyormuş

hayatı oturmuş askerligini yapmış işi düzgün olan birisini arıyor işte benimde işim düzgün ama digerleri eksik şuan öyle bir ilişkiye giremem zaten kaldıramam.

cinsellik konusunda aklımdan hiç öyle bişi gecmedi bile.

Biraz zamana bırakıyorum ya bazı şeylerde geç kaldım yada yanlış anladım fazla kapıldım.

bu arada birşeyleri paylaştıgınız için tşk ederim : )

aşıkmıyım hayranmıyım onuda bilemiyorum.

Hiç birşeye konsantre olamıyorum
Daralıyorum
Sabah kalkıyorum o aklıma geliyor yatıyorum aklımda o var
hiç bişi canım istemiyor yemegi bile zorla yiyorum.

eger bu aşk ise aşık oldum yada neyse oyum işte hayranlık
Sosyal ağlarda paylaş

Abi cidden ayık kafa rulz o konuda katılıyorum arkadaşa.
Ben aşığım ve mutsuzum. nedeni de ne biliyo musun, kız arakadaşımın gittikçe artan sigara ve alkol tüketimi. barlara gidiş sıklığı. üniversite bir insanı böyle değiştirmesin ya. yapma etme diyince sen benim özgürlüğümü kısıtlayamassın oluyo.

bi de bana tavsiye verin. yoksa 1.5 sene gidicek yani..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...